Pegaza Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Cze wszystkim:loveu: ale posucha na dogo :cool1: Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Pegaza napisał(a):Cze wszystkim:loveu: ale posucha na dogo :cool1: Nikogo nie ma:shake::shake::shake:No prawie,bo ja jestem:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Pegaza napisał(a):Ja wpadlam jeszcze wieczornie... cos czuje ze dzis sie nie wyspie:roll: sasiedzi imprezują z drugiej klatki:cool1: a muzyka sie niesie niestety... milej niedzieli zycze:loveu: U mnie imprezka w parku:shake:Nawet porządnie głośna:shake: Jutro napewno przez pół parku będzie trzeba pieski nosic na rękach bo szkła będzie natłuczone od djabła:shake:. Bym smrodom pozdejmowała buti i skarpety i z 5 razy przepuściła ich po tym szkle to na drugi raz zaczym by pirzgnoł tą butelką to by się zastanowił co robi:mad::mad::mad: Quote
Pegaza Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Ja wpadlam jeszcze wieczornie... cos czuje ze dzis sie nie wyspie:roll: sasiedzi imprezują z drugiej klatki:cool1: a muzyka sie niesie niestety... milej niedzieli zycze:loveu: Quote
Pegaza Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Witam weekend sie konczy wracac na dogo:multi: nawet sie oplacilo byc w robocie -kaska wieksza wpadla..:cool1: za to mi sie szykuje za 2 tygodnie 10-godzinna zmiana 3-dniowa:cool1: moj m-a zapomnial dzis wyjsc z psami, biedaki od 7 rano trzymaly do 17... przed chwilą zjadlam obiadek..i teraz sie leze... Quote
ewa2909 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Pegaza']Witam weekend sie konczy wracac na dogo:multi: nawet sie oplacilo byc w robocie -kaska wieksza wpadla..:cool1: za to mi sie szykuje za 2 tygodnie 10-godzinna zmiana 3-dniowa:cool1: moj m-a zapomnial dzis wyjsc z psami, biedaki od 7 rano trzymaly do 17... przed chwilą zjadlam obiadek..i teraz sie leze... CZEŚĆ KOBIETO ODPOCZYWAJĄCA:loveu: Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 czołem zapracowana Kobieto :loveu: Ty se trochę na luz wrzuć bo się za niedługo wykończysz...;) Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Pracodawca moze sobie kogoś zatrudnić na umowę zlecenie chyba :cool1: Mój szef tak robi ze sprzedawczyniami ale one są chętne bo im kasa wpada większa :razz: Cze D-E :multi: Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dziś pewnie D-E świętuje z M-A jego geburstag :razz: Dario złóż mężowi najlepsze życzenia :lol: Quote
dysia-u Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Daria na czym ty tak zdzierasz te pazury???? :shake: Quote
Pegaza Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Dzieki Kasia:loveu: i cze wszystkim sorki ale dzis mialam ciezki dzien w robocie a jutro tez wiec nie odwiedze Was dzis... czwartek beda nowe pazury:loveu: a dzis mi przyszly klapki sa fajniejsze niz na fotce i idealnie pasuja na moją stopke..:loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cześć Kobieto zalatana i zapracowana:calus: Focie śliczne...a te czułości Livki z Somą ahhh:loveu: Quote
Pegaza Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Cze Kasia i Milka:loveu: i dzis juz wiecej nie wydusze... pralka do mnie mknie z Wawy...:multi: Quote
Aga76 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Poka klapki na stópce :cool3: Dzień dobry :loveu: zachmurzone coś i chłodne Quote
Magda Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Hej! To już nikogo nie będzie tutaj do południa?:placz: Przynajmniej będziemy się spotykać wieczorami:loveu: Quote
dysia-u Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cześc Daria :lol: no i jak cię tu spytać co dobrego zrobić na obiadek jak cię prawie nigdy nie ma. A dziś taaak zimno i deszczowo cos dobrego by sie przekąsiło:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Dobry wieczor Aga Madzia Madzia Ula:loveu: Aga pokaze juz w niedziele beda robione nowe foty...:p bede wypoczywac gdzies...:cool1: Magda czolem a Ty co lenisz sie?:evil_lol: Madziu tez mi brakuje tych porankow, teraz czasu nie ma by zajrzec buu:placz: Ula dzis byla szpinakowa jutro moze mielone o ile sie z czasem wyrobie...:p Quote
dysia-u Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 szpinaaaakoooowa??? łeeee :placz: oni ci to jedzą? Quote
ewa2909 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja z takim samym pytaniem jak Ula:evil_lol:. Czołem Daria:multi: Quote
Recommended Posts