ARKA Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :roll: szukamy PILNIE domow dla trzech suczek, rocznych, ktore sa w pesudohodowli. Oczywiscie suczki bezrodowodowe... Quote
Ziutka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Sunie obecnie przebywają w domu..........przez dłuższy czas były trzymane w stodole i tam sobie mieszkały :shake: Quote
łolkiee Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jakie te stodoły sa ciekawe, ile fajnych rzeczy mozna tam odkryć:crazyeye: Quote
nika28 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Trzeba je ogłosić, domki szybko się znajdą. Quote
Amator72 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jestem zainteresowany - czekam na odpowiedz ARKA Quote
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nika28 napisał(a):Trzeba je ogłosić, domki szybko się znajdą. Fajne sunieczki,szybciutko trafią do nowych domków Quote
teapot Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Śliczne, młodziutkie i z pewnością charrrakterne jak wszystkie terierki. :loveu: Mam nadzieję, że nowi właściciele wezmą to także pod uwagę... :roll: Quote
mru Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ponoć uparte ale cudowne :D trudne, ale fajne do pracy! :) Quote
marysia55 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Amator72']jestem zainteresowany - czekam na odpowiedz ARKA[/QUOTE] czyżby był chętny na 3 dziewczynki :lol::lol: Quote
luka1 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 coś się dzieje? potrzeba nam zaplecza - bez tego nai rusz :shake: Quote
muka1 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 widze tam równiez chow-chow.Fabryka działa.....Co to? pieski się slabó rozmnazają ,czy popyt juz na inne rasy? Quote
luka1 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 facet jest wielobranżowy - frontem do kupujących Quote
malagos Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 domek ze sterylizacją na dzień dobry poszukiwany! Quote
Foxowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Mam jedno pytanie gdzie suczki się znajdują, bo możliwe że będzie domek. Quote
marysia55 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Foxowa']Mam jedno pytanie gdzie suczki się znajdują, bo możliwe że będzie domek.[/QUOTE] dlaczego nikt nie odpowiada na to pytanie :lol: czyżby było podchwytliwe :roll::roll: Quote
ARKA Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='ARKA']:roll: szukamy PILNIE domow dla trzech suczek, rocznych, ktore sa w pesudohodowli. Oczywiscie suczki bezrodowodowe... Pytanie nie jest podchwytliwe. Quote
ARKA Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='olgaj']Jest jeden domek dla suczki, sterylka jak najbardziej tylko tam dwojka małych dzieci, wiec dobrze by bylo gdyby nie byla takie gryzace jak moja Tolka :razz:[/quote] Suczki nie byly wychowywane wsrod dzieci,NAPEWNO. Byly w budynku-obora trzymane, od dwoch miesiecy są w domu. Jedna z nich byla bardzo kontaktowa, wreczy bardzo przymilna do nas. Dwie pozostale sunie takie bardziej nieufne ale to nie znaczy,ze kazdy pies z marszu ma byc wylewny. A gdzie ten domek jest wogole? Quote
ARKA Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='marysia55']dlaczego nikt nie odpowiada na to pytanie :lol: czyżby było podchwytliwe :roll::roll:[/quote] Widze,ze czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocną stroną:razz: Quote
olgaj Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jest jeden domek dla suczki, sterylka jak najbardziej tylko tam dwojka małych dzieci, wiec dobrze by bylo gdyby nie byla takie gryzace jak moja Tolka :razz: Quote
ARKA Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 :roll: no i nikt nie bije sie o suczki..........:evil_lol: Quote
Recommended Posts