majqa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Przesłałam wczoraj parę groszy dla Promyczka ;) (...) Dziękujemy!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Widzę, że tylko Was spuścić z oka i wątek robi się psio - swatkowy!!! :evil_lol: Quote
Lionees Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='NaamahsChild'] Także Renatko - tutaj panna Ada chętnie pozna rówieśnika:eviltong:;) Aaaa,no to bardzo proszę;) http://img88.imageshack.us/img88/4489/zdjcie0499sb2.jpg http://img522.imageshack.us/img522/5140/zdjcie0494ia7.jpg Wymiary...185cm,95kg mięśni...chłop jak dąb:cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 czy ja zglupialam czy Skarbus ma dt? :-o:-o Quote
Lionees Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):czy ja zglupialam czy Skarbus ma dt? :-o:-o Skarbus nie ma dt,jest w schronie... To znaczy,gdyby dziadziuś miał "nóz na gardle",a nie znalazłby sie dt,ds,to ja moge go do siebie wziąźć na dt...jednak mieszkam daleko i mam w domu kilka psiaków,dlatego jestem ostatecznością,jeżeli chodzi o dt...no ale w razie co,to jestem do dyspozycji Quote
majqa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Renata5 napisał(a):(...) jestem ostatecznością,jeżeli chodzi o dt...no ale w razie co,to jestem do dyspozycji Jesteś niesamowita Reniu...:loveu: 3mam kciuki, by ostateczność nie była koniecznością. Quote
pixie Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ciotki drogie miarki w reke centymetry czy suwmiarki:razz: co kto ma i... w czym kto lepszy:evil_lol: Skarbka i Promyczka obwod klatki :crazyeye: zdalby mi sie jak i dlugosc od klebu az do ogona :crazyeye: kupi dla nich te kubraczki ciotka pixie wszak nie moga dziadziusiowe psiaczki marznac bo choc i wiosna za pasem... drżą, ach drżą :roll: nam psinki starowinki ...swoim czasem Quote
Lionees Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 pixie napisał(a):ciotki drogie miarki w reke centymetry czy suwmiarki:razz: co kto ma i... w czym kto lepszy:evil_lol: Skarbka i Promyczka obwod klatki :crazyeye: zdalby mi sie jak i dlugosc od klebu az do ogona :crazyeye: kupi dla nich te kubraczki ciotka pixie wszak nie moga dziadziusiowe psiaczki marznac bo choc i wiosna za pasem... drżą, ach drżą :roll: nam psinki starowinki ...swoim czasem Ho ho-ciocia Pixie wierszem gada jak Mickiewicz Adam:razz: Dziewczynki pomierzcie chłopaków,póki Pixie funduje kubraczki:loveu: Mierzyć i nie gadać,bo Pixie może już kubraczków nigdy nie rozdawać:cool3: Quote
majqa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Kurteczka - ubiór przyda się Skarbusiowi ale jak opuści swoje więzienie. :-( O ile pamiętam, dziewczyny pisały, że nikt w schronisku nie będzie się bawił w ubieranie psiaka. Quote
kikou Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Promyk na kilka dni pod inna opieka..bo ja jestem w niemczech.... nielatwo bylo znalezc mu opikunke nawet platna...a coz to byly za przygotowania, lacznie z kursem wkladania, smarowania siusiaka i odwijania wloskow..oraz gotowania zupek, ktorej Promykos nie zwymiotuje... petsiterka jak go zobaczyla chciala uciekac....:evil_lol: 6tego przyjedzie moja Mama i wezmie go spowrotem do nas takze wszystkie takie sprawy nie niecierpiace zwloki sa odlozone na polowe miesiaca jak wroce... wtedy kupie dopiero te zastrzyki na siusiaka... w tym wypadku ta zwloka jest porzadana, bo watroba bedzie miala czas sie troche podleczyc.... Quote
majqa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dziękujemy Kikou za porcję informacji! Uważaj na siebie na tym wyjeździe!!! :lol: Quote
