Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

truskawa144 napisał(a):
Przepraszam ale o co chodzi?
Ja się dowiedziałam o wątku "z łapanki". Także nie jestem w stanie powiedzieć nic na temat tego pieska. Musicie "dorwać" Cekinkę.

Przepraszam, myślałam, że to moze Ty coś wiesz.... :shake:
Kogo tu zapytać?...

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Targeo.pl nie ma takiej miejscowiści koło Częstochowy, jest 10 w innych miejscach Polski. Koło jakiego miasta, w jakim powiecie są te Woźniki? Jak będziemy to wiedzieć, poprosimy kogoś o wizytę.

Posted

Psiak zjawiskowy! dziwne, że jeszcze nie znalazł domu,może to przez białe umaszczenie? Pychol ma niedźwiadkowy i kręconą sierść! Może jak ktoś go w końcu namierzy, to zrobi mu dobrą sesję zdjęciową?

Posted

ja jestem za krótko na dogomanii i nie znam praktycznie nikogo :roll:
pewnie w okolicach Woźnik też są jakies dogomaniaczki/dogomaniacy mogący poszukać tego pieska, ale ja nikogo nie znam :shake:

Posted

[quote name='Cekinka13*']W Woźnikach, ok. Częstochowy, błąka się zaniedbany, maleńki, młodziutki. ok. roczny piesek. Naprawdę śliczny. Ma bardzo specyficzny pyszczek. Jest bardzo kochany.
Grozi mu smierć pod kołami samochodu!

Pilnie potrzebny DT dla niego !!!

W tle za nim widac taka dziwna sprezyne - moze to ulatwiloby identyfikacje miejsca, gdzie piesek sie pokazuje.

Cekinko, nie zapominaj probowac kontaktowac sie z ta dziewczyna, ktora Ci o nim napisala, prosze !

Posted

wellington napisał(a):
Cekinko, nie zapominaj probowac kontaktowac sie z ta dziewczyna, ktora Ci o nim napisala, prosze !

Napewno nie zapomnę... piszę do niej codziennie...

Posted

fizia napisał(a):
Wg mnie ta sprężyna to jest taki konik do bujania się na placu zabaw

A ja myslalam ze jakas pila - albo rzezba nowoczesna :oops: - wyglada to strasznie, takie zdezelowane, zupelnie nie jak dla dzieci.....

Posted

sprężyna też mi się najpierw skojarzyła z placem zabaw, ale jak się przyglądam, to faktycznie raczej jak jakas sztuka współczesna :roll:

Posted

wellington napisał(a):
Peter Beny jest z Siewierza, to niedaleko Woznik.
Wysle mu link do tego watku.

to w nim nadzieja... Bo dla dziewczyn z Częstochowy to chyba za daleko, co?....

Posted

malagos napisał(a):
to w nim nadzieja... Bo dla dziewczyn z Częstochowy to chyba za daleko, co?....

Masz na mysli mosii - ona nie jest w samej Cz., tylko gdzies w poblizu, ale nie wiem gdzie.
Floridablue nie ma zdaje sie auta :shake:

Posted

florida_blue się melduje - nie czytałam całego wątku, ale chyba musze się powtrącać bo już od trzeciej osoby dostaję namiar . troszke mi "niepodrodze" te wozniki. Mosii ma jeszcze dalej... ja teraz bede miała problem z wyrwaniem się w tamte okolice... dlatego nic nie obiecuję.

myslałam nad nim bo było wolne miejsce na tymczasie - i wczoraj się zajęło...:roll: a psiak przesliczny.

gdzie "mieszka " piesek? moze ma jakies stałe miejsce do spania, okolice, w której się kręci ?

Posted

Woźniki
wieś
110 osób
woj. śląskie
pow. zawierciański
gmina Irządze droga 794 , między Lelów a Pradła

Woźniki
miasto
siedziba gminy
4384 osoby
woj. śląskie
pow. lubliniecki
gmina Woźniki
tel. 0-34
kod: 42-289 na drodze 789, niedaleko Koziegłów (ok 6 km od trasy)

o których Woźnikach mówimy ? czy moze jakieś inne ? w okolicach łodzi też jest dużo....

Posted

florida - dobre pytanie :-o
nie mamy pojęcia, które to Woźniki
obawiam się, że z ratowania tego pieska nic nie wyjdzie, bo nic o nim nie wiadomo
Cekinka wstawiła zdjęcia, napisała, że Woźniki niedaleko Częstochowy - i to wszystko!
szukaj wiatru w polu :placz:

Posted

Ajula napisał(a):
sprężyna też mi się najpierw skojarzyła z placem zabaw, ale jak się przyglądam, to faktycznie raczej jak jakas sztuka współczesna :roll:

Wg mnie na 100% to konik do bujania się na sprężynia, w mojej okolicy są takie na wszystkich placach zabaw

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...