Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):

Aż wstyd pisać, no ale co tam, sami swoi, więc napiszę:evil_lol:- ja sobie wtedy nawet tę krainę Tubazi w google wpisałam :roflt: :oops: Se myślę, co to kurna za miejsce :roflt:

nie no, teraz to mnie rozwaliłaś :roflt::roflt:
ale fakt, haseł Anuśki nikt nie przebije :evil_lol:

cze D-E :loveu:
zadowolona z roboty? jest tak jak oczekiwałaś...? piniadzorowo tyż?

Posted

tigrunia napisał(a):
Solarium, paznokcie, nowe lustro, jakaś szafa chyba była czy cuś ... :cool3:

Cze laski:loveu:
dzis mialam po pracy maly dol..wiecie jak sie zarabia na godzine a czas po moich godzinach minal wiec dlaczego mam siedziec dluzej jak za to zaplacone miec nie bede..dzis zeszlo 15 wczoraj 25 :cool1: minut..

Be solarium tak, paznokcie jeszcze nie mam bo w poniedzialek lece na druga robote a tam by mi sie paznokcie zniszczyly:roll: a po drugie termin musze sobie zaklepac u kosmetyczki a ja sama nie wiem jak bede na drugi tydzien pracowac jedno jest pewne wekeend dlugi w pracy go spedze:roll:
lustro jest dodatkiem do mebli...:cool1: w salonie nad komoda bedzie wisiec
dzis bylam pytac o termin na pasemka jesli sie uda to w srode bede je miec robione ale to zalezy ile godzin spedze w robocie..
a co do zarobku Kasia nie jest on taki jakiego bym chciala..:roll: dobrze ze wpadaja mi drugie zlecenia wtedy wychodze na swoje..:p

Ewa bys wiedziala taka zapracowana jeszcze nie bylam..:roll:

aa swoje stresy muzyka koje:loveu: wpadla mi piosenka Danny Emily:loveu:moglabym to ciagle sluchac chyba se dzwonek ustawie w fonie:evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze D-E :multi:
A ja jutro jade po szafe :loveu: Z Bodzia se kupiłam o ! :loveu:

slonce to sie od razu kup na zapas srubki i inne potrzebne do zlozenia tej szafy hihi Bodzio slynie z tego ze nie zapakuje wszystkiego potrzebnego do zlozenia mebla:evil_lol::cool1:
tez mialam z Bodzia brac meble wzielam jednak z comfortu:p

Posted

Mam dwie komody z Bodzia i biurko. Dali mi jeden element zły ale bez problemu wymienili :cool1: Do Torunia nie zamierzam jechać jak coś będzie nie tak :mad:
No musiałam od nich kupić żeby pasowało do reszty mebli :cool1:

Posted

Witam sobotnio :p
wykamana jestem..i nie wiem za co sie zlapac w tym domu...jedno jest pewne zoladek mam nasycony:evil_lol: a reszta moze poczekac...:evil_lol:

Posted

Witajcie Aga Ania i Asia same na A mnie odwiedzily hihi

Asia w niedziele mam wolne:cool1:

tylko co to za wolne jak w domu zalegla robota..prasowanie az 3 pralki bylo tego..obiad ...i jeszcze kurze musze poscierac...wczoraj juz nie zdazylam...musze wstawic fotki na allegro buu mi sie nie chce..
ale tez sie dzis wybralam na zakupy na allegro po ostatnim moim nieudanym zakupie butow zbyt dlugo sie zastanawialam a ze byly tylko jedno ktos mnie uprzedzil:roll: dzis od razu podjelam decyzje:p i bluzka oraz getry kupione..
musze tez psom choc z pare fotek zrobic..:roll: a popoludniu znow na opalanko..jutro raczej mnie nie bedzie mam dwie roboty do wykonania..a w wtorek po robocie ide na pasemka zobaczymy co wyczaruje inna fryzjerka niz dotychczas moj fryzjer na glowie mojej:evil_lol:
milego slonecznego dnia:loveu:

Posted

Cze pracusiu :loveu:

Ja idę zaraz grilla szykować :loveu: :multi:
Przywiozłam wczoraj tą szafe z Torunia i czeka se w aucie bo Ł dziś marnie się czuje po wczorajszej balandze :cool1: Cały czas śpi :-o Tylko na godzinkę go wyciągnełam po nawigacje i dalej śpi :mad:

Posted

Ło Daria to ty mulatka bedziesz za chwile :loveu:

Be moj D. od rana szaleje z wynoszeniem mebli z duzego pokoju, jutro przychodzi pan do cyklinowania no i lazienka rozgrzebana mowie Wam jaki balagan :cool1:

Posted

Cze Be:loveu:
fajnie sie maszze grilowac bedziesz:loveu: zjadlabym taka parowe..

ja jeszcze za porzadki u Nikoli sie wzielam w ubraniach i zabawkach w wyniku czego jedna reklamowka idzie na " hasiok" druga z ubraniami do wydania a trzecia z zabawkami do wydania..a jeszcze musze zawiezc reszte rzeczy do komisu a moze sie sprzedadza...

czas na fotki:cool1:
rozczochraniec nr 1:cool1:

Pipi rozladowujaca swoje emocje:cool1:

oraz Livi w przyplywie uczuc do Somy:evil_lol:

koniec

Posted

O są foteczki :)
Super a najbardziej podoba mi się ta z Somą :)
Lubię takie kontrasty :)

Ja też spędzam ostatnio czas na porządkach i jakoś tak mi to marnie idzie :cool3:

Pozdrawiamy w to leniwe słoneczne niedzielne popołudnie :)

Posted

Dziewczyny co jest :evil_lol: pies ktora kocha swojego pluszaka Was az tak dziwi:evil_lol: ona go mocno tuli tylko :evil_lol:

ta Aga chce zobaczyc czy jest w stanie mnie zaskoczyc czyms innym:cool1: niz ten dotychczas...
jestem na etapie kupowania pralki moja juz jest do wymiany..poszla pompa ale nie chce juz jej naprawiac, chcem nową!:loveu: chyba mam juz wybraną :roll:jutro musze wykonac telefon i pralka bedzie kupiona, z Wawy do mnie przyjedzie Aga:cool3:
cze Ewa:loveu:i Dzasta