Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u Tabsika; stał samotny w rogu boksu:placz:
Gdy nas zobaczył z ufnością i radością podbiegł do siatki, machał ogonkiem.
Proszę pomóżcie zabrac go z tego schroniska:-(

Posted

funia udostępniła miejsce dla Tabsika w hoteliku ;)
Także pozostaje kwestia finansowa i miejsca (musi się zwolnić miejsce z listy ogólnej) :roll:

Śliczny jest :loveu:

Posted

Bedę starała sie om pozwolenie wyprowadzania Tabsa.
Tz był dzisiaj w jednej z zamojskich firm, niestety na razie nic z tego nie bedzie.
Musimy sami starac sie o fundusze na hotelik dla Tabsika.
Matrioszka2 - mozna robic aukcję cegiełkową, moze uda się zebrac jakąs kwotę, która da początek na inne życie dla tego tak pokrzywdzonego przez los psiaka.

Posted

Magduniu, dziękuję za uznanie.Starałam się jakoś tak inaczej... Może za dużo o tych tendencjach w świecie, ale jakoś nie potrafiłam tak od razu wypalić o trzójłapku.Chciałam najpierw skłonić czytelnika do refleksji.To tak dla wyjaśnienia.
Tolu, będzie cegiełkowe.W tym tygodniu.Jeśli ja teraz dam 50 i agusiazet 50 to jest już na 10 dni u Murki.

Dziewczyny, chłopaki - zróbcie jakiś bazarek !(kto ma wprawę i chęć, niech się odezwie)
Deklarujmy fanty !

Razem coś wyskrobiemy.Ja mam kilka książek, nowe duże puzzle ... coś tam jeszcze się znajdzie. Dozbierajmy do tych 300 i miesiąc będzie.
Może kilka osób zdeklarowałoby się jako wirtualny opiekun i dawaliby po te 20-30 zł na miesiąc. Damy radę.

Posted

ja bardzo chętnie podaruje fanty;);) popytam koleżanki, może też jakieś mają:P i mam pytanie, zajmuję się już od paru lat rysunkiem i mogła bym ofiarowac pare swoich prac albo nawet narysowac jakies nowe i oddac również na bazarek tylko własnie nie wiem czy takie fanty też się przydadza;) jak myślicie?:razz:

Posted

No i ujawniła się ta druga :multi: chętna z fantami.

Kto jeszcze dorzuci coś od siebie ?
Kto zrobi bazarek ?

Coś czuję, że artyzm prac cymbianki powali wszystkich na dogo.Niezła kaska się kroi. Nie możemy nie wykorzystać takiej szansy !
Tabs czeka.
Cymbianko - kochamy Cię :modla::modla::modla:
Nie trać z nami kontaktu. My , na pewno, Cię nie opuścimy :evil_lol:

Posted

chyba nie jestem aż tak dobra żeby powalac :eviltong: ale mam nadzieje, że prace się przydadza:mdrmed:

zaczęłam też zbieranie fantów:) już mam kilka na oku :razz:
nie martwcie się, nie zostawie was ;);)

Posted

no wiesz starości nie wykluczam:eviltong::eviltong: :evil_lol:
jak zrobie jakieś ciekawe prace o tematyce zwierzęcej (bo takie na pewno najbardziej się przydadzą) to dam wam znac i wtedy ocenicie co się nadaje;);) jak na razie mam już dwie

więc zabierajcie się do zbierania fantów bo szykuje się duży bazarek dla Tabsika:P

Posted

Toooooluuuu .... gdzie jesteś ?
Czy Ty czytasz to samo, co ja ?!
Gdzie się podziewasz, kiedy tu tyle ważnych rzeczy się wylęga ?!:multi::multi::multi::multi:
Postanów coś.Zarządź tu nami.Szef nam potrzebny !:mad:

Posted

Dziewczyny rozmawialam dzisiaj z sacred PIRANHA , obiecała napisac do Ciebie Asia i pomóc z bazarkiem.
Pisała juz?
A pomysł z pracami super:loveu:
Tabsiku, moze uda sie:lol:
Tylko nadal martwi mnie, co bedzie jak po miesiącu lub dalej skonczy sie kasa:roll:
Trzeba liczyc sie z tym, ze Tabsik będzie miał duze problemy ze znalezieniem domu:roll:
Z trudem szukamy domu zdrowym psiakom...
A hotelik trzeba opłacac.
Przydałby się jakic stały sponsor, firma itp...
Rozejrzyjcie sie dookoła:cool3:
U nas to nie wypaliło, na razie nie otrzymamy pomocy.

Posted

Póki co -zbierajmy fanty.Potem ustalimy zasady organizacyjne bazarku.
A może zrobimy kilka; każdy od siebie, ale wszystko na Tabsa.
Może będzie wygodniej, gdy będziemy wysyłali rzeczy każdy swoje i przyjmowali pieniądze na własne konta.
Bo jak będziemy tak mieszać, to możemy się pogubić.
Co o tym myślicie ?

Posted

ja na chwilę obecną jestem ciemna w tych sprawach, ale mogę się zorientowac ;);)może któraś z koleżanek by mi pomogła chociaż przez gg to może nawet mogła bym to ogarnąc:cool3: ale nie obiecuję, że mi się uda:oops::oops: nie ukrywam, że wolałabym przesłac komuś fanty:evil_lol: