Jump to content
Dogomania

west highland white terrier -trzy suczki-z pseudohodowli. MAJĄ DOM!

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foxowa']Mam jedno pytanie gdzie suczki się znajdują, bo możliwe że będzie domek.[/QUOTE]

dlaczego nikt nie odpowiada na to pytanie :lol: czyżby było podchwytliwe :roll::roll:

Posted

[quote name='ARKA']:roll: szukamy PILNIE domow dla trzech suczek, rocznych, ktore sa w pesudohodowli. Oczywiscie suczki bezrodowodowe...

Pytanie nie jest podchwytliwe.

Posted

[quote name='olgaj']Jest jeden domek dla suczki, sterylka jak najbardziej tylko tam dwojka małych dzieci, wiec dobrze by bylo gdyby nie byla takie gryzace jak moja Tolka :razz:[/quote]

Suczki nie byly wychowywane wsrod dzieci,NAPEWNO. Byly w budynku-obora trzymane, od dwoch miesiecy są w domu. Jedna z nich byla bardzo kontaktowa, wreczy bardzo przymilna do nas. Dwie pozostale sunie takie bardziej nieufne ale to nie znaczy,ze kazdy pies z marszu ma byc wylewny.

A gdzie ten domek jest wogole?

Posted

[quote name='marysia55']dlaczego nikt nie odpowiada na to pytanie :lol: czyżby było podchwytliwe :roll::roll:[/quote]

Widze,ze czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocną stroną:razz:

Posted

Jest jeden domek dla suczki, sterylka jak najbardziej tylko tam dwojka małych dzieci, wiec dobrze by bylo gdyby nie byla takie gryzace jak moja Tolka :razz: