Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadrobiłam zaległości :p

Wszystkie focie superaśne, a relacja świąteczno-sylwestrowa odlotowa ;)
Piękne okolice w tych Truskolasach :loveu: widać, że psiska szczęśliwe że hej :lol:

Posted

Brando zaszalał dziś w krzakach i rozwalił sobie górną opuszkę przedniej łapki. Rozciął w miejscu między skórą a opuszką. Krew się lała, na śniegu wyglądało to jak trop rannego zwierzęcia... Wet popsikał czymś, dał dwa zastrzyki, powiedział, że szyć nie trzeba, smarować maścią z antybiotykiem i szlaban na tydzień na latanie - tylko siusiu, kupka i do domu... JA OSZALEJĘ PRZEZ TEN TYDZIEŃ....

A póki co wracam do fotorelacji (tak, to jeszcze nie koniec :D )

4.01.2010 Truskolasy

Tu się schowałem...

nie idź, bawimy się!

Misiek (jeden z dwóch gospodarzy podwórka) i rudzielce

Pobaw się Misiek!

Posted

Szaleństwo zabawowe - KArmel wolał w tech huragan się nie pchać ;)

Wy się bawcie, ja pójdę do miski Miśka...

Nie zwracajcie na mnie uwagi...

[FONT=&quot][/FONT]

Posted

Prawie jak pozycja ;)

Nie jest lekko ;)

[FONT=&quot]
IMisiek też chciał brać w tum udział ;)

Jak widać z Karmelem na razie więcej śmiechu niż stania ;) Ale wszystko przed nami ;)
[/FONT]

Posted

Darianna napisał(a):
Brando zaszalał dziś w krzakach i rozwalił sobie górną opuszkę przedniej łapki. Rozciął w miejscu między skórą a opuszką. Krew się lała, na śniegu wyglądało to jak trop rannego zwierzęcia... Wet popsikał czymś, dał dwa zastrzyki, powiedział, że szyć nie trzeba, smarować maścią z antybiotykiem i szlaban na tydzień na latanie - tylko siusiu, kupka i do domu... JA OSZALEJĘ PRZEZ TEN TYDZIEŃ....

Jedyne pocieszenie, że takie ranki szybko się goją - dasz radę, najwyżej w domu będziesz miała rude tornado :evil_lol:

Psie smutki ...
http://img13.imageshack.us/img13/724/p1310503.jpg

Posted

[FONT=Comic Sans MS]To nieciekawie z tą łapą. Ciekawa jestem ile wytrzyma bez biegania :evil_lol: ... i ile Ty wytrzymasz z niewybieganym rudzielcem :diabloti:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dobrze, że mogą chociaż w domu trochę poszaleć, zawsze to coś[/FONT] ;)

Posted

Zdrówka życzymy!!! A jak nie będziesz miała już argumentów na utrzymanie go w domu, to może załóż mu skarpetkę, obwiń ją c\ymś, żeby nie zdjął i puść go trochę pobiegać w opatrunku na łapie. Ja tak Armina puszczałam. Nie było wprawdzie śniegu, ale może śnieg nawet lepszy niż błoto.

Posted

Kup u veta, albo w internecie Alu Spray - nie ma niczego lepszego. Mój Atos miał wyrwany pazurek, wyglądało to bardzo nieciekawie. Też prze parę dni były krótkie spacery.