dysia-u Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 no fakt że nie wydajny.:shake: Ledwo wziełam na palec a w buteleczce ubyło /palec normalny hihi/Daria nie ma papieru śniadaniowego bo teraz pewnie śniadanka do pracy bierze :razz: Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 dysia-u napisał(a):no fakt że nie wydajny.:shake: Ledwo wziełam na palec a w buteleczce ubyło /palec normalny hihi/Daria nie ma papieru śniadaniowego bo teraz pewnie śniadanka do pracy bierze :razz: Ula papier to ja mam:cool1: a sniadan do roboty nie biore bo tam nawet nie ma czasu zjesc:roll: zoladek tak mi sie skurczyl ze nawet w domu mi sie juz jesc nie chce..:roll: wogle to dzis mam dol...:roll: Quote
ewa2909 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Cześć Daria:multi: U Aksy niestety jedwab się nie sprawdził.Dostała takiego łupiezu że nie moge sobie teraz z nią poradzić:shake: Quote
dysia-u Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Daria:multi: U Aksy niestety jedwab się nie sprawdził.Dostała takiego łupiezu że nie moge sobie teraz z nią poradzić:shake: może nie dawałaś na same końcówki włosów? eee zresztą , nigdy nic nie wiadomo. wiesz co było u Mejsi z odżywkami "z górnej półki"?:roll: Quote
ewa2909 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 dysia-u napisał(a):może nie dawałaś na same końcówki włosów? eee zresztą , nigdy nic nie wiadomo. wiesz co było u Mejsi z odżywkami "z górnej półki"?:roll: Na buteleczce pisze żeby spryskać równomiernie na całej długości.Więc ja grzecznie się do tego stosowałam:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Daria:multi: U Aksy niestety jedwab się nie sprawdził.Dostała takiego łupiezu że nie moge sobie teraz z nią poradzić:shake: Cze Ewa:loveu: jee uczulona na jedwab chyba jest...:roll: Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Pegaza napisał(a):W spozywczym?nie wiedzialam.. a sklepu Piotr i Pawel u nas takich nie ma..:shake: ze papier sniadaniowy to wiem..a jesli chodzi o jedwab kuna to ten z bio silk nie jest wydajny..:roll: To na allegro mirka ma różne oleje .. mozesz zmieszać jakieś albo sam palmowy kupić - niecałe 5 zł chyba małe opakowanie. Jak kurde nie wydajny ?? :crazyeye: dysia-u napisał(a):no fakt że nie wydajny.:shake: Ledwo wziełam na palec a w buteleczce ubyło /palec normalny hihi/Daria nie ma papieru śniadaniowego bo teraz pewnie śniadanka do pracy bierze :razz: No wiecie co .. Ja mam w domu 4 małe buteleczki. Stosuje na sobie raz w tygodniu, na psach jak są wystawy i jeszcze ani jedna butelka mi się nie skończyła :crazyeye: A mam te mini 10 ml Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Pegaza']Be daj linka na te oleje palmowe..:cool1: no malo go i szybko znika:lol: OLEJ PALMOWY - TANI SKUTECZNY 100% NATURALNY (631583915) - Aukcje internetowe Allegro :cool3: Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 tigrunia napisał(a):To na allegro mirka ma różne oleje .. mozesz zmieszać jakieś albo sam palmowy kupić - niecałe 5 zł chyba małe opakowanie. Jak kurde nie wydajny ?? :crazyeye: No wiecie co .. Ja mam w domu 4 małe buteleczki. Stosuje na sobie raz w tygodniu, na psach jak są wystawy i jeszcze ani jedna butelka mi się nie skończyła :crazyeye: A mam te mini 10 ml Be daj linka na te oleje palmowe..:cool1: no malo go i szybko znika:lol: Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='tigrunia']OLEJ PALMOWY - TANI SKUTECZNY 100% NATURALNY (631583915) - Aukcje internetowe Allegro :cool3: Noo .. nie widzisz mnie Daria :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cześć D-E :multi: Przyszłam się przywitać i lecę dalej :calus: Quote
Kasia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 czołem D-E :loveu: dziś odpoczynek? na działce czy może jakaś inna opcja? ;) Quote
Pegaza Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Kasia napisał(a):czołem D-E :loveu: dziś odpoczynek? na działce czy może jakaś inna opcja? ;) Cze Be Sara i Kasia:loveu: dzieki Be:loveu: dzis odpoczynek w domu..gotowanie obiadu..a potem musze wyskoczyc do tesco..jutro Nikol jedzie nad morze..i od jutra mam zmiane na 12 do 18 a myslalam ze bede tylko na 4 godzinki a tu zonk..:roll: Quote
Aga76 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Pegaza napisał(a):Se wpadlam przeluftowac...:evil_lol: :cool1: :evil_lol: o matko, w biały dzień? hihihi Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Aga76 napisał(a)::cool1: :evil_lol: o matko, w biały dzień? hihihi A co Ty myślisz, że ona będzie czekać aż się ściemni .. przecie biedaczka nawet nie ma czasu się dobrze zastanowić .. :evil_lol: Quote
Aga76 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 tigrunia napisał(a):A co Ty myślisz, że ona będzie czekać aż się ściemni .. przecie biedaczka nawet nie ma czasu się dobrze zastanowić .. :evil_lol: Zarobienie do zenitu! To chyba już pora, by lekarza zawezwać? :cool1: Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Aga76 napisał(a)::cool1: :evil_lol: o matko, w biały dzień? hihihi Ale o co biega?:evil_lol: przeluftowac-przewietrzyc:evil_lol: mam zmieniony grafik:multi: sie ciesze bo tamten mi nie pasil:shake: Quote
Kasia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 cze D-E :lol: Niki na zielonej szkole to chata wolna...też bym tak se odpoczęła i jeszcze chłopa wysłała w tym samym czasie gdzieś co bym sama z Fidlastym ewentualnie ino została :loveu: Quote
Mała Rita Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Cze Daria :loveu: Romansa mam do Ciebie hihi Kasia nie smiej się, bo Ty wiesz o co chodzi :cool3: Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Daria :loveu: Romansa mam do Ciebie hihi Kasia nie smiej się, bo Ty wiesz o co chodzi :cool3: hihi ikea?:evil_lol: cze:loveu:all no chata pusta i cicha:roll: Quote
Mała Rita Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Pegaza napisał(a):hihi ikea?:evil_lol: ooo skad wiedzialas :crazyeye: :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Daria ma najbliżej z nas więc tak se o Niej też pomyślałam...;) Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Mała Rita napisał(a):ooo skad wiedzialas :crazyeye: :evil_lol: mam 6 zmysl:evil_lol: ino ze ja sie narazie tam nie wybieram..:roll: bo i nie mam po co... ale co chcialas? Quote
Recommended Posts