Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Współczuję z całego serca, wiem jak to jest jak psisko w nocy na dwór pogoni. Mam tylko nadzieję, że Fiodorek za bardzo nie cierpi i że zastrzyki przywrócą mu wigor :cool1:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiodor jest z nami już 2 miesiące. Zaczyna sobie na coraz więcej pozwalać, więc ja pozwalam mu coraz mniej. :diabloti:
Muszę się zmobilizować i pójść wreszcie na szkolenie. Na razie mam wielki kompleks APSY i jej psów. :eviltong: Póki co, nauczyłam robić Fiodora "siad", inne komendy Fiedka wypełnia na zasadzie " (...) może Państwu łapę poda?.. Nie chce podać? Jaka szkoda!". :D

Większych problemów (odpukać), póki co, nie mamy.

Fiodor jest w szoku, ze Gacek tak szybko się rozwija. :evil_lol:

Towarzyskie bestie:

Posted

APSA napisał(a):
Jeszcze trochę i wyjdzie, że APSA to jakiś zespół chorobowy :evil_lol: :roflt:

:evil_lol::evil_lol:

dobre, dobre!
ale też jestem blisko zarażenia :p.

a ja poznałam fiodora i gacka :eviltong: :cool3:

piszczałam nad fiodorem, ale mnie zlał... jakieś baby regularnie nad nim piszczą, to się chłopak zblazował :evil_lol::evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

a ja poznałam fiodora i gacka :eviltong: :cool3:

piszczałam nad fiodorem, ale mnie zlał... jakieś baby regularnie nad nim piszczą, to się chłopak zblazował :evil_lol::evil_lol:

To nie tak. On się w głębi duszy cieszył, tylko jest oszczędny w okazywaniu emocji. :eviltong: Był obrażony, bo bardzo chciał wracać do domu, a ja udawałam, że nie wiem o co mu chodzi. :razz:

Posted

wylewny, czy nie, przemocą go pomiziałam, a co.

teraz z ostatniej chwili. przeczytajcie zalinkowany post - bardzo potrzebuje pomocy - w imieniu Ali, która sama, bez żadnej sensownej pomocy, prowadzi przytulisko. ukradłysmy od chłopa terierkę, która ma totalnego pecha życoiwego. wkońcu adopcja - po miesiącach hoteliku i różnych historii z chętnymi domkami. adopcja okazała się pseudohodowcą!!! sunia odebrana cudem (schowali ją), z 6 szczeniakami, zakleszczona, wychudzona, ogromnie przerażona i z tego strachu agresywna. przeżyła koszmar.... taka przyjacielska, kochana sunia -obraz nędzy i rozpaczy...
potrzebujemy pomocy. dla Ali, dla suni...

tytuł jeszcze nie zmieniony.....

http://www.dogomania.pl/forum/f85/foksterierka-gladkowlosa-mloda-sunia-pojechala-do-domu-130833/index9.html#post12377912

Posted

Biedactwo moje. Jak on się wystraszył. :shake: Pewnie Cię, APSA, poznał i pomyślał, że chcesz go sobie zabrać do schronu. :eviltong:
Ale ukarał mnie za ciągnięcie go na takie festyny. Puściłam go z dala od zgiełku, żeby odregował. Z radością pobiegł w najbliższe krzaki, podejrzanie długo nie wracał i wydawał dziwne dźwięki. Wrócił starannie obtoczony w nieczystościach niczym kotlet w panierce. -_-'

A zdjęcie z Gackiem- detektywem jest niezłe. :cool3:

Posted

Uwielbiam patrzeć na zdjęcia jak sobie razem śpią. Coś czego moje psy w życiu n ie zrobią (ale to dlatego, ze jeden jest neurotycznym mordercą ;-)). Fieducha wygrał los na loterii, naprawdę.

Posted

sonikowa napisał(a):
Gacek jak ruda błyskawica śmiga :cool3: A Fiedia schudl bardzo

Nie dziwne, że schudł - traci ogromną ilość energii na zabawy z rudą blyskawicą. :]

Fiodorek właśnie sobie pochrapuje, a właściwie chrapie jak stary dziad. :) Niedawno zaczął w charakterystyczny sposób przebierać łapeczkami przez sen - pewnie śnią mu się spacery. :multi: Wcześniej tylko Gacuś "wędrował" śniąc...

Pozdrawiamy wszystkich!