izzie1983 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Współczuję z całego serca, wiem jak to jest jak psisko w nocy na dwór pogoni. Mam tylko nadzieję, że Fiodorek za bardzo nie cierpi i że zastrzyki przywrócą mu wigor :cool1: Quote
alicjazar Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Fiodor jest z nami już 2 miesiące. Zaczyna sobie na coraz więcej pozwalać, więc ja pozwalam mu coraz mniej. :diabloti: Muszę się zmobilizować i pójść wreszcie na szkolenie. Na razie mam wielki kompleks APSY i jej psów. :eviltong: Póki co, nauczyłam robić Fiodora "siad", inne komendy Fiedka wypełnia na zasadzie " (...) może Państwu łapę poda?.. Nie chce podać? Jaka szkoda!". :D Większych problemów (odpukać), póki co, nie mamy. Fiodor jest w szoku, ze Gacek tak szybko się rozwija. :evil_lol: Towarzyskie bestie: Quote
APSA Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='alicjazar']Na razie mam wielki kompleks APSY i jej psów. :eviltong: Jeszcze trochę i wyjdzie, że APSA to jakiś zespół chorobowy :evil_lol: [quote name='alicjazar']Fiodor jest w szoku, ze Gacek tak szybko się rozwija. :evil_lol: http://img37.imageshack.us/img37/2299/puk1.jpg :roflt: Quote
jotpeg Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Fiedia wyglada wspaniale!!! :loveu::loveu::loveu: nie moge sie powstrzymac, zeby nie wkleic tu tego cuda, bo jakby z tej samej, rzadkiej niezwykle rasy, co Fiodor-Bambaryłek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tede-co-wlasciwie-jest-maly-krepy-bardzo-kochany-cudo-tylko-spojrzcie-138859/ Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 APSA napisał(a):Jeszcze trochę i wyjdzie, że APSA to jakiś zespół chorobowy :evil_lol: :roflt: :evil_lol::evil_lol: dobre, dobre! ale też jestem blisko zarażenia :p. a ja poznałam fiodora i gacka :eviltong: :cool3: piszczałam nad fiodorem, ale mnie zlał... jakieś baby regularnie nad nim piszczą, to się chłopak zblazował :evil_lol::evil_lol: Quote
alicjazar Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 sleepingbyday napisał(a)::evil_lol::evil_lol: a ja poznałam fiodora i gacka :eviltong: :cool3: piszczałam nad fiodorem, ale mnie zlał... jakieś baby regularnie nad nim piszczą, to się chłopak zblazował :evil_lol::evil_lol: To nie tak. On się w głębi duszy cieszył, tylko jest oszczędny w okazywaniu emocji. :eviltong: Był obrażony, bo bardzo chciał wracać do domu, a ja udawałam, że nie wiem o co mu chodzi. :razz: Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 wylewny, czy nie, przemocą go pomiziałam, a co. teraz z ostatniej chwili. przeczytajcie zalinkowany post - bardzo potrzebuje pomocy - w imieniu Ali, która sama, bez żadnej sensownej pomocy, prowadzi przytulisko. ukradłysmy od chłopa terierkę, która ma totalnego pecha życoiwego. wkońcu adopcja - po miesiącach hoteliku i różnych historii z chętnymi domkami. adopcja okazała się pseudohodowcą!!! sunia odebrana cudem (schowali ją), z 6 szczeniakami, zakleszczona, wychudzona, ogromnie przerażona i z tego strachu agresywna. przeżyła koszmar.... taka przyjacielska, kochana sunia -obraz nędzy i rozpaczy... potrzebujemy pomocy. dla Ali, dla suni... tytuł jeszcze nie zmieniony..... http://www.dogomania.pl/forum/f85/foksterierka-gladkowlosa-mloda-sunia-pojechala-do-domu-130833/index9.html#post12377912 Quote
alicjazar Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dzięki. :loveu: Twój też, niczego sobie. :eviltong: A teraz zagadka - co przedstawia poniższa fotka? Quote
sleepingbyday Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ja wiem, ja!!! gacek zagląda do wanny jakiemus potworowi !!:diabloti: Quote
morisowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 sleepingbyday napisał(a):ja wiem, ja!!! gacek zagląda do wanny jakiemus potworowi !!:diabloti: nie, nie! Gacek chce ratować kumpla! Quote
APSA Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='alicjazar']Fiodor jest w szoku, ze Gacek tak szybko się rozwija. :evil_lol: http://img37.imageshack.us/img37/2299/puk1.jpg Z tej samej serii: Mamusiu, ona nie ma siusiaka!!! :crazyeye: Chciałem się schować za nogami Pańci, ale mi nie dała :shake: Quote
alicjazar Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Biedactwo moje. Jak on się wystraszył. :shake: Pewnie Cię, APSA, poznał i pomyślał, że chcesz go sobie zabrać do schronu. :eviltong: Ale ukarał mnie za ciągnięcie go na takie festyny. Puściłam go z dala od zgiełku, żeby odregował. Z radością pobiegł w najbliższe krzaki, podejrzanie długo nie wracał i wydawał dziwne dźwięki. Wrócił starannie obtoczony w nieczystościach niczym kotlet w panierce. -_-' A zdjęcie z Gackiem- detektywem jest niezłe. :cool3: Quote
alicjazar Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ciąg dalszy tego "feralnego" dnia. :lol: Komedia... Obraził się. Ciężko się obraził. :eviltong: Quote
APSA Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 A propos poprzedniego konkursu fotograficznego z tym zdjęciem http://img197.imageshack.us/img197/5148/yyyyys.jpg Miałam wkleić odpowiedź - Gacek chce tak: :diabloti: Quote
alicjazar Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Brawo! Gacek faktycznie bardzo lubi wodę i próbował wskoczyć do wanny. :) Quote
alicjazar Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kto uważał, że Fiodor jest najbrzydszy w schronisku, najpewniej oczadział. :) Quote
alicjazar Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ciekawe kto sobie wychowa poduszkę?! :evil_lol: Quote
sonikowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Uwielbiam patrzeć na zdjęcia jak sobie razem śpią. Coś czego moje psy w życiu n ie zrobią (ale to dlatego, ze jeden jest neurotycznym mordercą ;-)). Fieducha wygrał los na loterii, naprawdę. Quote
alicjazar Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 filmfiodor.flv video by alicjazar - Photobucket filmfiodor2.flv video by alicjazar - Photobucket Polowanie na Gacka. :) Quote
sonikowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Gacek jak ruda błyskawica śmiga :cool3: A Fiedia schudl bardzo, juz nie przypomina świnki, ani wietnamskiej ani morskiej ani żadnej. Niezwykły psiak :-) Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 w sumie to ja troche żałuję, ze on juz nie przypomina świnki :oops::evil_lol: Quote
alicjazar Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 sonikowa napisał(a):Gacek jak ruda błyskawica śmiga :cool3: A Fiedia schudl bardzo Nie dziwne, że schudł - traci ogromną ilość energii na zabawy z rudą blyskawicą. :] Fiodorek właśnie sobie pochrapuje, a właściwie chrapie jak stary dziad. :) Niedawno zaczął w charakterystyczny sposób przebierać łapeczkami przez sen - pewnie śnią mu się spacery. :multi: Wcześniej tylko Gacuś "wędrował" śniąc... Pozdrawiamy wszystkich! Quote
Recommended Posts