monika083 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no to petsiterka ma ''szczegolnego'' podopiecznego ..napewno najbardzie ucieszyla sie ze smarowiania siusiaka:evil_lol: Kikou,jak dobrze ,ze w ogole mozesz go przetrzymac i znalazlac mu teraz opieke. jestes kochana:loveu: Quote
_ogonek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No staruszki trzymajcie się, będzie dobrze ;) majqa to Renata zaczęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='monika083']no to petsiterka ma ''szczegolnego'' podopiecznego ..napewno najbardzie ucieszyla sie ze smarowiania siusiaka:evil_lol: Kikou,jak dobrze ,ze w ogole mozesz go przetrzymac i znalazlac mu teraz opieke. jestes kochana:loveu: Hi....pewnie tak:shiny: Kikou-jeszcze raz wielkie dzięki Tobie i Twojej mamie za to co robicie dla Promysia:calus: A ta opiekunka ile wzięła za opiekę nad niuńkiem?Starczy Ci pieniążków? Quote
Jagienka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cioteczki, mam taką prośbę. Mogłybyście uaktualnic pierwszy post, ze jest Promuczek i Skarbuś, gdzie są i zdjęcia aktualne. Bardzo prosze, bo jak sie podsyła link ludziom potencjalnym do adopcji to to baaardzo ułatwia. Quote
_ogonek_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Podniosę staruszków, ktoś je prędzej wypatrzy :lol: Quote
majqa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 AdaK napisał(a):Podniosę staruszków, ktoś je prędzej wypatrzy :lol: Jasne, chrupki są lekkie. ;) Quote
kikou Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 moze trzebaby bylo zalozyc nowy watek dla Skarbka...bo ten jest obszerny i oprocz kilku osob,ktore sa tu od poczatku jest nieczytelny... Quote
majqa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Renata5 napisał(a):Ho ho,jak tu dzisiaj tłoczno:evil_lol: Tak, ten nawał ludzi na wątku jest nie do zniesienia. :-( Quote
kikou Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 ja zrobie... ale jutro dopiero dam rade w naszym schronisku sa 4 nowe staruszki do uspienia z tego jeden chyba po wypadku, powloczy nozkami wiec zajmuje miejsce "z przodu kolejki" + jeden supermily 3latek z padaczka, ktory jest jakby zupelnie na pierwszej pozycji w kolejce..... Quote
kikou Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 kikou napisał(a):ja zrobie... ale jutro dopiero dam rade w naszym schronisku sa 4 nowe staruszki do uspienia z tego jeden chyba po wypadku, powloczy nozkami wiec zajmuje miejsce "z przodu kolejki" + jeden supermily 3latek z padaczka, ktory jest jakby zupelnie na pierwszej pozycji w kolejce..... zacytuje sama siebie bo posty przeskakuja.... Quote
kikou Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 kikou napisał(a):ja zrobie... ale jutro dopiero dam rade w naszym schronisku sa 4 nowe staruszki do uspienia z tego jeden chyba po wypadku, powloczy nozkami wiec zajmuje miejsce "z przodu kolejki" + jeden supermily 3latek z padaczka, ktory jest jakby zupelnie na pierwszej pozycji w kolejce..... jeszcze raz powtorze to samo zeby bylo po Waszych wpisach.... jakis obled z tym oprzeskakiwaniem postow, na komputerze mam juz 00.10 a tu wszystkie notatki wskakuja na wczoraj...... Quote
Lionees Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 kikou napisał(a):moze trzebaby bylo zalozyc nowy watek dla Skarbka...bo ten jest obszerny i oprocz kilku osob,ktore sa tu od poczatku jest nieczytelny... No w sumie czemu nie.. Kto chętny na ochotnika? Quote
majqa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Szczytem szczęścia byłoby, gdyby wątek założyła jakaś osoba z Wrocka, która bywa w schronisku i jest w stanie wrzucać info o Skarbusiu. Quote
Recommended Posts