Aga76 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Pegaza napisał(a): ta Aga chce zobaczyc czy jest w stanie mnie zaskoczyc czyms innym:cool1: niz ten dotychczas... jestem na etapie kupowania pralki moja juz jest do wymiany..poszla pompa ale nie chce juz jej naprawiac, chcem nową!:loveu: chyba mam juz wybraną :roll:jutro musze wykonac telefon i pralka bedzie kupiona, z Wawy do mnie przyjedzie Aga:cool3: To niech cię mile zaskoczy :loveu: :grins: Co pięknego wybrałaś? :cool3: Bry :loveu: Quote
Mała Rita Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Cze Daria :loveu: A ja zem myslala ze Pipi na tej fotce kupke robi i tak sie zastanawialam dlaczego w domu i dlaczego jej wtedy foty robisz??? :oops: :lol: :roll: Quote
tigrunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 No proszę .. teraz lodówka .. chyba se drugiego etatu poszukam :cool1: :evil_lol: Cze bogaczko :multi: :loveu: Quote
Pegaza Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 tigrunia napisał(a):No proszę .. teraz lodówka .. chyba se drugiego etatu poszukam :cool1: :evil_lol: Cze bogaczko :multi: :loveu: CZe Aga Asia Be i Gosia oraz Ewa:loveu: Aga chyba postawie na aristona najnowszy model:pponoc bardzo cicha... Asia hihi dobre hihi Be jaka lodowka:-o lodowke to ja w zeszlym roku wymienilam teraz bedzie pralka:lol: ta ja wlasnie niedawno wrocilam z drugiego etatu tego bardziej kasiastego:cool1: oj poszaleje sobie na allegro:eviltong: jutro.. Quote
Kasia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 super fotka :loveu: http://i39.tinypic.com/25uje9t.jpg a co to za druki etat bardzie kasiastowy? Quote
Aga76 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Cześć szalona :evil_lol: Ooo sia lala na allegro... Quote
tigrunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Cze :cool3: No tera mi się mylło z tą lodówką :eviltong: Quote
Pegaza Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Cze dziewczyny:loveu: wpadlam doslownie na moment nawet czasu brakuje na neta buu Kasia firmowe zlecenia bardzo platne:cool1: lecz to trzeba lubiec lub dobrze to wykonywac :cool1:zeby miec klientow stalych..mi znow jeden doszedl..:multi: Aga oj poszalalam sobie hiihi juz po fryzjerze jeszcze pazury sa w kolejce ale narazie nie wiem jak bede pracowac a kosmetyczka tez musi wiedziec to wczesniej...zeby na godziny zapisac i dopa blada stoje z tymi pazurami...:roll: Be no Ty zas pewnie nie czytalas wszytskiego ino po łebkach polecialas.. na galerie moze znajde u Was jutro czas narazie:loveu: Quote
dysia-u Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Pegaza napisał(a):Z fryzjerem to wogole wyszlo dzis ze szkoda gadac..sasiadka mnie wkurzyla wlasnie w temacie fryzjera...ale za duzo pisania..:roll:.ja jestem zadowolona z farbowania ale z sciecia hmm tak sobie.. zas inni widza duza zmiane i sie podoba..kurde nie mam czasu ne neta wpadlam na chwile i zas mykam.. Daria co masz taka biegunke ?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Pegaza napisał(a):Z fryzjerem to wogole wyszlo dzis ze szkoda gadac..sasiadka mnie wkurzyla wlasnie w temacie fryzjera...ale za duzo pisania..:roll:.ja jestem zadowolona z farbowania ale z sciecia hmm tak sobie.. zas inni widza duza zmiane i sie podoba..kurde nie mam czasu ne neta wpadlam na chwile i zas mykam.. Maraton trwa... a ja dziś mam 30 minut czasu wolnego :megagrin: Quote
