Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ważyłam dziś u weterynarza chłopaków. 14miesięczny Brando waży 26 kg. 4,5 miesięczny Karmelek - 22kg... Chłop jak dąb ;) No ale u Brando to same kości i mięśnie, a u Karmelka tłuszczyk się dopiero w mięśnie zacznie przetwarzać za jakiś czas ;)

Posted

Karmelka wyrośnie na dużą Karmelę :D

AlaŚ - a jak wysoki w kłębie jest Roni? Brando ma 66,5 cm. To też ma znaczenie... No i moje Brandulce są w wieku podlotkowym, dopiero nabiera masy

Karmelka ma w kłębie 55,5cm... już nie taki mały cukiereczek ;)

Posted

Roni ma w kłębie 67 cm, 16 miesięcy dokladnie dzisiaj kończy i waży 33,5 kg. Uważam, że trochę go utuczyłam i od paru tygodni walczymy z jego wagą :lol: Tak ze 2,5 kg chcemy zrzucić, tzn Roni, bo ja dużo więcej mam do zrzucenia:evil_lol::evil_lol: Kupiłam setera, bo chcialam mieć dużo ruchu i schudnąć, ale jakoś tylko utyłam :evil_lol:

Posted

A, skoro tak, to go możesz trochę odchudzić :D więcej spacerów, nieco mniej jadła i będzie ok. Ja mam na tyle łatwo, że mój Brando jest wybredny niejadek - je tyle, ile spala ;)

Posted

Ale macie problem dziewczyny, ojoj! A co ja mam powiedzieć??? Armin ma w kłębie 73 cm i waży 27 kg!!! Tuczę go już jak tylko mogę a gdziekolwiek się nie pojawimy, to wszyscy mówią, jaki chudy pies. Zazdroszczę Wam problemu, naprawdę!!!
Pozdrawiam grubasków.

AlaŚ, ja też wiązałam z seterem takie nadzieje i co??? Efekt ten sam, co u Ciebie :D

Posted

Daria nie narzekaj na Karmelka, przynajmniej jak was odwiedzę, to będę mogła po raz pierwszy zobaczyć nie chudego setera ;)... ja do tej pory wszystkie które widziałam wyglądały, jakby miały się od mocniejszego wiatru złamać :D