Onaa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Misia jest taka piękna że napewno ktoś ją zechce :). W programie jest mało czasu, więc trzeba pewnie podkreślić jej zalety i walory, o którym my dobrze wiemy że posiada, no i jeśli nie znosi kotów to chyba też to od razu zaznaczyć. Quote
jusstyna85 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Pan Michał może się starać,ale to od ludzi zależy...Ona nie jest najmniejsza,no i powiedzmy nie w typie ludzi...realnie oceniam jej szanse.Mam nadzieje, że Justyna pobazuje na uczuciach ludzi. Quote
zuzlikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 jusstyna85 napisał(a):Pan Michał może się starać,ale to od ludzi zależy...Ona nie jest najmniejsza,no i powiedzmy nie w typie ludzi...realnie oceniam jej szanse.Mam nadzieje, że Justyna pobazuje na uczuciach ludzi. ...niech ten realizm okaże się przesadzony!Bardzo chciałabym,żeby małej się udało...wiem z własnych doświadczeń,że i maleńkie pieski mają czasami ciężko przebić się do ludzkich serc!...wierzmy,że Misieńce się uda...mocno wierzmy...że wszystko będzie dobrze! Quote
Pianka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Leyla napisał(a):Misieńka nasza kochana !!!jutro tzn.dziś w Tv? :multi::multi: Będą się o nią bić:razz: Kaska na benzynkę wysłana(150 zeta);) Bardzo dziekuje, własnie doszło. Myśle, że teraz razem z Burkowymi pieniążkami starczy. Justyna_wolontariat potem policzy ile dokładnie to wyszło. Psiaki jada schroniskowym autem, także potem pieniądze przeleje na konto schroniska;) No i myśle, że Misia z tv znajdzie dom, skoro trójłapek znalazł... to zdrowa, grzeczna i młoda Misia tez musi znaleźć. Quote
Maszaberla Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 zuzlikowa napisał(a):...niech ten realizm okaże się przesadzony!Bardzo chciałabym,żeby małej się udało...wiem z własnych doświadczeń,że i maleńkie pieski mają czasami ciężko przebić się do ludzkich serc!...wierzmy,że Misieńce się uda...mocno wierzmy...że wszystko będzie dobrze! Tez tak uwazam Badzmy dobrej mysli - Misia jest duza, to fakt ale bardzo ladna - przynajmniej tak wyglada... Quote
marysia55 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='jusstyna85']Jest bardzo grzeczna i ułożona...1. pies,który nie żebrze jedzenia i nie wchodzi na łóżko...Przed Misią ciężka podróż,wyczuwa to,posmutniała i tylko sie patrzy...:( Miśka proszę uśmiech na twarz , ty do TV jedziesz , żadnego smutku może domek ci się znajdzie. Pokaż jaka z ciebie piękna panna :loveu: Quote
jusstyna85 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Jest bardzo grzeczna i ułożona...1. pies,który nie żebrze jedzenia i nie wchodzi na łóżko...Przed Misią ciężka podróż,wyczuwa to,posmutniała i tylko sie patrzy...:( Quote
nika100 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Miśko, musi Ci się udać ! Będę Cię jutro oglądać w Tv i trzymać kciuki :loveu: Nie możesz wrócić do schronu! Że też mój dom nie nadaje się na 'tymczas' bo bym Cię przejęła 'w locie' !!! Quote
zuzlikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mocno kciuki trzymam za dziewczynę...Misieńko jutro wyjątkowo będę siedziała przed TV! Może jeszcze przypomnijcie jaka stacja...godzina...:oops: Quote
Leyla Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ...no taaa ,a ja jak niepełnosprytna myślałam ,ze to dziś (wczoraj) rano i siedziałam walcząc ze snem:eek: a tu Misi niet:mad: Quote
jusstyna85 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Misia była dzisiaj u weta,nie pisałam nic,bo nie chciałam panikować...Okazało sie,że to tylko zwykły kaszak na szczęście... jeszcze tylko z 4 godzinki... Quote
Leyla Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ...a wiadomo o której godzinie misia się lansuje:razz:? Quote
jusstyna85 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Leyla napisał(a):...a wiadomo o której godzinie misia się lansuje:razz:? Podobno ok 10 15 Quote
zuzlikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Tylko:shake:...łoj jak tu wytrzymać?... Bezpiecznej drogi Misiu...owocnego wyjazdu!:loveu: Quote
Leyla Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 kuba123 napisał(a):ehh... Leyla to zdążysz się wyspać:evil_lol: ...a żebyś wiedziała, :evil_lol: moja godzina na ranną kawę ,bo ja jeszcze spać się nie wybieram:diabloti: Quote
zuzlikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ...może,żeby trochę uspokoić:oops:...choć nie wiem czy bardzo...skołatane serducha i nerwy ,zerkniecie do Baltazara? http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-z-rakiem-na-dozyciu-potrzebne-wsparcie-na-leki-137886/index2.html#post12310654 ...Misieńko...Ty zrozumiesz!:loveu: Quote
Maszaberla Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Na razie Misienka bardzo spodobala sie w TV :p Quote
Onaa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Uff, już po. Po występie Misi w telewizji. Tak się denerwowałam jakbym to ja miała występować a nie Misia :). Może to dlatego że jest jednym z ostatnich piesków które jeszcze swoich domków nie znalazły, w których wątki i losy się bardzo zaangażowałam od tego roku. Bardzo bym chciała żeby MISIA znalazła wspaniały dom! W programie to taka wystraszona chyba była, kładła się na ziemi i kuliła ogon pod siebie. Ale to może lepiej, bo jak się nią ktoś zainteresuje to z serca. W każdym razie czekamy co dalej. Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Maszaberla napisał(a):Na razie Misienka bardzo spodobala sie w TV :p Patrzę i trzymam kciuki!!!!! Misieńka jest mniejsza niż myślałam! ...niech znajdzie ten swój domek!:loveu: Quote
Maszaberla Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 zuzlikowa napisał(a):Patrzę i trzymam kciuki!!!!! Misieńka jest mniejsza niż myślałam! ...niech znajdzie ten swój domek!:loveu: A jak w ogole wypadl ten wystep? Ja dopiero obejrze jak wroce z pracy :oops: Quote
nika100 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Oglądałam...wciąż trzymam kciuki, wciąż trzymam... Misia jest piękna i nie może wrócić do schroniska :roll: Quote
Recommended Posts