Ola la Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 hieh tak tutaj to tylko nocne chlanie i wątku zaśmiecanie :biggrina: Quote
Leyla Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ola la napisał(a):hieh tak tutaj to tylko nocne chlanie i wątku zaśmiecanie :biggrina: no cooooo...za Miśkę pijemy:niewiem: Quote
rita60 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ola la napisał(a):jo sie tyż załycza denaturat :drinking: No tak,jak człowiek nie przyniesie dobrego wina,to ciotka ciagnie jagodzianke:evil_lol: Nie patrz na to Misiu,tylko rozgladaj za domkiem. Quote
Onaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Może by nam Pianka napisała jak się miewa Misia :) ?! Quote
Onaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Przepraszam bardzo , co tu taka CISZA na wątku Misi jest - ja się pytam ? A gdzie wszystkie Ciotki się podziały ? A może :beerchug: potem :cunao: i znowu :drink1:. A teraz sobie odsypiają :). Quote
zuzlikowa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ...wpadam,podczytuję,czasami nieco popyskuję:cool3:...Misieńkę wymiziam,ale tylko wirtualnie:-(...no i nawiewam! Nie zapominam...a nowych wieści od Misi by się chciało!!!!:oops: Quote
Onaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Rita60 - już sobie opróżniłam troszeczkę PM. A i maila już Ci wysłałam. No mi oczywiście post przeskoczył. Quote
rita60 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 No co jest grupo mafijno:mad:zadnej cioteczki u Misi:cool3:biegnij slicznotko i pokazuj swoj pycholek na gorze. Quote
Ola la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 A ja dziś byłam u Misi:evil_lol: To jest bestia nie pies...... ustawiała inne psy w boksie jak chciała:evil_lol:nawet jednego giganta:evil_lol: cos slyszalam na ten temat ale nie sadzilam ,że az taka szefowa z niej:diabloti: no zaradna suczynka i dominująca:diabloti:kto by pomyslal Quote
rita60 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ola la napisał(a):A ja dziś byłam u Misi:evil_lol: To jest bestia nie pies...... ustawiała inne psy w boksie jak chciała:evil_lol:nawet jednego giganta:evil_lol: cos slyszalam na ten temat ale nie sadzilam ,że az taka szefowa z niej:diabloti: no zaradna suczynka i dominująca:diabloti:kto by pomyslal No,pasuje do mafii:evil_lol: Quote
Ola la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 rita60 napisał(a):No,pasuje do mafii:evil_lol: o tak to nasza Matka chrzestna:evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ola la napisał(a):A ja dziś byłam u Misi:evil_lol: To jest bestia nie pies...... ustawiała inne psy w boksie jak chciała:evil_lol:nawet jednego giganta:evil_lol: cos slyszalam na ten temat ale nie sadzilam ,że az taka szefowa z niej:diabloti: no zaradna suczynka i dominująca:diabloti:kto by pomyslal no przeciez wiadomo,że mafia tylko swoich ludzi faworyzuje :diabloti::diabloti::diabloti: nie bez przczyny mafia sie nią zainteresowała, to swój człowiek jest :evil_lol::evil_lol: Quote
Brysio Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tak tak Misia rządzi w boksie, kto by pomyslal, na zdjeciach taka smutna wychodzi ale wcale tak nie jest;) zaraz wkleje zrobiłam jej chyba 2 zdjecia;) Quote
Ola la Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 marysia55 no baaaa toszto jest nasz bossss:evil_lol: Brysio dawaj fotki dawaj i reszte wczorajszych fotek jesli jakies masz:lol: Quote
Brysio Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dogo07 alegratka wyrózniona;) juz zgrywam zdjecia;) momencik Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 piekne zdjęcia tego urodziwego członka rodziny mafijnej :p:p:p Dogorra pozdrawia Miśkę :lol::lol::lol: Quote
Onaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A ten duży rudawy piesek na zdjęciach obok Miśki to suczka jest ? Rita60 - czy korespondencja w sprawie Bambiego jakoś idzie do przodu, czy wszystko się rozmyło? Quote
rita60 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dogo07 napisał(a):A ten duży rudawy piesek na zdjęciach obok Miśki to suczka jest ? Rita60 - czy korespondencja w sprawie Bambiego jakoś idzie do przodu, czy wszystko się rozmyło? Dogo wszystko jest ok,pani została dokładnie poinformowana. Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 rita60 napisał(a):Sliczna i urokliwa ta nasza Matka Chrzestna:p :crazyeye: to my juz mamy nawet Matkę Chrzestną , to dlaczego ja o tym nic nie wiem :mad: natychmiast proszę o informacje kto to taki :diabloti: i czy aby godny tego tytułu :evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye: to my juz mamy nawet Matkę Chrzestną , to dlaczego ja o tym nic nie wiem :mad: natychmiast proszę o informacje kto to taki :diabloti: i czy aby godny tego tytułu :evil_lol::evil_lol: To Misia:loveu::loveu::loveu:zerknij na poprzednia strone:evil_lol: Quote
Onaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tak sobie patrzyłam na te ostatnie zdjęcia Misi i coś mnie za serce ścisnęło, że ona biedulka tam w boksie sama, że nie ma kto jej pomiziać na dobranoc, miłego słowa powiedzieć:-(. Ale się rozczuliłam. Oby psineczka znalazła człowieka, który ją pokocha. Quote
Ola la Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 heheh no Misia to nasza matula chrzesta:evil_lol: no skzoda ,że nie ma kto Misi pomiziać wieczorową porą:( jest tam jeszcz eu Misi taka mała szorstkowłosa czarna bida....kawalek jej widac na ostatnim zdjeciu....myslalam ,ze przez kraty przejdzie żebym ją głaskala:shake:Misia wyraziła lekko swoją dezaprobate:evil_lol: Quote
Recommended Posts