stonka1125 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 zdecydowanie też wolę wysłać fanty Quote
matrioszka2 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Tak, Tolu, napisała, ale jakoś dziwnie w kościach czuję, że mogę nie dać rady...:shake: Quote
Tola Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 matrioszka2 napisał(a):Tak, Tolu, napisała, ale jakoś dziwnie w kościach czuję, że mogę nie dać rady...:shake: Dasz, dasz. Bedziemy pomagac:lol: Quote
funia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Tabs ,już nie siedzi z tym wielgasem.Został przeniesiony .Na szczęscie .Bo tamten to mutant ,wczoraj miał cały pysk pogryziony nie wiem czy gryzł się z psami .Ale wsadzili go do równych gabarytowo Quote
matrioszka2 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ufff ..., no to kamień z serca. To bardzo dobra wiadomość.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
matrioszka2 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A w sprawie tego bazarku, to zrobimy tak : sama wystawię swoje fanty na jakiś krótki termin, a jak mi wyjdzie , to prześlecie mi to, co zebrałyście(-liście). I zrobi się mega na dłuższy termin.Poza tym zawsze kogoś będzie można przeszkolić.:cool3: Quote
cymbianka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ok ja jestem za;) jak by co to ja już trochę fantów mam:eviltong::eviltong: świetnie, że zabrali tego niedobrego psiaka od Tabsa:multi::multi: Quote
agusiazet Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kurczę, tego Tabsika trzeba koniecznie wyciągnąć ze schronu! On jest wybrakowany, a więc słabszy i to nie wróży dobrze! Quote
matrioszka2 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Kurde, załamka :-( I co teraz ? Jakieś pomysły ? Funiu, nie można go gdzieś przenieść, np. do innego trzyłapka ? Tam są aż tak porypani ludzie w tym schronie ? Quote
Tola Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Nie ma się chyba co cieszyc, ze Tabsik został zabrany od tego wielkiego psa. Rozmawiałam dzisiaj z wolontariuszką - teraz w boksie ma innego dominujacego, który dzisiaj gryzł jakiegos słabszego od siebie. Torusia mówiła, ze Tabs bardzo unika z nim kontaktu, siedzi wtulony w róg boksu:-( Quote
Tola Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 anciaahk napisał(a):Murka poleciła mi Waszego podopiecznego. Strasznie mi żal biedaka, trzeba go jak najszybciej wyciągnąć ze schronu. Mogę też zadeklarować stałe wpłaty 50 zł na jego hotelik. Dzieki:lol: :multi: Czyli mamy 50 zł od anciaahk, 50 zł od agi, 100 zł miesięcznie od ala123:lol: Razem 200zł miesięcznie, brakuje 100... Z bazarków damy radę? Quote
anciaahk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Murka poleciła mi Waszego podopiecznego. Strasznie mi żal biedaka, trzeba go jak najszybciej wyciągnąć ze schronu. Mogę też zadeklarować stałe wpłaty 50 zł na jego hotelik. Quote
Torusia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tabsa raczej nie rusza bo on jest spokojny,tylko trudno przewidzieć gdzie będzie mu lepiej,ale tu gdzie jest obecnie to jest dużo psów i nie ma się gdzie położyć:shake: Quote
stonka1125 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 my deklarujemy 10 złotych polskich do znalezienia domku(niestety więcej nie damy rady:() Quote
stonka1125 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A moja mama też deklaruje 10 złotych to już z Jarocina będzie 20, czyli brakuje tylko 80 zł:) Quote
stonka1125 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 wstawiłam go na naszą klase do mnie,może akurat ktoś sie zdeklaruje,zobaczymy jakich to mamy znajomych,kurde! Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
matrioszka2 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 No dobra, bazarek czas zacząć.Przysyłajcie mi fanty.Proszę pisać do kogo na priva pisać swój adres. Trza czarta za łeb chycić.:diabloti: Mamy deklaracji na stałe wpłaty na hotelik na kwotę 220. Brakuje 80 . KTO SIĘ DOŁOŻY ? Bazarek nie rozwiąże sprawy na dłuższą metę, tylko stałe deklaracje. Pomóżcie. Każda złotówka na wagę Tabsa. P.S. Na dogo będę wieczorem. Quote
matrioszka2 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Rozumiem , że na stałe ? Dziękuję !:multi::multi::multi: To jeszcze 70 zł. Kto wspomoże Tabsa ?:razz: To do postu poniżej; znowu przeskakują.:shake: Quote
anciaahk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 matrioszka2 napisał(a):Rozumiem , że na stałe ? Dziękuję !:multi::multi::multi: To jeszcze 70 zł. Kto wspomoże Tabsa ?:razz: To do postu poniżej; znowu przeskakują.:shake: Na stałe (chyba że mnie zwolnią z pracy :p). Pomóżmy dla Tabsa !!!! Quote
cymbianka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 musicie mi dać jeszcze parę dni na rysunki:eviltong::eviltong: kilka już mam i do tego inne fanty;) za parę dni wszystko wyślę;) Quote
matrioszka2 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dajemy Ci.W drodze wyjątku.Po znajomości .:diabloti: Quote
Onaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jaki piękny wątek :) naprawdę jak tu weszłam i poczytałam to aż mi się miło zrobiło i jakoś tak lepiej na duszy - a wiecie dlaczego ? bo na tym wątku wszyscy są ze sobą zgodni, chcą pomóc Tabsikowi, podnoszą się wzajemnie na duchu i dają sobie nadzieję, wzajemnie sie wspierają ,współpracują i ufają sobie jak starszy dobrzy przyjaciele - to naprawde miłe i podnosi bardzo na duchu. Ja ostatnio byłam na bardzo smutnym wątku bardzo smutnego pieska z bardzo smutną przyszłością, na wątku na którym czuć beznadzieję - i nie wiem zupełnie jak pomóc temu biednemu psiakowi. Całkiem mnie to załamało :placz: i miałam już nie wchodzić na żadne psie wątkowe nieszczęścia. Dla tamtego pieska pomoc jest tak blisko, tuż obok i jednocześnie tak daleko i jednocześnie on nie może z niej skorzystać. Powinnam coś wymyśleć zeby mu pomóc ale nie potrafię :-( . Tabsa zobaczyłam w przyjaciel pies - jest obok pieska , któremu dawałam ogłoszenie do tej gazety. no i jak zobaczyłam tę biędną mordkę i pisało że tylko trzy łapki no to musiałam sprawdzić na dogomanii czy ma swój wątek. Życzę Wam wszystkim i przede wszystkim Tabsikowi powodzenia !!!! I gratuluję zapału, współpracy i pozytywmnego myślenia - napewno Wam sie uda. Quote
matrioszka2 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dziękujemy za słowa otuchy.Proszę z nami zostać. Quote
basia0607 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Według mnie amputacja łapy Tabsa jest przeprowadzona prawidlowo. Kilka dni temu rownież amputowano łapę mojemu przytuliskowemu psu. Amputowac można na wysokości uda , jak rownież w stawie kolanowym co jest bardziej prawidlowe ze wzgledów estetycznych. Kubuś jak narazie jest u mnie w domu. Jestem zdumiona tym jak szybko odzyskał werwę. Na 3 łapach porusza sie szybciej niż przed operacja . Faktem jest to, że chora lapa go bardzo bolala.Bedę probowała znależć mu dom w Niemczech tak jak udalo mi sie tam wyslać sparalizowaną labladorkę. Quote
Recommended Posts