Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia latwo powiedziec gorzej zrobic...

Be nawet nie mow o pradzie ostatnio tak sie na nich wkurzylam..nic nie mowili ze mam zglaszac do 20 kazdego miesiaca ja dzwonie pod koniec miesiaca a oni mi ze szacowany mam zaplacic..:mad: to juz ktorys raz z rzedu a potem musze robic korekty...tym razem im zaplacilam a dzis juz zglosilam nastepny odczyt wiec raz zaplace za energie mniej..

a ja dzis wyrzucilam dwie kurtki zimowe bo i tak w nich lazic nie bede wiec po co maja lezec..

jutro robie fotki bo musze cos wstawic na allegro i przy okazji ufoce psy:cool1:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):
Jaka spieczona, jakie busy? :hmmmm: :evil_lol:

Madzia po solarce:cool1: i busy z dogo:roll:

a teraz dobranoc:loveu: wpadne jutro...

Posted

Pegaza napisał(a):
Madzia po solarce:cool1: i busy z dogo:roll:

a teraz dobranoc:loveu: wpadne jutro...

Aa, po solarce, no tak.

A te busy jeszcze przed chwilą nadal mnie intrygowały, myślę se, autokary jakies, busy z dogo, wycieczka jakaś z dogo kurna czy co? :evil_lol: Aż żem się zorientowała, że o serwer too busy chodzi.:evil_lol: I mi się od razu Anusiowa kraina Tubazi przypomniała. Też żem się wtedy skręcała od myślenia o co cho :evil_lol:

Posted

gratulejszyn 2 setek! :drink1:

Madźka hehe, też żem se tera przypomniała o krainie Tubazi :evil_lol:
i też myślałam wpierw, że o jakiegoś autokara/busa chodzi dopiero jak przeczytałam o Tubazi to zajarzyłam :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):

Madźka hehe, też żem se tera przypomniała o krainie Tubazi :evil_lol:
i też myślałam wpierw, że o jakiegoś autokara/busa chodzi dopiero jak przeczytałam o Tubazi to zajarzyłam :evil_lol:

Aż wstyd pisać, no ale co tam, sami swoi, więc napiszę:evil_lol:- ja sobie wtedy nawet tę krainę Tubazi w google wpisałam :roflt: :oops: Se myślę, co to kurna za miejsce :roflt:

Posted

Cze czwartkowo :loveu:
a ja nawet nie widziala ze to 200-setka:cool1: Kasia

a o co chodzi z tym Tubazi? bo tera ja nie kumam..:evil_lol: busy to busy a Tubazi to co?

Dzis moje dziecko pisalo test:cool1: juz wiem ze byki napisala..sie okaze ile:roll:
a teraz pojechalo sie odstresowac na koncert Feela:cool1:

Ula zdrowie narazie oki przeziebieni odeszlo w sina dal..ino zostaly po solarowe oparzenia:roll: na cycuszkach:roll:[SIZE=2] nie rozbiore sie juz tam do golego..:shake:
a korzystam bo tak szybko jak tam sie nie opale na balkonie zreszta czasu juz brakuje na lezakowanie balkonowe...

Milka do jutra nie daleko..:loveu:

Gosia my tez sie witamy wprawdzie nie slonecznie ale nie jest zle...:p

Posted

Hej Daria:bye:

Pegaza napisał(a):

Dzis moje dziecko pisalo test:cool1: juz wiem ze byki napisala..sie okaze ile:roll:
a teraz pojechalo sie odstresowac na koncert Feela:cool1:

Bardzo dobra sposób na odstresowanie;)
U nas dzisiaj gra Kasia Kowalska:)

Posted

Cze Daria :loveu:

Mialas na popoludnie do pracy isc i juz w domku jestes??? :crazyeye:

Posikalam sie ze smiechu z tej krainy tubazi i z tego ze Madzka w necie sprawdzala :evil_lol: :cool3:

Posted

Cze Asia no bo ja narazie na 4 godziny pracuje a sklep czynny do 18:cool1:

apropo sikania ja bym sie dzis tez posikala w robocie gdyby nie jedna pani znajoma ktora mi sklepu popilnowala :roll: moja szefowa gdzies mi klucze podziala a ja do wc nie moglam isc przez to...