Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Truskawa jest wolontariuszką w schronisku As - o którym pisałam wcześniej, schronisko jest w Jamrozowiźnie, gmina Kłomnice.

Myślę, że dać DT nie będzie mogła, bo ma sporo kotów i 2 psy i pracę.

Jeśli tylko miejsce, w którym jest piesek, podlega pod to schronisko, moim zdaniem lepiej tam Go dać, niż żeby być w niebezpieczeństwie przy drodze...

Ja od 2 lat mam kontakt z tym schroniskiem, sama mam 2 sunie z tego miejsca i teraz szczeniaka na DT - wiem, że krzywdy Mu tam nie zrobią.

http://www.schronisko.klomnice.pl/13.html

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba się dowiedzieć pod jakie schronisko podlegają Woźniki o ile w ogóle pod jakieś. Poza tym Woźniki są w powiecie Lublinieckim wiec może raczej szukajcie na dogo kogoś z Lublińca.
Serwis Informacyjny Miasta i Gminy Wo�niki To jest strona Urzędu Gminy Woźniki,najlepiej tam zadzwonić i się dowiedzieć co w takim przypadku,czy mają umowę z jakimś schroniskiem itd.

Ja nie mam możliwości w tej chwili wziąć psa na tymczas,Florida Blue też zapewne nie weźmie chyba że fundacja w której działa coś tu pomoże,mosii ma hotelik dla psów więc ona również może coś zdziałać ale nie mam pojęcia jakie u niej są opłaty. Na pewno obie tu wpadną i napiszą co i jak.

Posted

dobrze, to czekamy na te dogomanki oraz na Cekinkę, żeby udzieliła informacji na temat dokładnego pobytu i sytuacji psiura.

Jutro weekend więc postaram się dodzwonić do River, zadzwonię z samego rana.

Póki co uważam że należy go umieścić w schronisku - u nas np. jest znowu ostra zima, szkoda psiny, która ma duże szanse adopcyjne :shake:

Posted

może lepiej byłoby mu w jakims do rzeczy schronisku, niż na ulicy, gdzie może wpaść pod samochód, może go skrzywdzić jakis psychol, nie ma jedzenia i jest zimno i mokro :roll:

Posted

nie wiem, coś mi sie zdaje, że sprawa ucichnie, a psiak odejdzie w zapomnienie. Co się u licha dzieje?? Cekinka była dziś na forum :roll: - dlaczego nie możemy wiedzieć co z tą osobą, która wypatrzyła psiaka? Czy to dogomanka czy prywatna osoba?

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']nie wiem, coś mi sie zdaje, że sprawa ucichnie, a psiak odejdzie w zapomnienie. Co się u licha dzieje?? Cekinka była dziś na forum :roll: - dlaczego nie możemy wiedzieć co z tą osobą, która wypatrzyła psiaka? Czy to dogomanka czy prywatna osoba?

Oby nie,oby nie...:shake:

Posted

Jesli piesek tam w ogole jeszcze jest to pokrywam pierwsze dwa tygodnie w hotelu . Moze u mosii jest wolne miejsce, jesli nie - trzeba szukac.

Zeby tylko nie wpadl pod samochod .....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...