Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
jo sie tyż załycza denaturat :drinking:

No tak,jak człowiek nie przyniesie dobrego wina,to ciotka ciagnie jagodzianke:evil_lol:
Nie patrz na to Misiu,tylko rozgladaj za domkiem.

Posted

Przepraszam bardzo , co tu taka CISZA na wątku Misi jest - ja się pytam ?
A gdzie wszystkie Ciotki się podziały ?

A może :beerchug: potem :cunao: i znowu :drink1:.
A teraz sobie odsypiają :).

Posted

...wpadam,podczytuję,czasami nieco popyskuję:cool3:...Misieńkę wymiziam,ale tylko wirtualnie:-(...no i nawiewam!
Nie zapominam...a nowych wieści od Misi by się chciało!!!!:oops:

Posted

A ja dziś byłam u Misi:evil_lol:
To jest bestia nie pies......
ustawiała inne psy w boksie jak chciała:evil_lol:nawet jednego giganta:evil_lol:
cos slyszalam na ten temat ale nie sadzilam ,że az taka szefowa z niej:diabloti:

no zaradna suczynka i dominująca:diabloti:kto by pomyslal

Posted

Ola la napisał(a):
ustawiała inne psy w boksie jak chciała:evil_lol:nawet jednego giganta:evil_lol:
cos slyszalam na ten temat ale nie sadzilam ,że az taka szefowa z niej:diabloti:

No,pasuje do mafii:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):

no przeciez wiadomo,że mafia tylko swoich ludzi faworyzuje :diabloti::diabloti::diabloti:
nie bez przczyny mafia sie nią zainteresowała, to swój człowiek jest :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak tak Misia rządzi w boksie, kto by pomyslal, na zdjeciach taka smutna wychodzi ale wcale tak nie jest;)

zaraz wkleje zrobiłam jej chyba 2 zdjecia;)

Posted

A ten duży rudawy piesek na zdjęciach obok Miśki to suczka jest ?

Rita60 - czy korespondencja w sprawie Bambiego jakoś idzie do przodu, czy wszystko się rozmyło?

Posted

Dogo07 napisał(a):
A ten duży rudawy piesek na zdjęciach obok Miśki to suczka jest ?

Rita60 - czy korespondencja w sprawie Bambiego jakoś idzie do przodu, czy wszystko się rozmyło?

Dogo wszystko jest ok,pani została dokładnie poinformowana.

Posted

rita60 napisał(a):
Sliczna i urokliwa ta nasza Matka Chrzestna:p

:crazyeye: to my juz mamy nawet Matkę Chrzestną , to dlaczego ja o tym nic nie wiem :mad: natychmiast proszę o informacje kto to taki :diabloti: i czy aby godny tego tytułu :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye: to my juz mamy nawet Matkę Chrzestną , to dlaczego ja o tym nic nie wiem :mad: natychmiast proszę o informacje kto to taki :diabloti: i czy aby godny tego tytułu :evil_lol::evil_lol:

To Misia:loveu::loveu::loveu:zerknij na poprzednia strone:evil_lol:

Posted

Tak sobie patrzyłam na te ostatnie zdjęcia Misi i coś mnie za serce ścisnęło, że ona biedulka tam w boksie sama, że nie ma kto jej pomiziać na dobranoc, miłego słowa powiedzieć:-(.
Ale się rozczuliłam.
Oby psineczka znalazła człowieka, który ją pokocha.

Posted

heheh no Misia to nasza matula chrzesta:evil_lol:

no skzoda ,że nie ma kto Misi pomiziać wieczorową porą:(
jest tam jeszcz eu Misi taka mała szorstkowłosa czarna bida....kawalek jej widac na ostatnim zdjeciu....myslalam ,ze przez kraty przejdzie żebym ją głaskala:shake:Misia wyraziła lekko swoją dezaprobate:evil_lol: