Monday Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Póki co cisza...eee, chyba ja będę pozytywnie nastawiała się na każdy telefon o Murzyna :(, pewnie dlatego, że tych telefonów nie ma. A ten pan to podkarpacie, kawałek drogi....ale dało się odczuć przez tel, że lubi psy... no przecież trafi się w końcu dom dla Murzyna, no nie? Quote
Maszaberla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 red napisał(a):Pewnie....w końcu ktoś się w nim zakocha. Tylko czasu potrzeba..:oops: Quote
red Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dzisiaj dzwonią mi telefony w sprawie Łatki i Zuzi oraz 6-mies szczeniaka, podobno są w Metrze. Czy Murzyn jest w Cafeanimal? Stamtąd wiele osób się odzywa. Jeśli będzie jakiś konkretny domek to podsunę Murzyna. Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata na stronie 7 są :) gratuluję :) Quote
red Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Faktycznie...dziękuję. Mają szczęście. Oby znalazły domki. Quote
bico Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 red napisał(a):Dzisiaj dzwonią mi telefony w sprawie Łatki i Zuzi oraz 6-mies szczeniaka, podobno są w Metrze. Czy Murzyn jest w Cafeanimal? Stamtąd wiele osób się odzywa. Jeśli będzie jakiś konkretny domek to podsunę Murzyna. No ja właśnie podsuwałam pomysł z Metrem parę postów temu:roll: Kwestia druga, czy kontaktowałyście się z dziewczynami z wątku Kumpla? Tam ktoś szukał psa stróżującego, też o tym pisałam:roll: no i na koniec pytanie, czy nada jest może aktualna nadzieja na ewentualne zakwaterowanie Murzyna u Woja Monday? Quote
Monday Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Bico - nadal nadzieja na zakwaterowanie Murzyna u mojego wujka jest, bo podobno już siatka na kojec kupiona, a teraz pogoda dopisuje...więc może... ale to nic pewnego, nic na 100 % Tam przynajmniej mogłabym często Murzynka odwiedzać. Quote
Monday Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 A z tym stróżem dla pana z ptactwem to obawiam się o ptactwo :( Murzyn nie mógłby chyba mieszkać z innymi psami (mojej suczki przy swojej misce nie toleruje), z tego powodu uważam też że ptactwo mogłoby mu "przeszkadzać", ale pewna nie jestem...za to do ludzi jak również myślę i do dzieci jest aniołem -no, może za bardzo dopomina się uwagi szczególnie podczas przywitania. Quote
bico Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Monday napisał(a):Bico - nadal nadzieja na zakwaterowanie Murzyna u mojego wujka jest, bo podobno już siatka na kojec kupiona, a teraz pogoda dopisuje...więc może... ale to nic pewnego, nic na 100 % Tam przynajmniej mogłabym często Murzynka odwiedzać. no to trzeba się teraz do Wója częściej uśmiechać:cool3: bo może on coś na niedole Murzyna zaradzi, a teraz pogoda do budowy kojca dobra:cool3: Quote
lilith27 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 mądry, piękny, razem z budą - murzynek 2 lata (600152993) - Aukcje internetowe Allegro Quote
bico Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cioteczki, Wujkowi, zajrzyjcie tutaj, bo ja juz ne mogę:-( POMOCY!:-( zdjęcia dla widzów o mocnych nerwach JAK BARDZO I JAK DŁUGO CIERPIAŁ? Wygłodzony, chory PACHYDER prosi o POMOC! Quote
lilith27 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Pies stróżujący razem z budą (2 letni Murzyn) (597616275) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam przypadkowo Quote
Monday Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='lilith27']Pies stróżujący razem z budą (2 letni Murzyn) (597616275) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam przypadkowo Tak lilith, bo ja zalogowałam się na allegro i zrobiłam Murzynowi ogłoszenie - pisałam o tym wcześniej. Tylko takie umiałam :( Ale niestety cisza . Quote
bullterrierka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 wrzuciłam Murzyna na cafeanimal Murzyn - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Monday Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='Beata M']wrzuciłam Murzyna na cafeanimal Murzyn - Zwierzaki - cafeanimal.pl Dziękuję Też go wrzucałam tam, ale niestety - cisza. Ale wierzę, że ktoś po prostu musi go zauważyć i chcieć. Quote
Soema Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Wrzućcie go jutro ok. 17 godziny, zdjęcie najlepiej żeby go pokazywało, pyszczek przede wszystkim, no i opis krótki.. Bo albo nie wezmą, albo potną i z opisu nic nie wiadomo.:roll: Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Monday napisał(a): Też go wrzucałam tam, ale niestety - cisza. Ale wierzę, że ktoś po prostu musi go zauważyć i chcieć. Trzeba go wrzucać do skutku, jeszcze raz i tak w kółko i w kółko:roll: Soema dobrze doradza, bo się na tym zna:lol: Quote
lilith27 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 puściłam dziś moje baczki do anonsów wraz z fotką emisja ma byś 10.04 zobaczymy co z tego będzie pierwszy raz tak robiłam jak dobrze wyjdzie anons to murzynka zapodam Quote
bullterrierka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Soema napisał(a):Wrzućcie go jutro ok. 17 godziny, zdjęcie najlepiej żeby go pokazywało, pyszczek przede wszystkim, no i opis krótki.. Bo albo nie wezmą, albo potną i z opisu nic nie wiadomo.:roll: wrzuciłam przed 17 Quote
tula Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A ja uaktualniłam ogłoszenia Murzynka na tych stronach: http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Murzynek-nie-mo-e-d-u-ej-czeka-W0QQAdIdZ118741670 http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Murzynek-nie-mo-e-d-u-ej-czeka-W0QQAdIdZ118743743 http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23681961,__Cala_Polska_Zwierzaki___Adopcja,608-192.html http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,4055,Lw==.html http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/Murzynek-nie-moze-dluzej-czekac.html,117350 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1902073_murzynek_nie_moze_dluzej_czekac.html no i oczywiście na eoferty ma cały czas na początku, wyróżnione Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Beata M napisał(a):wrzuciłam przed 17 dziękujemy, czekamy wobec tego na wieści czy się udało:roll: Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 lilith27 napisał(a):puściłam dziś moje baczki do anonsów wraz z fotką emisja ma byś 10.04 zobaczymy co z tego będzie pierwszy raz tak robiłam jak dobrze wyjdzie anons to murzynka zapodam Mam nadzieję, że "misja" z Twoimi psiakami wypali, za pamięć o Murzynku wszyscy tu będą na pewno wdzięczni, a Murzynek najbardziej:lol: Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Tula, szacuneczek za ogłoszonka dla Murzyna:Rose: Quote
Monday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 A ja nie chcę zapeszać....ale być może....:) Quote
Recommended Posts