Pegaza Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Cze Ewa :loveu: dziewczyny raz czy dwa razy w roku moga zjesc hihi u mnie zupy zadko sie gotuje bo nikt ich jesc nie chce:roll: Quote
ewa2909 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa :loveu: dziewczyny raz czy dwa razy w roku moga zjesc hihi u mnie zupy zadko sie gotuje bo nikt ich jesc nie chce:roll: To masz dobryych domowników:eviltong:Moi nawet nie chcą się skuic na zupke taką warzywna 7-składnikową:shake: Quote
Pegaza Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 No wiesz teraz to wybrzydzac nie moga hehe jedza co jest :evil_lol: wczoraj my byli na piccy bo juz jak weszlam do domu a zobaczylam ten syf to odechcialo mi sie wszystkiego..wyszlam pojesc do piccerii przyszlam najedzona to mi sie juz sprzatac zachcialo:p Quote
Aga76 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Pegaza napisał(a):Witam z nowymi pazurami :loveu: fotki pazurow beda w niedziele:p ale dziwnie mi w nich hihi Cze Piękna :loveu: Quote
Pegaza Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Witam z nowymi pazurami :loveu: fotki pazurow beda w niedziele:p ale dziwnie mi w nich hihi Quote
dzasta Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 No to czekamy na fotki :) A chociaż opowiedz coś o tych pazurkach jakie są :D Quote
Pegaza Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Cze Dzasta:multi: posucha na dogo niemozliwa:roll: no wiec sa frencz i halogram turkusowy :loveu: sie juz do nich przyzwyczailam nawet i w robocie... klapki turkusowe przyszly trochu mi sa za szerokie hm mam nadzieje ze sie za duzo nie rozejdzie ten pasek...:p trzeba by ogarnac mieszkanie ale checi brak...:roll: Quote
Pegaza Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Aga76 napisał(a):Cze Piękna :loveu: Aga nie zauwazylam Cie bylas na poprzedniej stronie znow posty fikaja.. cze:loveu: oj tam...:roll: ulepszona moze troche:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 cze D-E Kobieto Odmieniona :loveu: zdjęcia pazurów pokaż, i klapków też :lol: Quote
Mała Rita Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Cze De :loveu: no wlasnie poka pazury i klapki tyż :cool3: Quote
Pegaza Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Cze Kasia Asia Ewa:loveu: pokaze w niedziele bedzie sesyjka ogrodowa:evil_lol: i przy okazji ufoce pazury i klapeczki...grilla,psy...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Wpadłam przewietrzyc i spadam do obowiazkow.... milego dnia wszystkim:loveu: Quote
Kasia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 weekend ma być ciepły i słoneczny :multi: my jutro do IKEI po meble i materac naginamy a miałam taką ochotę iść z rana na działkę i się cały dzień opalać :loveu: Quote
Pegaza Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Witam z wieczora:loveu: jestem bardzo zmeczona..po calym dniu roboty, sama jestem przez 4 dni w sklepie,dostawy platnosci zwroty na mojej glowie po niecalym miesiacu pracy przechodze niezly egzamin...:roll: szefostwo wyjechalo...a ja sama sie zmagam..dzis wyszlam tylko o godzine pozniej...:roll:do domu..a jeszcze mnie czekalo chodzenie po sklepach szukalismy dla Nikoli walizki na szczescie kupiona,zostalo mi spodnie dresowe i wiatrowki nie ma..:roll: kiedy to zdaze kupic i pytanie gdzie nie wiem:roll: a ona za tydzien wyjezdza... ale koniec narzekania jutro sobie poodycham swiezym powietrzem..:loveu: i moje bidne psy pobeda caly dzien prawie na dworze z nami... aaa leci moje drugie pranie w automacie:cool1: nowym... i to by bylo na tyle jem spozniona kolacje myje sie i ide spac..papa:loveu: kiedys Was ponadrabiam....:cool1: Quote
dzasta Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 O to się narobiłaś ale mam nadzieję że dzisiaj sobie wypoczniesz !!! Ja za to leniuchuje już 4 dzień i jeszcze jutro wolne :multi: Quote
ewa2909 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tak odpoczywa że nawet do siebie nie zaszła:mad::mad::mad: Quote
Pegaza Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Halo Gosia Dzasta i Kasia:loveu: fotki jakies porobione,jak bedzie chwila zgram je na neta... odpoczelam :cool1: za to od jutra maraton... Quote
Pegaza Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 ewa2909 napisał(a):Tak odpoczywa że nawet do siebie nie zaszła:mad::mad::mad: no zaszla zaszla:eviltong: ale wieczorem bo od poludnia w domu mnie nie bylo... Quote
Recommended Posts