Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):

ta Aga chce zobaczyc czy jest w stanie mnie zaskoczyc czyms innym:cool1: niz ten dotychczas...
jestem na etapie kupowania pralki moja juz jest do wymiany..poszla pompa ale nie chce juz jej naprawiac, chcem nową!:loveu: chyba mam juz wybraną :roll:jutro musze wykonac telefon i pralka bedzie kupiona, z Wawy do mnie przyjedzie Aga:cool3:

To niech cię mile zaskoczy :loveu:

:grins: Co pięknego wybrałaś? :cool3:

Bry :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
No proszę .. teraz lodówka .. chyba se drugiego etatu poszukam :cool1: :evil_lol:

Cze bogaczko :multi: :loveu:

CZe Aga Asia Be i Gosia oraz Ewa:loveu:
Aga chyba postawie na aristona najnowszy model:pponoc bardzo cicha...
Asia hihi dobre hihi
Be jaka lodowka:-o lodowke to ja w zeszlym roku wymienilam teraz bedzie pralka:lol: ta ja wlasnie niedawno wrocilam z drugiego etatu tego bardziej kasiastego:cool1: oj poszaleje sobie na allegro:eviltong: jutro..

Posted

Cze dziewczyny:loveu: wpadlam doslownie na moment nawet czasu brakuje na neta buu

Kasia firmowe zlecenia bardzo platne:cool1: lecz to trzeba lubiec lub dobrze to wykonywac :cool1:zeby miec klientow stalych..mi znow jeden doszedl..:multi:

Aga oj poszalalam sobie hiihi
juz po fryzjerze jeszcze pazury sa w kolejce ale narazie nie wiem jak bede pracowac a kosmetyczka tez musi wiedziec to wczesniej...zeby na godziny zapisac i dopa blada stoje z tymi pazurami...:roll:

Be no Ty zas pewnie nie czytalas wszytskiego ino po łebkach polecialas..

na galerie moze znajde u Was jutro czas narazie:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Z fryzjerem to wogole wyszlo dzis ze szkoda gadac..sasiadka mnie wkurzyla wlasnie w temacie fryzjera...ale za duzo pisania..:roll:.ja jestem zadowolona z farbowania ale z sciecia hmm tak sobie.. zas inni widza duza zmiane i sie podoba..kurde nie mam czasu ne neta wpadlam na chwile i zas mykam..

Daria co masz taka biegunke ?:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Z fryzjerem to wogole wyszlo dzis ze szkoda gadac..sasiadka mnie wkurzyla wlasnie w temacie fryzjera...ale za duzo pisania..:roll:.ja jestem zadowolona z farbowania ale z sciecia hmm tak sobie.. zas inni widza duza zmiane i sie podoba..kurde nie mam czasu ne neta wpadlam na chwile i zas mykam..

Maraton trwa...

a ja dziś mam 30 minut czasu wolnego :megagrin:

Posted

[quote name='Aga76']Jak fryzjer? :cool3:

Żyje? hihihi

Posted

[quote name='Aga76']Maraton trwa...

a ja dziś mam 30 minut czasu wolnego :megagrin:

Cze Aga i Ula :loveu:
tia nawet zapomnialam ze m-a ma 4 maja urodziny a prezentu ni ma moze sie wyrobie i wyskocze jeszcze dzis cos kupic ewentualnie zostanie sobota bo mam wolną:multi: za to od jutra od 9-17 i w niedziele pracuje:roll: buu

jem sniadanie pranie sie wypierze i biore sie za odkurzanie.aa i lustro dzis bedzie odebrane:multi:. W sobote sie postaram o fotki spacerowe:cool1:
A dzis takie
poczochraniec juz jest wyprany i wyczesany:loveu: tu jeszcze nie:roll:

jedna caluje druga niucha nosem:evil_lol:

papa:loveu:

Posted

Daria z tego co wiem to w święta może sobie sprzedawać tylko właściciel sklepu:mad::mad::mad:.

No chyba że czegoś nie wiemy:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='ewa2909']Daria z tego co wiem to w święta może sobie sprzedawać tylko właściciel sklepu:mad::mad::mad:.

No chyba że czegoś nie wiemy:eviltong::eviltong::eviltong:
Ewa i masz rację :cool1:
ja jestem wlascicielem ale innej firmy:cool1:

niestety tak to Ewa....albo pracujesz albo....

Posted

[quote name='Pegaza']Ewa i masz rację :cool1:
ja jestem wlascicielem ale innej firmy:cool1:

niestety tak to Ewa....albo pracujesz albo....

Daria ale zdajesz sobie z tego sprawe że w razie jakiej kolwiek kontroli w niedziele to płacicie oboje?:shake::shake::shake:

Kurde jak czytam albo słucham o niektórych szefach to normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera:mad::mad::mad:.

U mnie na takiej małej osiedlowej uliczce są 2 sklepy ogólnosporzywcze i tylko był dzisiaj jeden otwarty w którym sprzedawał właściciel;)

Posted

ewa2909 napisał(a):
Daria ale zdajesz sobie z tego sprawe że w razie jakiej kolwiek kontroli w niedziele to płacicie oboje?:shake::shake::shake:

Kurde jak czytam albo słucham o niektórych szefach to normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera:mad::mad::mad:.

U mnie na takiej małej osiedlowej uliczce są 2 sklepy ogólnosporzywcze i tylko był dzisiaj jeden otwarty w którym sprzedawał właściciel;)

Z tego co wiem to tylko ona by placila:roll: