ostatniaszansa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Tak to brat Zofii zakazał udzielania jakichkolwiek informacji, podał swój telefon, początkowo udzielał informacji, ale teraz udziela je skąpo. Na nas wściekły ,zły o co ? No właśnie nie wiemy o co .Ma kompletnie nieuzasadniony żal do nas ( chyba najbardziej ) również innych kociarzy, psiarzy. Jakoby OS wciskała Zofii zwierzęta ???!!!! Przez nas była w trudnej sytuacji ?! Nie interesuje się zwierzętami Zofii, nawet raz o nie nie zapytał. Żaden nasz podopieczny do Zofii nie trafił, oczywiście poza już nieżyjącym Magusiem w 2009 r. Każdy z nas ma wybór,zna swoje możliwości i trzeźwo powinien je oceniać. Bo przekraczając granice możemy zaszkodzić sobie i to bardzo i tym zwierzętom które bierzemy pod opiekę. Wszyscy musimy o tym pamiętać. Stan Zofii...przy życiu trzymają Ją maszyny .Ewa Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) p.Ewuniu-brat Zofii szuka kogoś na kogo mógłby wywalić swój lęk,swój żal,swoje obawy-to jest ludzkie.Nie każdego stać na to,aby uczciwie sobie powiedzieć,,moja wina,, A Zofia jest dorosła i kocha zwierzęta. --------------------------------------------------- Aktualizacja: wpłaciliśmy dziś datek dla psów Zosi.. E/W/R Edited September 13, 2013 by waldi481 Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Z żalem i smutkiem przeczytałam na wątku forum miau,że dziś Zofia odeszła...Na wspomnianym forum mnie już od jakiegoś czasu nie ma więc tu chciałam powiedzieć,że mi żal DOBREGO,ODWAŻNEGO CZŁOWIEKA,który dziś odszedł....:-( Śpij spokojnie Obrońco zwierząt,Przyjacielu psów i kotów...Niech Ci ziemia lekką będzie Zosiu..:-(:-(:-(:-( Dobranoc Elżbieta Quote
sleepingbyday Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 bałam się tu wchodzić i miałam rację... "Nie wszystek umrę" Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Jak to jest właściwie?Świat jest pełen łobuzów i zbrodniarzy-żyją oni sobie nadal...Dobry człowiek odszedł,choć był tak bardzo potrzebny nam wszystkim..Dlaczego?To jest najzwyczajniej w świecie niesprawiedliwe... Mam nadzieję Zosiu,że tam gdzie teraz jesteś spotkasz mojego Gucia,Basze i nieszczęśliwą Blankę i zaopiekujesz sęe nimi.. E Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Jakie życie jest kruche:-( Quote
jotpeg Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 nie sposób się z tym pogodzić, że Zofii już nie ma wśród nas... wielka, wielka szkoda. Quote
Poker Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Kolejna osoba z naszego grona odeszła. Smutne :-( Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 strasznie przykro kiedy dobrzy ludzie odchodzą :( ale pamięc o nich będzie żyła wiecznie :(Kochana dogomaniaczko odpoczywaj w spokoju [*] Quote
Nadziejka Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Cudowna kochajaca kazdenkie zycie ......:-(:-(:-( Zosiu zegnamy Cie ..serce placze ..dlaczego tak ....:-(:-(:shake::shake::-(:-( Quote
donacja Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Ja nie mogę w to uwierzyć, nie mogę i już... Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Pisałam już na PW do ostatniaszansa,że dołożymy się do kwiatów dla Zosi..Myślę jednak,że od nas-od rodziny dogomaniaków powinna zostać złożona wiązanka..Powinniśmy ją pożegnać..Mocno świat obrońców zwierząt dziś los dotknął.. Najpierw Dawid dziś jak podawała prasa pochowany w Krakowie-teraz Zosia... Elżbieta Quote
donacja Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Czy będzie w tym wątku podany termin i miejsce pogrzebu? Na Fb jest czasami taki natłok informacji, że trudno czasami wychwycić te naprawdę ważne. Quote
malagos Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 I nie każdy na fb sie dobrze porusza. Prosimy o informację tu.... Quote
Poker Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='waldi481']Pisałam już na PW do ostatniaszansa,że dołożymy się do kwiatów dla Zosi..Myślę jednak,że od nas-od rodziny dogomaniaków powinna zostać złożona wiązanka..Powinniśmy ją pożegnać..Mocno świat obrońców zwierząt dziś los dotknął.. Najpierw Dawid dziś jak podawała prasa pochowany w Krakowie-teraz Zosia... Elżbieta[/QUOTE] Jaki Dawid? Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Zamordowany w Krakowie,Dawid Kornecki lat 24.Zginął ugodzony nożem w miniony weakend.Lubił zwięrzeta w tym psy.Odważny człowiek.. E/W/r Quote
Mika31 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 dobrzy ludzie zawsze odchodzą za szybko Quote
Alla Chrzanowska Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Światło, które niosła Pani, Pani Zosiu możemy tylko ponieść dalej... [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/151/4c43d278ea097dcb.jpg[/IMG][/URL] Quote
ostatniaszansa Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Nie dociera do nas,że Zosi już nie ma , że nie pojedzie z nami do Boguszyc.. Zawsze zwarta, gotowa, punktualna i tak bardzo kochająca te nasze boguszaki ... :( Jak tylko będziemy znały termin pogrzebu powiadomimy. Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) Będziemy czekać na wiadomość..Czy będzie można przekazać choć symboliczną wpłatę na kwiatki dla Zosi? Chociaż tak pożegnajmy CZŁOWIEKA,bo tak mało jest go wśród ludzi... Ej,Zosia i z kim ja będę teraz dyskutować??? ------------------------------------ Skończyłam czytać watek analogiczny dot.Zosi na miau. Ostatniaszansa-to,że ktoś napisze o udzielaniu pomocy ludziom,którzy przewrócili się na ulicy itp...To nie jest takie proste...Ludzie nie podchodzą aby udzielić pomocy-jedni dlatego, bo nie umieją jej udzielić,inni bo nie chcą,jeszcze inni boją się reakcji osoby ratowanej jak odzyska przytomność to powie,że się ją chciało okraść....To nie jest taka prosta sprawa.. Elżbieta Edited September 14, 2013 by waldi481 Quote
Nadziejka Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Zosiu zegnamy Cebie cudowny czlowieku [IMG]http://www.obrazki.info/miniatury/serc_serducho8pq.jpg[/IMG] .............:-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='waldi481'][...] Ostatniaszansa-to,że ktoś napisze o udzielaniu pomocy ludziom,którzy przewrócili się na ulicy itp...To nie jest takie proste...Ludzie nie podchodzą aby udzielić pomocy-jedni dlatego, bo nie umieją jej udzielić,inni bo nie chcą,jeszcze inni boją się reakcji osoby ratowanej jak odzyska przytomność to powie,że się ją chciało okraść....To nie jest taka prosta sprawa.. Elżbieta[/QUOTE] [SIZE=4]Ja nie widzę usprawiedliwienia. Wykonanie telefonu na 112 jest proste i nie przekracza umiejętności i nie trzeba się bać, że będzie się posądzonym o kradzież[/SIZE] Quote
Ewa i flatki Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Płaczemy wszyscy po Zosi, ale nam jest łatwiej - Jej zwierzęta nigdy nie zrozumieją :-( Mam nadzieję, że pogrzeb Zosi odbędzie się z udziałem wielkiej rzeszy dogomaniaków i kociarzy ... Quote
Recommended Posts