Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Póki co cisza...eee,
chyba ja będę pozytywnie nastawiała się na każdy telefon o Murzyna :(, pewnie dlatego, że tych telefonów nie ma.
A ten pan to podkarpacie, kawałek drogi....ale dało się odczuć przez tel, że lubi psy...
no przecież trafi się w końcu dom dla Murzyna, no nie?

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj dzwonią mi telefony w sprawie Łatki i Zuzi oraz 6-mies szczeniaka, podobno są w Metrze. Czy Murzyn jest w Cafeanimal? Stamtąd wiele osób się odzywa. Jeśli będzie jakiś konkretny domek to podsunę Murzyna.

Posted

red napisał(a):
Dzisiaj dzwonią mi telefony w sprawie Łatki i Zuzi oraz 6-mies szczeniaka, podobno są w Metrze. Czy Murzyn jest w Cafeanimal? Stamtąd wiele osób się odzywa. Jeśli będzie jakiś konkretny domek to podsunę Murzyna.

No ja właśnie podsuwałam pomysł z Metrem parę postów temu:roll:

Kwestia druga, czy kontaktowałyście się z dziewczynami z wątku Kumpla? Tam ktoś szukał psa stróżującego, też o tym pisałam:roll:

no i na koniec pytanie, czy nada jest może aktualna nadzieja na ewentualne zakwaterowanie Murzyna u Woja Monday?

Posted

Bico - nadal nadzieja na zakwaterowanie Murzyna u mojego wujka jest, bo podobno już siatka na kojec kupiona, a teraz pogoda dopisuje...więc może...
ale to nic pewnego, nic na 100 %
Tam przynajmniej mogłabym często Murzynka odwiedzać.

Posted

A z tym stróżem dla pana z ptactwem to obawiam się o ptactwo :(
Murzyn nie mógłby chyba mieszkać z innymi psami (mojej suczki przy swojej misce nie toleruje), z tego powodu uważam też że ptactwo mogłoby mu "przeszkadzać", ale pewna nie jestem...za to do ludzi jak również myślę i do dzieci jest aniołem -no, może za bardzo dopomina się uwagi szczególnie podczas przywitania.

Posted

Monday napisał(a):
Bico - nadal nadzieja na zakwaterowanie Murzyna u mojego wujka jest, bo podobno już siatka na kojec kupiona, a teraz pogoda dopisuje...więc może...
ale to nic pewnego, nic na 100 %
Tam przynajmniej mogłabym często Murzynka odwiedzać.

no to trzeba się teraz do Wója częściej uśmiechać:cool3:
bo może on coś na niedole Murzyna zaradzi, a teraz pogoda do budowy kojca dobra:cool3:

Posted

Wrzućcie go jutro ok. 17 godziny, zdjęcie najlepiej żeby go pokazywało, pyszczek przede wszystkim, no i opis krótki.. Bo albo nie wezmą, albo potną i z opisu nic nie wiadomo.:roll:

Posted

Monday napisał(a):

Też go wrzucałam tam, ale niestety - cisza.
Ale wierzę, że ktoś po prostu musi go zauważyć i chcieć.

Trzeba go wrzucać do skutku, jeszcze raz i tak w kółko i w kółko:roll:
Soema dobrze doradza, bo się na tym zna:lol:

Posted

puściłam dziś moje baczki do anonsów wraz z fotką
emisja ma byś 10.04
zobaczymy co z tego będzie
pierwszy raz tak robiłam
jak dobrze wyjdzie anons to murzynka zapodam

Posted

Soema napisał(a):
Wrzućcie go jutro ok. 17 godziny, zdjęcie najlepiej żeby go pokazywało, pyszczek przede wszystkim, no i opis krótki.. Bo albo nie wezmą, albo potną i z opisu nic nie wiadomo.:roll:

wrzuciłam przed 17

Posted

lilith27 napisał(a):
puściłam dziś moje baczki do anonsów wraz z fotką
emisja ma byś 10.04
zobaczymy co z tego będzie
pierwszy raz tak robiłam
jak dobrze wyjdzie anons to murzynka zapodam

Mam nadzieję, że "misja" z Twoimi psiakami wypali, za pamięć o Murzynku wszyscy tu będą na pewno wdzięczni, a Murzynek najbardziej:lol: