toyota Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='Wola istnienia.']Jest tutaj ktoś kto ma adresowki z kakadu? Pytam, bo jestem ciekawa jesli chodzi o jakość i cenę. Wzory nie maja dla mnie specjalnego znaczenie. Mam kawałek do najbliższego kakadu, dlatego pytam. Jak oceniacie jakość adresowek? I jak z cena?[/QUOTE] [quote name='Illusion']Nasze najstarsze adresówki z kakadu mają już jakieś 5 lat i są w bardzo dobrym stanie.[/QUOTE] Dokładnie tak. Moje psy noszą je od jakiś 4 lat i wszystkie są w dobrej formie, niektóre są z cyrkoniami i żadna nie odpadła. Kółka muszą być bardzo solidne, bo się trzymają. Psów mam zawsze kilkanaście w różnym wieku i o różnym stopniu aktywności i u każdego zdały egzamin. Quote
Harley Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='vege*']Ja bym napisała z reklamacją, że realizacja niezgodna z zamówieniem ;)[/QUOTE] Ależ oczywiście, że napisałam. Mają dosłać prawidłowe. Niemniej nie jest to fajne, jak z każdą jest coś nie tak. Na plus solidne kółeczka - to mój główny problem z wszelkiej maści adresówkami. Quote
iriska111 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Czy firma Edeil odpisuje na wiadmosci jezeli jeszcze sie u nich nie zrobilo zakupow? Zadalam im pytanie 9 dni temu i zero kontaktu :lookarou: Nie wiem czy jet sens pisac jescze raz... Quote
Dogha Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Oficjalnie pojawiły się w sprzedaży moje ulubione adresówki :D http://pik-pik.pl/kategoria-produktu/adresowki/ Na razie wzorów w sklepie mało. Polecam je bardzo, ekstra się sprawdzają Quote
Talia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Zamówiłam adresówki od edeil, pierwszy raz spróbuje innych niż metalowe. Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Kupiłam te adresówki i jestem bardzo zadowolona: http://allegro.pl/identyfikator-zawieszka-adresowka-dla-psa-kosc-i4649956016.html Zamówiłam o 16 w czwartek, a dzisiaj są już u mnie, także błyskawiczna realizacja, wszystko dokładnie tak jak chciałam, kolory super, wielkość też odpowiednia (wziełam małe dla szczeniaka). Po dłuższym użytkowaniu będę mogła coś więcej powiedzieć na ich temat Quote
Kocurkotka Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ja kupuję tutaj -> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=90057&us_id=75768 jestem zajebiście zadowolona z tych adresówek, każdemu kto szuka identyfikatora polecam właśnie te Quote
FredziaFredzia Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Też zamówiłam u edeil5 na allegro, te szklane. Ciekawa jestem, do tej pory miałam pleksi i byłam mega zadowolona. Quote
Dogha Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Szkło akrylowe to właśnie pleksi ;) Te edeilowe bardzo polecam. No i firma porządna, przy ostatnim zamówieniu dostałam gratisową jeszcze jedną pomarańczową adresowke (zamawiałam 2, przyszły 4) bo miała trochę mniejszą czcionką wygrawerowany numer telefonu niż druga. Więc zrobiono drugą już lepszą i dostałam obie. Mimo, że ta "gorsza" jest czytelna. Quote
nadira Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Oficjalnie pojawiły się w sprzedaży moje ulubione adresówki :D http://pik-pik.pl/kategoria-produktu/adresowki/ Na razie wzorów w sklepie mało. Polecam je bardzo, ekstra się sprawdzają Zamówiłam jedną adresówkę na próbę :) Fajne rzeczy mają, tylko szkoda, że tak mało ras do wyboru, chodski by się przydał :D Gdzie można zobaczyć inne ich wzory? Quote
dance_macabre Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Zamówiłam jedną adresówkę na próbę :) Fajne rzeczy mają, tylko szkoda, że tak mało ras do wyboru, chodski by się przydał :D Gdzie można zobaczyć inne ich wzory? Napisz do nich, mają w planach wszystkie rasy tylko zamieścili tych co mają projekty. A tak btw. ich adresówki są genialne, mam je ok roku i są świetne. żadnych ułamań i widocznych rysek a moja lata jak głupa po krzakach, piorę ja z obrożami w pralce Quote
Dogha Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Inne wzory myślę, że na maila dostaniesz jak wyślesz takie pytanie ;) Quote
nadira Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Dzięki, w takim razie muszę do nich napisać, bo przyszła już ta adresóweczka (diabełek) i jestem zachwycona! Nawet mojemu mężowi się spodobała, chociaż za każdym razem, jak widzi nowe akcesoria dla psa, jakiś się nerwowy robi :D hmm... ciekawe, dlaczego... :siara: Quote
IZMADO Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 A jedna z moich akrylowych adresatek ukruszyła się trochę na brzegu. Jak się sprawują Wasze? Quote
Skyy Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Poszukuję miedzianych adresówek. Poleca ktoś kogoś, kto takowe wykonuje? Quote
Niewyspana Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Z miedzianych polecam "Miedziankę" ;) Adresówki naprawdę godne polecenia ;) Quote
Skyy Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Miedzianka owszem, ładne wyroby, ale nie za taką cenę. Trzy adresówki to cena 200 zł. Nie przesadzajmy. :niedowia: Quote
angineuuka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 tak, miedzianka ma miedziane ceny :P Zamówiłam adresówki od Gadżeciaków, zobaczymy co to będzie... :laugh2_2: Quote
Skyy Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Polecacie jeszcze kogoś z miedzianymi adresówkami? Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 przyszły wczoraj. zaczełam się zastanawiać nad ID holderami... Ktoś ma? Ktos poleca? Ktoś zrobił sam? :jumpie: Quote
vege* Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 przyszły wczoraj. zaczełam się zastanawiać nad ID holderami... Ktoś ma? Ktos poleca? Ktoś zrobił sam? :jumpie: ładne :D Ja robiłam sama jakieś 2 lata temu, trzyma się do dziś, nigdy się nie odpiął :D Quote
lucky23 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ja też robiłam dla Xeny sama, ale jakoś się zgubił nam :/ Quote
angineuuka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Jednak zamówiłam id holdery i jedną adresowke na próbę z furkidz. Jednak nie mam kiedy tego testować bo uziemiona jestem od jakiego czasu w domu :/ Quote
Luna_2012 Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 http://allegro.pl/identyfikator-adresowka-dla-psa-kota-trwaly-i4794634578.htmlma ktoś te adresówki ? Zamówiłam, zobaczymy czy będą wytrzymałe :) Moja połamała nawet te ze szkła akrylowego :/ Quote
Amber Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Akurat adresówki ze szkła akrylowego nie trudno połamać. Te nowe powinny być OK, oby się tylko nie ścierały. Quote
Recommended Posts