Pegaza Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Aga76']Jak fryzjer? :cool3: Żyje? hihihi Z fryzjerem to wogole wyszlo dzis ze szkoda gadac..sasiadka mnie wkurzyla wlasnie w temacie fryzjera...ale za duzo pisania..:roll:.ja jestem zadowolona z farbowania ale z sciecia hmm tak sobie.. zas inni widza duza zmiane i sie podoba..kurde nie mam czasu ne neta wpadlam na chwile i zas mykam.. Quote
Pegaza Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='Aga76']Maraton trwa... a ja dziś mam 30 minut czasu wolnego :megagrin: Cze Aga i Ula :loveu: tia nawet zapomnialam ze m-a ma 4 maja urodziny a prezentu ni ma moze sie wyrobie i wyskocze jeszcze dzis cos kupic ewentualnie zostanie sobota bo mam wolną:multi: za to od jutra od 9-17 i w niedziele pracuje:roll: buu jem sniadanie pranie sie wypierze i biore sie za odkurzanie.aa i lustro dzis bedzie odebrane:multi:. W sobote sie postaram o fotki spacerowe:cool1: A dzis takie poczochraniec juz jest wyprany i wyczesany:loveu: tu jeszcze nie:roll: jedna caluje druga niucha nosem:evil_lol: papa:loveu: Quote
Gosia2406 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Przyszłysmy sie przywitac.Ona jest taka malutka,czy na zdjęciu tylko tak wygląda?http://i40.tinypic.com/2yv9nb9.jpg Quote
Pegaza Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='Gosia2406']Przyszłysmy sie przywitac.Ona jest taka malutka,czy na zdjęciu tylko tak wygląda?http://i40.tinypic.com/2yv9nb9.jpg Cze Gosiu:loveu: Livi jest malutka jest mniejsza niz Pipi..a przy takim duzym psie wyglada pewnie jeszcze mniejsza..:p Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 http://i40.tinypic.com/2yv9nb9.jpg :loveu::loveu::loveu: Widać, że się lubią :loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cześć kobieto pracująca:loveu: Poka co żeś sobie na głowie zrobiła? Quote
Aga76 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Pegaza']... za to od jutra od 9-17 i w niedziele pracuje:roll: buu masakra... Quote
ewa2909 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Daria z tego co wiem to w święta może sobie sprzedawać tylko właściciel sklepu:mad::mad::mad:. No chyba że czegoś nie wiemy:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='ewa2909']Daria z tego co wiem to w święta może sobie sprzedawać tylko właściciel sklepu:mad::mad::mad:. No chyba że czegoś nie wiemy:eviltong::eviltong::eviltong: Ewa i masz rację :cool1: ja jestem wlascicielem ale innej firmy:cool1: niestety tak to Ewa....albo pracujesz albo.... Quote
ewa2909 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Pegaza']Ewa i masz rację :cool1: ja jestem wlascicielem ale innej firmy:cool1: niestety tak to Ewa....albo pracujesz albo.... Daria ale zdajesz sobie z tego sprawe że w razie jakiej kolwiek kontroli w niedziele to płacicie oboje?:shake::shake::shake: Kurde jak czytam albo słucham o niektórych szefach to normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera:mad::mad::mad:. U mnie na takiej małej osiedlowej uliczce są 2 sklepy ogólnosporzywcze i tylko był dzisiaj jeden otwarty w którym sprzedawał właściciel;) Quote
Pegaza Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 ewa2909 napisał(a):Daria ale zdajesz sobie z tego sprawe że w razie jakiej kolwiek kontroli w niedziele to płacicie oboje?:shake::shake::shake: Kurde jak czytam albo słucham o niektórych szefach to normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera:mad::mad::mad:. U mnie na takiej małej osiedlowej uliczce są 2 sklepy ogólnosporzywcze i tylko był dzisiaj jeden otwarty w którym sprzedawał właściciel;) Z tego co wiem to tylko ona by placila:roll: Quote
Recommended Posts