Cekinka13* Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 W Woźnikach, ok. Częstochowy, błąka się zaniedbany, maleńki, młodziutki. ok. roczny piesek. Naprawdę śliczny. Ma bardzo specyficzny pyszczek. Jest bardzo kochany. Grozi mu smierć pod kołami samochodu! Pilnie potrzebny DT dla niego !!!
malagos Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Boże, Cekinka, skad Ty wynajdujesz te psy?? :shake: W "dam dom" ktoś szuka białego pieska, wstaw go, a nuż....
Rodzice Maciusia :) Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Co za piękny szczureniek :loveu: czy ma jakiś DT? Może go choć do schroniska przewieźć?
Cekinka13* Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Dzięki, już dodałam. [quote name='malagos']Boże, Cekinka, skad Ty wynajdujesz te psy?? :shake:[/quote] :shake::shake::shake:
Cekinka13* Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Może go choć do schroniska przewieźć?[/quote] Poczekam jeszcze kilka dni, jeżeli nie znajdzie się żaden DT, niestety trzeba go będzie zawieźć do schronu... :-(
Rodzice Maciusia :) Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 nie dawaj go do schronu, trzeba mu szukać domu, on ma szanse milionowe na znalezienie domku!!!!!!!!!!!! JEST PO PROSTU ZJAWISKOWY, co widać nawet wśród tego brudu :crazyeye: Moim zdaniem jest po prostu idealny - mały, śliczny, młody!! Daj w tytule że na cito DT!! Piękności do góry!!
Cekinka13* Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Słuchajcie, mam najnowsze info. Ten pies ma około roku :crazyeye:, więc jest bardzo młodziutki.
Monday Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 skąd tyle tych bezdomnych psiaków....? Na szczęście nie ma już mrozów po -20 stopni, psiaki nie będą tak marzły. Ale psiak naprawdę przepiękny. Szybciutko na DT, a później znaleźć mu trzeba DS.
fizia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Przecudny!!! Mam nadzieję, że znajdzie się szybko Dom lub DT A jakie schronisko opiekuje się tym rejonem? Jeśłi schronisko As w Jamrozowiźnie, gmina Kłomnice - to myślę, że byłoby znacznie lepiej Go dac tam, niż żeby został sam przy drodze. Tam się Nim dobrze zaopiekują. Oczywiście lepszy byłby DT...
Cekinka13* Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Zaraz porobię mu ogłoszenia. Myślę, że nawet nie trzeba wymyślać jakiegoś poruszającego tekstu do nich. Powinien i bez tego szybko znaleźć dom.
Rodzice Maciusia :) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 no, mam nadzieję, że te fotty wystarczą - a nie może ktoś go wziąć doprowadzić do porządku i cyknąć fotuszki?
Rodzice Maciusia :) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No a kto dał cynk o psiaku, bo przecież ty jesteś spod Wawy o ile kojarzę ;) a pięknić spod Częstochowy? Trzeba dogomaniaczki stamtąd uruchomić
Cekinka13* Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):No a kto dał cynk o psiaku, bo przecież ty jesteś spod Wawy o ile kojarzę ;) a pięknić spod Częstochowy? Znajoma z tamtych okolic dała mi cynk. Jutro powysyłam link do wątku osobom z tymtych okolic.
Ajula Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Rodzice Maciusia - Ty go bierz masz wszak szczęsliwą rękę do domków, a niedługo zwolni Ci się miejsce :eviltong:
Rodzice Maciusia :) Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Hihi, rzeczywiście Ajula nie widziałam Twojego postu. Fakt, że psiak mi się okropnie podoba, ale po małych powiedziałam sobie dość :shake: Nie nadaję się na tymczas, a przynajmniej nie na domowy. Jak kiedyś nie będzie moich podwórkowców - Mafina i Stonki to wtedy będę brać, a póki co mam dość kup i nieładnych zapachów w domu :shake: Ale bielutki jest śliczny!! Cekinko, czy są jakieś szanse, że Niunio trafi gdzieś do DT? Czy możesz napisać więcej o nim? Kto w ogóle robi mu te fotki i podaje info o nim? Jakaś dogomanka?
Ajula Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 może to pies ideał, nie załatwia się w domu, nie niszczy, siedzi grzeczny i cichutki :eviltong:
Rodzice Maciusia :) Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 a jak nie? To co, wróci całą drogę do Częstochowy a ja będę napiętnowana na dogo? :evil_lol: Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto go przez niedługi (wierzę) czas by przetrzymał...
Cekinka13* Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Nie ma więcej informacji o nim niestety... Info i fotki dała moja znajoma spoza dogo. Rodzice Maciusia, błagam Cię, weź go na DT... To maleńki, zdaje się niekłopotliwy, kochany, maleńki pieseczek... :oops: Proszę :modla: :modla: :modla:
Rodzice Maciusia :) Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ojej, z chęcią bym to zrobiła, ale :shake: po pierwsze nie mam pewności czy Adelka znajdzie na pewno domek. Ale czekaj, myślę, czy River by go nie chciała wziąć... jakby Adela "zeszła" to ja bym go przejęła, cholercia, psiak mi się przeokrutnie podoba :cool3: Napiszę do River, może mnie nie pogoni... :shake: poproszę by weszła na ten wątek jutro jak będzie w pracy. Ale proszę, odpowiedz na moje pytania - i koniecznie zamieść w tytule że szuka DT!! Może ktoś się znajdzie blizęj i pewniejszy??
Cekinka13* Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Dzięki :loveu: Zmieniłam tytuł. Wątpię, że się jakiś DT znajdzie, teraz z nimi krucho... :-(
Rodzice Maciusia :) Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 różnie bywa. Napisałam do River, nie mam pojecia co odpowie. Ale od razu mówię, że konieczne byłyby deklaracje finansowe!! Na kastrację, szczepienia + karmę. Ja 30 zł mogę co miesiąc dawać, to byłoby częściowo na karmę, jeszcze z 10 zł czyjeś i już byłoby 10 kg Chappi co miesiąc. Czekamy na River.
Rodzice Maciusia :) Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 do góry pięknisiu :shake: poszukałam dogomanek z częstochowy: mosii, truskawa14, florida_blue - Cekinko napisz do nich, ja nie znam szczegółów - napisz kto Ci dał na psiaka kontakt, co o nim wiadomo i co proponują. Ostatecznie trzeba go dać do schronu i na spokojnie szukać. Mielibyśmy tydzień (tak?) kwarantanny na szukanie mu czegoś innego.
Recommended Posts