jola_li Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='ostatniaszansa']Sunia po sterylce, jeden piesek po kastracji , czuja się dobrze , trzeci bidulek chudzina aż boli patrzeć na odkarmianiu i bojaźliwy - pracujemy nad tym. Zdjęć nie wstawiamy bo nie umiemy :) Zdjęcia grzecznościowo wstawia nam albo mgie albo jola li . Ewa[/QUOTE] Jak jest coś do wstawienia to poproszę ;). Quote
ostatniaszansa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jak Aga przyjedzie do do Ciebie Jolu podrzuci . Oprowadza znajoma ze Szwajcarii po Bialowieży :) Ewa Quote
Maia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Sunia po sterylce to ta czarna taka większa? W sumie jeszcze dzieciak z niej. I czarny psiak po kastracji? A ta bojazliwa to taka brązowa sunia ?Ona od samego początku bardzo się bała nie chciała wyjść z kontenera. Quote
ostatniaszansa Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Wszystkie psiaki z interwencji się ogarniają , nieśmialo ale podchodzą i sunia hienka i samczyk, mini oneczka - rozrabiaka , włazi bezczelna na stół :) Ewa Quote
Maia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 tak wszystkie te psiaki łażą po stołach, meblach i mają kłopot z zachowaniem czystości w domu, one nie wychodziły w ogóle na podwórko. Małą Onka jest kochana, ona jest podobna do mojej suni, może dlatego tak mi zapadła w serce, Hienka jak była przez chwilę u mnie nawet nie chciała wyjść z transporterka. Psiaki na pewno czują się dużo lepiej, i nie burczy im już w brzuszkach. :-) Quote
Besti Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Witam! Chciałabym zaprosić na wątek rottki Blanki która obecnie przebywa pod tymczasową opieką Ostatniej Szansy dzięki pomocy pani Ewy http://www.dogomania.pl/forum/threads/240911-BLANKA-rottka-rozpoczyna-nowe-%C5%BCycie-Potrzebne-wsparcie-na-leczenie! Quote
ostatniaszansa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 UWAGA "18.03.2013 godz. 9:30 w Sądzie w Pułtusku odbędzie się wreszcie 1 rozprawa w sprawie obrony tych biednych istot. Apelujemy gorąco o Waszą obecność w sądzie. Musimy wyrazić naszą opinię w tej sprawie, nasz społeczny sprzeciw. NASZA OBECNOŚĆ BARDZO POŻĄDANA Quote
sleepingbyday Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 napiszcie, co w sądzie było. dopiero wróciłam z wakacji i wracam do rzeczywistości.... Quote
ostatniaszansa Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Jolu rewelacja, mogę skopiować na fb ? Ewa Quote
jola_li Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='ostatniaszansa']Jolu rewelacja, mogę skopiować na fb ? Ewa[/QUOTE] Jasne![COLOR=#ffffff]..........mmm[/COLOR] Quote
jola_li Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [CENTER][I][COLOR=#0000cd][B][SIZE=3]Jak co roku baranek, jajka, bazie, zajączek, jak co roku ten koniec, co się zmienia w początek, jak co roku ta śmierć, która w życie się zmienia, jak co roku serdeczne, pełne ciepła życzenia.[/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=#ffffff],,................................................ .........................,,,,,,,,,,[/COLOR] [COLOR=#0000cd]B. Borzymowska[/COLOR][/I] [/CENTER] Quote
ostatniaszansa Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Bazie tak, cukrowe baranki tak, zajączek z czekolady tak , no mogą być jajka pod różną postacią ( od kur z wolnego wybiegu nr 1) Co tam Wypoczętych, uśmiechniętych z dużą ilością słońca słońca życzą Ewa i Agnieszka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Dziś w nocy odeszła za TM Fibulka...nagle ... nie miała wieczorem apetytu , mama ja jeszcze obtuliła kocem na noc i mieliśmy zobaczyć dziś czy będzie poprawa ... zasnęła i już się nie obudziła... szok i ogromny ból ....jej ostatnia fotka z 16 marca...:( :( :( Quote
jola_li Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Dziś w nocy odeszła za TM Fibulka...nagle ... nie miała wieczorem apetytu , mama ja jeszcze obtuliła kocem na noc i mieliśmy zobaczyć dziś czy będzie poprawa ... zasnęła i już się nie obudziła... szok i ogromny ból ....jej ostatnia fotka z 16 marca...:( :( :( :( :( :( mmm Żegnaj Fibuniu...mmmm Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 bardzo jak mi przykro :-(. co się stało, dowiemy się? taka szkoda fibulki..... Quote
ostatniaszansa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dosyć rzadko zaglądamy na dogo a tu ... :( Taka przykra wiadomość . Fibula w Twoim życiu bywało i źle i bardzo źle , ale potem już tylko bardzo dobrze. Ani i Jej rodzinie dziękujemy za pomoc, za opiekę , za dom i miłość. Żegnaj maleńka :( Quote
sleepingbyday Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 dziewczyny, bardzo potrzebujemy info z ds naszych podopiecznych. ale też i maxi... kilka osób bardzo dlugo wpłacało na nia kase i pytają o nią. ja zresztą też ciekawam. da się jakoś niedługo dostać jakiekolwiek wieści? Quote
ostatniaszansa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='sleepingbyday']dziewczyny, bardzo potrzebujemy info z ds naszych podopiecznych. ale też i maxi... kilka osób bardzo dlugo wpłacało na nia kase i pytają o nią. ja zresztą też ciekawam. da się jakoś niedługo dostać jakiekolwiek wieści?[/QUOTE] Daj mi moment, za bardzo niedługo będę ogladac nasze psiaki w Szwajcarii :):):) jeszcze chwilka .... /Agnieszka Quote
Abrakadabra Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='sleepingbyday']trzymam cię za słowo.[/QUOTE] Agnieszka, dołączam się do Oli z "trzymaniem za słowo"! Dawaj, dawaj!~ Ciekawam wszystkich wiadomości na temat "naszych" pieseczków :) A najbardziej chyba nie mogę się doczekać wieści n/t Rusałki i Serwacego... No i Ziutka też... I Piętaszka... Lordzika i Mieci też oczywiście. Quote
sleepingbyday Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 dokładnie to nasi wypieszczeni podopieczni, od zera na własnych cycach socjalizowane ;-) Quote
ostatniaszansa Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Agnieszka jest teraz w Szwajcarii , jutro Wielkie Spotkanie cz. I bo druga w maju i niespodzianki... Na razie nic nie napiszę. Będą zdjęcia, filmiki . Zazdroszczę Agnieszce spotkania z naszymi podopiecznymi w tym i korabiewickimi i ich opiekunami :) Cierpliwości . Ewa Quote
Abrakadabra Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='sleepingbyday']dokładnie to nasi wypieszczeni podopieczni, od zera na własnych cycach socjalizowane ;-)[/QUOTE] Fakt, towarzystwo uratowane , zaopiekowane, wypieszczone, od podstaw socjalizowane... ( SBD, ale że na cycach ???) Czy ja coś przeoczyłam :cool3:? Dziewczyny, nie mogę się doczekać relacji z DS! Quote
Recommended Posts