malagos Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 truskawa144 napisał(a):Przepraszam ale o co chodzi? Ja się dowiedziałam o wątku "z łapanki". Także nie jestem w stanie powiedzieć nic na temat tego pieska. Musicie "dorwać" Cekinkę. Przepraszam, myślałam, że to moze Ty coś wiesz.... :shake: Kogo tu zapytać?...
zula131 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [url=http://www.wozniki.pl/wozniki/?a;10]Serwis Informacyjny Miasta i Gminy Wo
malagos Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Na Targeo.pl nie ma takiej miejscowiści koło Częstochowy, jest 10 w innych miejscach Polski. Koło jakiego miasta, w jakim powiecie są te Woźniki? Jak będziemy to wiedzieć, poprosimy kogoś o wizytę.
fizia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Truskawa pisała, ze są w powiecie Lublinieckim Serwis Informacyjny Miasta i Gminy Wo�niki
wellington Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='fizia']Truskawa pisała, ze są w powiecie Lublinieckim Serwis Informacyjny Miasta i Gminy Wo�niki Te Wozniki to przy szosie 789, pare km na wschod od Kozieglowy. Najlepiej tu znalezc: mapa.szukacz.pl - Mapa Polski z planami miast
zachary Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Psiak zjawiskowy! dziwne, że jeszcze nie znalazł domu,może to przez białe umaszczenie? Pychol ma niedźwiadkowy i kręconą sierść! Może jak ktoś go w końcu namierzy, to zrobi mu dobrą sesję zdjęciową?
Ajula Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ja jestem za krótko na dogomanii i nie znam praktycznie nikogo :roll: pewnie w okolicach Woźnik też są jakies dogomaniaczki/dogomaniacy mogący poszukać tego pieska, ale ja nikogo nie znam :shake:
wellington Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Cekinka13*']W Woźnikach, ok. Częstochowy, błąka się zaniedbany, maleńki, młodziutki. ok. roczny piesek. Naprawdę śliczny. Ma bardzo specyficzny pyszczek. Jest bardzo kochany. Grozi mu smierć pod kołami samochodu! Pilnie potrzebny DT dla niego !!! W tle za nim widac taka dziwna sprezyne - moze to ulatwiloby identyfikacje miejsca, gdzie piesek sie pokazuje. Cekinko, nie zapominaj probowac kontaktowac sie z ta dziewczyna, ktora Ci o nim napisala, prosze !
Cekinka13* Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 wellington napisał(a):Cekinko, nie zapominaj probowac kontaktowac sie z ta dziewczyna, ktora Ci o nim napisala, prosze ! Napewno nie zapomnę... piszę do niej codziennie...
wellington Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Na jednym zdjeciu , tym en face, to wyglada jak kret . Ale te jego loki - cos niesamowitego :crazyeye:
fizia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Wg mnie ta sprężyna to jest taki konik do bujania się na placu zabaw
wellington Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Peter Beny jest z Siewierza, to niedaleko Woznik. Wysle mu link do tego watku.
wellington Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 fizia napisał(a):Wg mnie ta sprężyna to jest taki konik do bujania się na placu zabaw A ja myslalam ze jakas pila - albo rzezba nowoczesna :oops: - wyglada to strasznie, takie zdezelowane, zupelnie nie jak dla dzieci.....
Ajula Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 sprężyna też mi się najpierw skojarzyła z placem zabaw, ale jak się przyglądam, to faktycznie raczej jak jakas sztuka współczesna :roll:
Ajula Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 może to jakis skwer, bo są też drzewka i trawa jest strzyżona
malagos Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 wellington napisał(a):Peter Beny jest z Siewierza, to niedaleko Woznik. Wysle mu link do tego watku. to w nim nadzieja... Bo dla dziewczyn z Częstochowy to chyba za daleko, co?....
Ajula Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Woźniki - plan miasta, opis miasta, rozkłady jazdy, zdjęcia, noclegi, odległości, hotele i RSS. Turystyka, wczasy, wakacje, wycieczki i noclegi - Woźniki, woj. śląskie z tej mapy wynika, że do Częstochowy jest 26 km, a do Siewierza 20
Ajula Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 baranek do góry może ktoś zauważy i pomoże :roll:
wellington Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 malagos napisał(a):to w nim nadzieja... Bo dla dziewczyn z Częstochowy to chyba za daleko, co?.... Masz na mysli mosii - ona nie jest w samej Cz., tylko gdzies w poblizu, ale nie wiem gdzie. Floridablue nie ma zdaje sie auta :shake:
florida_blue Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 florida_blue się melduje - nie czytałam całego wątku, ale chyba musze się powtrącać bo już od trzeciej osoby dostaję namiar . troszke mi "niepodrodze" te wozniki. Mosii ma jeszcze dalej... ja teraz bede miała problem z wyrwaniem się w tamte okolice... dlatego nic nie obiecuję. myslałam nad nim bo było wolne miejsce na tymczasie - i wczoraj się zajęło...:roll: a psiak przesliczny. gdzie "mieszka " piesek? moze ma jakies stałe miejsce do spania, okolice, w której się kręci ?
florida_blue Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Woźniki wieś 110 osób woj. śląskie pow. zawierciański gmina Irządze droga 794 , między Lelów a Pradła Woźniki miasto siedziba gminy 4384 osoby woj. śląskie pow. lubliniecki gmina Woźniki tel. 0-34 kod: 42-289 na drodze 789, niedaleko Koziegłów (ok 6 km od trasy) o których Woźnikach mówimy ? czy moze jakieś inne ? w okolicach łodzi też jest dużo....
Ajula Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 florida - dobre pytanie :-o nie mamy pojęcia, które to Woźniki obawiam się, że z ratowania tego pieska nic nie wyjdzie, bo nic o nim nie wiadomo Cekinka wstawiła zdjęcia, napisała, że Woźniki niedaleko Częstochowy - i to wszystko! szukaj wiatru w polu :placz:
fizia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ajula napisał(a):sprężyna też mi się najpierw skojarzyła z placem zabaw, ale jak się przyglądam, to faktycznie raczej jak jakas sztuka współczesna :roll: Wg mnie na 100% to konik do bujania się na sprężynia, w mojej okolicy są takie na wszystkich placach zabaw
Recommended Posts