Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Sunia po sterylce, jeden piesek po kastracji , czuja się dobrze , trzeci bidulek chudzina aż boli patrzeć na odkarmianiu i bojaźliwy - pracujemy nad tym. Zdjęć nie wstawiamy bo nie umiemy :) Zdjęcia grzecznościowo wstawia nam albo mgie albo jola li . Ewa[/QUOTE]
Jak jest coś do wstawienia to poproszę ;).

Posted

Sunia po sterylce to ta czarna taka większa? W sumie jeszcze dzieciak z niej. I czarny psiak po kastracji? A ta bojazliwa to taka brązowa sunia ?Ona od samego początku bardzo się bała nie chciała wyjść z kontenera.

Posted

tak wszystkie te psiaki łażą po stołach, meblach i mają kłopot z zachowaniem czystości w domu, one nie wychodziły w ogóle na podwórko. Małą Onka jest kochana, ona jest podobna do mojej suni, może dlatego tak mi zapadła w serce, Hienka jak była przez chwilę u mnie nawet nie chciała wyjść z transporterka. Psiaki na pewno czują się dużo lepiej, i nie burczy im już w brzuszkach. :-)

• 2 weeks later...
Posted

UWAGA

"18.03.2013 godz. 9:30 w Sądzie w Pułtusku odbędzie się wreszcie 1 rozprawa w sprawie obrony tych biednych istot. Apelujemy gorąco o Waszą obecność w sądzie. Musimy wyrazić naszą opinię w tej sprawie, nasz społeczny sprzeciw.

NASZA OBECNOŚĆ BARDZO POŻĄDANA

• 2 weeks later...
Posted

[CENTER][I][COLOR=#0000cd][B][SIZE=3]Jak co roku baranek, jajka, bazie, zajączek,
jak co roku ten koniec, co się zmienia w początek,
jak co roku ta śmierć, która w życie się zmienia,
jak co roku serdeczne, pełne ciepła życzenia.[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=#ffffff],,................................................ .........................,,,,,,,,,,[/COLOR] [COLOR=#0000cd]B. Borzymowska[/COLOR][/I]
[/CENTER]

Posted

Bazie tak, cukrowe baranki tak, zajączek z czekolady tak , no mogą być jajka pod różną postacią ( od kur z wolnego wybiegu nr 1)
Co tam
Wypoczętych, uśmiechniętych z dużą ilością słońca słońca
życzą
Ewa i Agnieszka

Posted

Dziś w nocy odeszła za TM Fibulka...nagle ... nie miała wieczorem apetytu , mama ja jeszcze obtuliła kocem na noc i mieliśmy zobaczyć dziś czy będzie poprawa ... zasnęła i już się nie obudziła... szok i ogromny ból ....jej ostatnia fotka z 16 marca...:( :( :(

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Dziś w nocy odeszła za TM Fibulka...nagle ... nie miała wieczorem apetytu , mama ja jeszcze obtuliła kocem na noc i mieliśmy zobaczyć dziś czy będzie poprawa ... zasnęła i już się nie obudziła... szok i ogromny ból ....jej ostatnia fotka z 16 marca...:( :( :(
:( :( :( mmm
Żegnaj Fibuniu...mmmm

Posted

Dosyć rzadko zaglądamy na dogo a tu ... :( Taka przykra wiadomość . Fibula w Twoim życiu bywało i źle i bardzo źle , ale potem już tylko bardzo dobrze. Ani i Jej rodzinie dziękujemy za pomoc, za opiekę , za dom i miłość. Żegnaj maleńka :(

Posted

dziewczyny, bardzo potrzebujemy info z ds naszych podopiecznych. ale też i maxi... kilka osób bardzo dlugo wpłacało na nia kase i pytają o nią. ja zresztą też ciekawam.

da się jakoś niedługo dostać jakiekolwiek wieści?

Posted

[quote name='sleepingbyday']dziewczyny, bardzo potrzebujemy info z ds naszych podopiecznych. ale też i maxi... kilka osób bardzo dlugo wpłacało na nia kase i pytają o nią. ja zresztą też ciekawam.

da się jakoś niedługo dostać jakiekolwiek wieści?[/QUOTE]

Daj mi moment, za bardzo niedługo będę ogladac nasze psiaki w Szwajcarii :):):) jeszcze chwilka .... /Agnieszka

Posted

[quote name='sleepingbyday']trzymam cię za słowo.[/QUOTE]

Agnieszka, dołączam się do Oli z "trzymaniem za słowo"!
Dawaj, dawaj!~ Ciekawam wszystkich wiadomości na temat "naszych" pieseczków :)
A najbardziej chyba nie mogę się doczekać wieści n/t Rusałki i Serwacego... No i Ziutka też... I Piętaszka... Lordzika i Mieci też oczywiście.

Posted

Agnieszka jest teraz w Szwajcarii , jutro Wielkie Spotkanie cz. I bo druga w maju i niespodzianki... Na razie nic nie napiszę. Będą zdjęcia, filmiki . Zazdroszczę Agnieszce spotkania z naszymi podopiecznymi w tym i korabiewickimi i ich opiekunami :) Cierpliwości . Ewa

Posted

[quote name='sleepingbyday']dokładnie to nasi wypieszczeni podopieczni, od zera na własnych cycach socjalizowane ;-)[/QUOTE]

Fakt, towarzystwo uratowane , zaopiekowane, wypieszczone, od podstaw socjalizowane... ( SBD, ale że na cycach ???)
Czy ja coś przeoczyłam :cool3:?
Dziewczyny, nie mogę się doczekać relacji z DS!