Aga76 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pegaza napisał(a):heh sie zobaczy dam znac...:evil_lol: I jak było? :cool3: Bry :loveu: Quote
Pegaza Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Aga76']I jak było? :cool3: Bry :loveu: Cze dziewczyny:loveu: a spalam dobrze do 7 rano:roll: kuna moglam dluzej ale mnie m- obudzil..:mad: wpadlam dzis z swiezutkimi truskawami..:loveu: oraz z malosolnymi ogorasami :eviltong: jak tam u Was posmakowali juz ogorasow? no i na koniec ja:cool1: Quote
tigrunia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ajj wczoraj zjadłam takie dwie soczyste truskawy :loveu: Ale były pyszne :crazyeye: :loveu: Quote
Aga76 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 tigrunia napisał(a):Ajj wczoraj zjadłam takie dwie soczyste truskawy :loveu: Ale były pyszne :crazyeye: :loveu: Ja jeszcze w tym roku nie jadłam :shake: Quote
Mała Rita Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 jezu az mi slinka poleciala na te ogórasy :evil_lol: wczoraj miala klupic trochę truskawek ale kurcze po 18 zł byly za kg :roll: poczekam jeszcze z tydzien ;) Quote
Aga76 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Mała Rita napisał(a):wczoraj miala klupic trochę truskawek ale kurcze po 18 zł byly za kg :roll: poczekam jeszcze z tydzien ;) Ciekawe ile u mnie truskaweczki stoją... 18zł to troszkę duzio Quote
Pegaza Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Mała Rita napisał(a):jezu az mi slinka poleciala na te ogórasy :evil_lol: wczoraj miala klupic trochę truskawek ale kurcze po 18 zł byly za kg :roll: poczekam jeszcze z tydzien ;) Po ile?:crazyeye: u nas nasze krajowe juz po 6,5 za kg a ogorasy malosolne po 6 zl Quote
Aga76 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pegaza napisał(a):Chyba bedzie udany weekend w gorach:cool3: i se do Czech wyskocze... ino zeby pogoda dopisala... sie doczekac nie moge... tak sie pochwalilam:eviltong: no i nowe foty beda:eviltong: Będą foty Cześkowe :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Chyba bedzie udany weekend w gorach:cool3: i se do Czech wyskocze... ino zeby pogoda dopisala... sie doczekac nie moge... tak sie pochwalilam:eviltong: no i nowe foty beda:eviltong: Quote
tigrunia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No patrzta w południe żadna truskawek nie miała a z wieczora już wszystkie :-o Czemu mi nie powiedziałyście .. też bym kupiła :evil_lol: Chyba sobie na rynek skocze przed pracą :loveu: Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Cze all:loveu: no i chyba nici z wyjazdu :roll: m-a sobie przypomnial ze jest umowiony na strzelanke..buuu ja dzis truskawek nie kupowalam gdyz bede poznym popoludniem jesc ciasto truskawkowe:loveu: tata ma urodziny... kupilam dzis mamie kwiecia pieknego na dzialke :loveu: fotki specjalnie porobilam sama bym se go zostawila ale drugiego juz takiego nie miala...:roll: Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Aga76']Poka to kwiecie nieprzeciętnej urody :cool3: mowisz masz--:cool3: na fotce nie widac ale jest surfinia jest bardzo szeroka :p ukrzaczona ktos chcial widziec salon..:cool1: i trojka poczochrancow:cool1: a teraz ide poodkurzac..papa:loveu: Quote
Mała Rita Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Cze De :loveu: Kwiacior piękny, szkoda tego wyjazdu noo ja bym sie zbuntowala :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 czołem D-E :lol: oj, taki wyjazd przepuścić to sie nie da! buntuj się i działaj co by korzyści były po Twojej stronie :cool3: a te trzy poczochrańce to tak razem se zawsze rezyduja na tym róziowym dywaniku? :loveu: Quote
tigrunia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 http://i41.tinypic.com/2heeud5.jpg ja tam widze jeszcze 4 poczochrańca :-o Salonik super :loveu: Kolezanka ma podobnie tak z lustrem i w tych samych kolorach :loveu: Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Hejka Kasia Be i Atka:multi: raczej sie nie da M-a juz dawno na strzelankach nie byl i z niej nie zrezygnuje...:shake: trudno..kiedys indzi... dzieki:loveu: Kasia na tym roziowym to Soma rezyduje i jej wlosy:mad: nawet odkurzacz nie daje rady,.musze go wziasc na mokro przeprac... a maluchy czasem jej towarzyszą... Quote
tigrunia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ł wczoraj w deszczu trawe kosił :cool1: A w nocy burza była ale niezbyt fajna :shake: Waliło, że spać się nie dało , psy szczekały :shake: To chyba nie była taka burza jak u Agi ostatnio :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Czolem piatkowo:multi: cos na deszcz sie nosi...parno..ale slonko sie przebija a ja dzis mam wolne:multi: Quote
Pegaza Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 tigrunia napisał(a):Ł wczoraj w deszczu trawe kosił :cool1: A w nocy burza była ale niezbyt fajna :shake: Waliło, że spać się nie dało , psy szczekały :shake: To chyba nie była taka burza jak u Agi ostatnio :eviltong: No a u nas slonko znow na calego swieci:loveu: Quote
dysia-u Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ale macie fajnie :cool1: u nas deszcz a ja z praniem ide na sznurek :-( Quote
Aga76 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Cze wolna kobieto :loveu: Poka więcej zdjęć salonu :cool3: :loveu: Piękna surfinia :multi: będzie długo oko cieszyć i gdzieś na wysokości się bujać :evil_lol: Quote
Recommended Posts