zuzolandia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 http://img641.imageshack.us/img641/2608/p1320667.jpg no to gratulejszyn!!!!!! teraz czekamy na CH.P ...a potem jakis Interek sie przyda ;-) śliczna sesyjka rudzielców ;-) pozdrawiamy kudłato ;-) Quote
NATKA Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Za taką mowę i taki wyraz pycholka to powinien mieć intera od zaraz ;););) http://img96.imageshack.us/my.php?image=p1320679.jpg Quote
Darianna Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 wyślę podanie ze zdjęciem do ZK, może uznają ;) Quote
NATKA Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 To my tu jeszcze petycje możemy podpisać i nie będą mieli innego wyjścia ;) :grins: Quote
Darianna Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Fotografowałam dziś rzeczy do wystawienia na Allegro. Karmel był zbulwersowany: po pierwsze - zajęłam ciuchami łóżko i nie pozwoliłam mu wejść po drugie - fotografowałam nie jego, ani nawet nie Brandulca ;) Wszystkie foty musiałam wykadrować, bo wyglądały tak jak ta niżej ;) Quote
zuzolandia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ładna ta pikowana narzuta na łozko...no chyba ze to taka posciel;-) pozdrowionka;-) Quote
AlaŚ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Karmel pomocnik :evil_lol: Doceń dobre chęci pańciu :lol::lol::lol: Quote
marciaaa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Znam tę namolność i nieszczęśliwe spojrzenie pełne wyrzutu ' WHY???" kładzonego 'NA SIŁE' morducha:) Paskudnej,choć uroczej i rozbrajającej (mało kto sie oprze..) UPARTOŚCI!! Nasze kochane Seterzaste..i jak ich nie kochać, tych 'paskud' co robią z nami co chcą:D?? Quote
AlaŚ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tak jest, seterzastym nie można odmówić :evil_lol: Zgadzam się z tym w 100%. Jak mojemu czegoś zabronię, to zrobi takie maślane oczka, że wynikiem tego jest nawet sytuacja, że Roni leży na kanapie, a ja na podlodze prostuję plecy :diabloti: Karmelek też nieżle leje masełkiem z ocząt i zalożę się, że wskurał swoje :lol::lol::lol: Pańcia napewno przerwala sesję zdjęciową ciuszków i zgodziła się na wszystkie warunki rudej mafii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Gratuluję dyplomu! Taki papierek przysłany do domu - zawsze cieszy:) Jeżeli mogę, to wrócę do filmu (ciemnego) z ćwiczeniami ze stójka. Nigdy nie zaczynaj ustawiać od tylnych nóg! No, chyba, że wiesz na 125 %, że przód stoi "sam z siebie" i naprawde front jest OK. Jeżeli nie masz tej pewności - najpierw przednie łapy, potem dopiero tylne. Na filmie pies ewidentnie "rozjeżdżał się" i nie wygląda to dobrze. Ja wiem, że pierwsze ćwiczenia zawsze sa trudne. Ciężko zgrac wszystko razem. Ale jeżeli front jest OK, uniesienie głowy, powoli głaszcząc psa, przechodź do tylnych nóg. Sorki, nie gniewaj się, ale wszystko w przyrodzie ma swoją kolej, nawet ustawianie psa w stójce;) Pzdr. Quote
Darianna Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Dziękuję Asiaczku, toż się nie gniewam, po to ten filmik dałam, żebyście radzili :) Bo ja mierny handler jestem, dopiero się uczę. A Karmelek uparty dzieciak jest ;) A co do maślanych oczek to Was zdziwię :) Dziś w nocy pierwszy raz zamknęłam drzwi od sypialni a chłopaki zostali na lodzie. Stwierdziłam, że stęskniłam się za spaniem w pozycji wyprostowanej i pod kołdrą. Chłopaki przyjęli to z godnością i spali grzecznie na swoich posłankach w przedpokoju, rano jak Paweł wstał do pracy i otworzył sypialnię to rzecz jasna wpakowali się do łóżka i zasnęli snem sprawiedliwych... i tak ciągle śpią ;) Quote
AngelsDream Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Baaj zwykle śpi do 9 lub 10, więc nie jest zbyt okrutny. Quote
Darianna Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 My dziś skorzystaliśmy ze słoneczka i po raz pierwszy od dłuższego czasu wzięłam aparat na spacer. Dooobrze mi... ahhhhhh... Chwilo, trwaj! Oszalał, normalnie oszalał.... Quote
Darianna Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Mam w sobie tyle energii... Że polecę do Pańci się z nią podzielić :) Brando Karmelek [FONT="] [/FONT] Quote
Darianna Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Karmelek w biegu Brando gdzieś uciekł Wracaaaaaam! Quote
Kalunia_C Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ha ha, ale trafiłam na świeżonkę :) :) :) Quote
Darianna Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Latający Karmel Mniaaaam Jak stąd zejść? Nie będę pozował :P [FONT="] Albo ok... [/FONT] Quote
Kalunia_C Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Widzę, że energia się skumulowała, że takie słodkie szaleństwo. A te uszy latające :-) Quote
Darianna Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Jestem poważny facet, kończę dziś 5 miesięcy, o! Człowiek się jeszcze nie nauczył, że seterom w pędzie robi się zdjęcia bez zbliżeń, bo wyskoczą z kadru... ...i że schodzi się im szybko z drogi.... Quote
Darianna Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Karmelek Brando w pędzie Walki psów :) [FONT="] [/FONT] Quote
Recommended Posts