marta1624 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Aneta- polecam Edeil :) Ja mam ze szkła akrylowego i póki co żyją (nawet u killera jamnika, a to idealny tester!). I mnie na szczęście jedyne co pomieszali to ilość- dostałam 2 więcej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anetta Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Dzięki dziewczyny. Przekazałam info :) Ja osobiście parę lat temu kupiłam na all adresówki z grubego pleksi x2, z cienkiego pleksi x1 i chyba z laminatu x1. Kupiłam na zapas tak jak to się robi ;) Już nawet nie pamiętam u jakiego użytkownika. I wiecie co, do tej pory mam przy obroży ID z cienkiego pleksi i żyje. Jakoś na początku użytkowania odłamało się trzymadełko od kółeczka, ale zrobiłam nową dziurkę w pleksi i do tej poru już nic się z nią nie dzieje. A tamte pozostałe leżą nowiusieńkie w torebce ;) Cóż, chyba trzeba psa sobie sprawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulina94 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 My mamy zwykłą adresówkę Trixie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxkaluniaxxx Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Miałam 5 tych adresówek dla poprzedniej suczy i super się sprawdzały aż nie odziedziczył ich szczeniak :D Aktualnie zostały 2 i w takim stanie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta_Ares Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 O 19.03.2016o17:09, xxxkaluniaxxx napisał: Ja ostatnio zamawiałam adresówki dla szczeniaka :) Znajomi polecali z Edeil :) Różowa i niebieska jest ze szkła akrylowego reszta z laminatu :) A ta różowa i niebieska to jakaś nowość? nie widzę na aukcji :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilia Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 8 godzin temu, Marta_Ares napisał: A ta różowa i niebieska to jakaś nowość? nie widzę na aukcji :( To pleksa, mają ją już od dłuższego czasu, ale nie wiem czemu nie dodają do szablonu na Allegro. Trzeba po prostu pisać w zamówieniu. Kurcze, może ja też zamówię?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta_Ares Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 ehh powód do nowego zamówienia :P :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Agata. Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Do mnie wczoraj wysłali nowe ze szkła, czemu wcześniej nie widziałam tych różowych :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadira Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Jeszcze inne cuda mają, których nie ma na aukcjach :P Jakiś czas temu wysłałam pytanie ws.adresówek do nich, później powtórnie pytałam i zero odpowiedzi! Tyle razy zamawiałam już u nich, przy okazji każdego zamówienia o cos pytałam i nigdy nie dostałam odpowiedzi :D ale adresówki zawsze idealnie takie, jak sobie zażyczyłam. Dziwna firma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxkaluniaxxx Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Marta ja przez fejsa zamawiałam :P Niebieski i różowy od 1,5 roku mają :) https://www.facebook.com/109126072620459/photos/a.142609419272124.1073741838.109126072620459/251513295048402/?type=3&theater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZłoiNiedobro Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Jaką średnicę mają te okrągłe adresówki(szkło akrylowe)? Bo nigdzie na aukcji tej informacji nie widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadira Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 W edeil jest fajne też to, że możesz poprosić o wielkość, jaka Cię interesuje :) Dla mnie to duuuży plus, bo lubię małe ID :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZłoiNiedobro Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 O to świetnie :D nie lubię jak psu dynda taki wielki medal u szyi xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mika_białołęka Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 moja Mika już 3 adresówki (wciskane) zgubiła...jedna odkręcana się odkręciła...sama :).. teraz kupiliśmy jej Petmarka - taką zawieszkę z kodem QR. wpisaliśmy wszystko o Mikusi do systemu i jak się zgubi to znalazca ma zesdkanowac ten kod i wyskoczą mu informacje o niej...spoko fajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mika_białołęka Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 o taka... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mika_białołęka Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 sorry coś się skopało.. o tak miało być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts