rita60 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cos mało cioteczek u Misi:cool3:gdzie brygada mafijna ?/moze jak powiem,ze zaczne rozlewac,to sie zleta:evil_lol:/. Quote
Leyla Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 rita60 napisał(a):Cos mało cioteczek u Misi:cool3:gdzie brygada mafijna ?/moze jak powiem,ze zaczne rozlewac,to sie zleta:evil_lol:/. ,,,No właśnie ,co u Misieńki?? rita, chyba będziemy musiały mafię zwołać:evil_lol: i polewać:evil_lol::eviltong: Quote
Onaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mnie odcięli na dwa dni od internetu. Ale już jestem :). Co tam u Miśki słychać ? Quote
rita60 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pisałam,ze jak cioteczki poczuja winko,to sie zleta:evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 rita60 napisał(a):Cos mało cioteczek u Misi:cool3:gdzie brygada mafijna ?/moze jak powiem,ze zaczne rozlewac,to sie zleta:evil_lol:/. a kiedy zaczniesz rozlewać ???? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bico Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 rita60 napisał(a):Pisałam,ze jak cioteczki poczuja winko,to sie zleta:evil_lol: coś tu wino czuję, więc zlatuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja cały czas śledzę losy Misi ;) bico no no :evil_lol: no i wyszło na to ,że piszę coś bo wino wyczułam :look3::look3::look3::sadCyber: Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Hej sóweczki...;) Allegro Misi skończyło się ...wznawiać? Trochem padłam...więc tylko bąknę dobrej nocki i lecę!...chyba spać... Śpij bezpiecznie Misieńko.:loveu: Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 zuzlikowa napisał(a): Allegro Misi skończyło się ...wznawiać? Zuzliku:loveu: Chyba jest ode mnie jeszcze kasa u Ciebie w depozycie na allegro dla jakiegoś bidaka? Dajmy raz jeszcze Misię:cool3: Co o tym sadzisz? Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ola la napisał(a): zagląda ktooo jeszcze o tej porze do Misi??? hop hop :helo: Ola, na strzał z Twojej armaty - zawsze przybywam:roflt::roflt::roflt: Quote
Ola la Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Hej Sowo!:ylsuper: ja zaraz ide jakąś mysze czy ssscura upolować i spać :-D zagląda ktooo jeszcze o tej porze do Misi??? hop hop :helo: no a z allegro to niwim :niewiem: Quote
Pianka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dajcie, dajcie ją na allegro :D Dzwonił jeden pan z allegro, ale ma koty, a Misia do kotów to raczej się nie nadaje:shake: Quote
Ola la Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 bico napisał(a):Ola, na strzał z Twojej armaty - zawsze przybywam:roflt::roflt::roflt: hehe ja to wiem jak Cię zwabić moja droga :eviltong::cool3::diabloti: Quote
marysia55 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ola la napisał(a):hehe ja to wiem jak Cię zwabić moja droga :eviltong::cool3::diabloti: :evil_lol: martini, armaty, zloty czarownic czyli "sabat" , organizacje mafijne ... ide na wszystko, żeby tylko Miśkulec znalazł domek. To sie nazywa poświęcenie :diabloti: Quote
Onaa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 No dlaczego tej naszej Miśki nikt nie chce pokochać ? Kiedy ona taka śliczniutka jest :roll:. Quote
Leyla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Oj Czarowniczki sorry że mnie z Wami teraz nie ma , ale mam sajgon straszny i pełno roboty, akurat miłej po rozwożę psy po domach. Mam nadzieję że naszą Misieńkę też niedługo zawiozę:razz: Pijcie Dogorrki za Miśkę żeby ten domek zadzwonił;) Quote
Leyla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dogo07 napisał(a):No dlaczego tej naszej Miśki nikt nie chce pokochać ? Kiedy ona taka śliczniutka jest :roll:. ...aaaa tu jesteś Dogo07 mam Cię:loveu: Nie chcą Miśki pokochac bo cZŁOwiek jest okrutny:mad: Quote
Ola la Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 marysia55 napisał(a)::evil_lol: martini, armaty, zloty czarownic czyli "sabat" , organizacje mafijne ... ide na wszystko, żeby tylko Miśkulec znalazł domek. To sie nazywa poświęcenie :diabloti: tiaa my się tak poświętamy dla Misi a domku jak nie było tak nie ma:placz: Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Leyla napisał(a): Pijcie Dogorrki za Miśkę żeby ten domek zadzwonił;) mówisz i masz:drinka: Quote
Leyla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 bico napisał(a):mówisz i masz:drinka: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:tylko żeby się o Miśkę jutro niie pobili:evil_lol: Quote
Onaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 No co ja widzę na wątku Misi, tu się w ogóle nie śpi :cool3:. Quote
Recommended Posts