Pegaza Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Cze wszystkim :loveu: nie wiem jak sie wyrobie dzis ale jutro tez mam wolne jak co :cool1: na stopkach jesio nie mam narazie sa na kolor pomaranczowy pomalowany:cool1: Ula jedna ciemna druga jasna jest...:loveu: Ania mozna mozna:evil_lol: lece bo sie nie wyrobie.... Quote
Aga76 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Pegaza napisał(a):Cze wszystkim :loveu: nie wiem jak sie wyrobie dzis ale jutro tez mam wolne jak co :cool1: na stopkach jesio nie mam narazie sa na kolor pomaranczowy pomalowany:cool1: Jutro też tu przyjdę :grins: Ostatnio siostra mi mówiła, że widziała fantastyczny pomarańczowy lakier :cool3: czyżby o był ten? Na pewno to ten właśnie!!! :cunao: Quote
ewa2909 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Cześć marchewkowa kobieto:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 http://i41.tinypic.com/seyvlz.jpg który to poczochraniec ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: hi hi Quote
Pegaza Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Aga76 napisał(a):Jutro też tu przyjdę :grins: Ostatnio siostra mi mówiła, że widziała fantastyczny pomarańczowy lakier :cool3: czyżby o był ten? Na pewno to ten właśnie!!! :cunao: Halo Aga i Ewa:loveu: no Aga to jest taki wiesz mocny orencz:evil_lol: ja lubie takie mocne kolory.. a kuku:eviltong: z poczochrancem... i Li ktora domaga sie rzucania patyka... Quote
Pegaza Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 dysia-u napisał(a):http://i41.tinypic.com/seyvlz.jpg który to poczochraniec ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: hi hi czyzby to bylam ja?:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Cze Daria :loveu: Pazurki fajowe :loveu: Ja w srode sobie strzelę na stópkach! A co! I klapeczki jest swietne! Ale masz sliczną grzyweczkę :loveu: Quote
Pegaza Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Daria :loveu: Pazurki fajowe :loveu: Ja w srode sobie strzelę na stópkach! A co! I klapeczki jest swietne! Ale masz sliczną grzyweczkę :loveu: Cze Asia:loveu: zdecydowalam sie na french ale nastepnym razem mam juz fotke w ulubionych zostawioną jakie sobie zrobie hihi na stopkach tez bym cos chciala chwilowo jest orencz:evil_lol: drugie turkusowe tez Wam pozniej pokaze.. grzyweczka pod skosem..:cool1: dzis mam wolne ale musze posprzatac mieszkanie.. Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Psa nie uczesze a potem wyzywa od poczochrańców :crazyeye: :mad: :evil_lol: Ja tam akrylów na nogach nie chcem :shake: :eviltong: Apropo.. wczoraj byłam na pazurkach :loveu: Ale śliczne mam :loveu: Znów takie białe końcówki jak poprzednio takie zaszronione i na to taki mieniący się pomarańcz wpadający w złoto :loveu: Ajj jak pięknie :loveu: Miała mi nie skracać ale i tak potem jak zaczęła piłować to się skróciły trochu :cool1: Quote
Kasia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 cze w dzień wolny od pracy :loveu: ja też w chałupie, już 2 okna umyłam i pościel zmieniłam i poprasowałam stertę :lol: Quote
dzasta Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Daria super pazurki :loveu: Zatęskniło mi się do akrylku :loveu: Ale zbyt często w szpitalku jestem i nie mogę niestety ale za to zawsze mam pomalowane a co :eviltong: A Livi i Pipi superasne :loveu: Quote
dysia-u Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Czytam o waszych pazurkach i patrze na swoje...:crazyeye: ale kanał :placz::placz: do robót ogródkowych musiała bym mieć hm...pomocnika:cool3: Quote
Aga76 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 http://i41.tinypic.com/seyvlz.jpg Cze Kobietki :loveu: Całkiem kolorowo już u was :lol: Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 A ja szukam pościeli jednokolorowej bez wzorów i ciężko mi idzie :cool1: W Ikei mają fajne ale zaraz i kołdry i poduszki trza by od nich kupić :eviltong: Quote
Kasia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 bo w Ikei to w ogóle mają swoją "rozmiarówkę" :cool1: kupiłam tam Łukaszkowi łóżko z materacem i teraz tylko i wyłącznie tam kupie prześcieradło z gumką na ten materac bo nigdzie indziej w takim rozmiarze nie dostanę :shake: ale swój materac kupiliśmy juz w standardowym rozmiarze, co bym prześcieradła i w normalnym sklepie kupiła. Quote
dzasta Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No właśnie wiem coś na ten temat sama mam wyrko i materac z Ikei w sypialni i dobrać jakieś prześcieradło pomimo iż materac wyglądał na standardowy to koszmar niestety :shake: Quote
Pegaza Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Dziewczyny czolem:loveu: ja juz posprzatane normalnie az milo w domu:loveu: jeszcze do biblioteki se po ksiazki wyskocze moze po drodze do solarki.. i popoludnie wolne...:multi: apropo przescieradel se kupilam frotke zolta do mojej nowej poscieli... Be celowo je nie czesalam gdyz na ogrodzie nie warto bylo :evil_lol: i tak na drugi dzien szly do kapieli... ptfu se przypomnialam ze prasowanie mam jeszcze...:roll: Quote
Aga76 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Pegaza napisał(a): ptfu se przypomnialam ze prasowanie mam jeszcze...:roll: :evil_lol: pfuuu, po coś sobie to przypomniała! Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: pfuuu, po coś sobie to przypomniała! :evil_lol: Samo by się upomniało :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Samo by się upomniało :eviltong: Masz racje w koncu musialam by to i tak zrobic do niedzieli... Cze Ewa:multi: Dalsze z serii o patyku:cool1: Pancia rzucaj mi tego patyka... Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 http://i39.tinypic.com/iwrvj6.jpg :loveu: Świetna jest :loveu: Papilotuj kufe to moze wąsy ziemi sięgną :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='tigrunia']http://i39.tinypic.com/iwrvj6.jpg :loveu: Świetna jest :loveu: Papilotuj kufe to moze wąsy ziemi sięgną :loveu: :evil_lol: Nie kus hihi:evil_lol: nie mam oleju a kujawski sie chyba nie nada co nie?:evil_lol: chyba ze ten spray co mam..hmm Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Pegaza napisał(a):Nie kus hihi:evil_lol: nie mam oleju a kujawski sie chyba nie nada co nie?:evil_lol: chyba ze ten spray co mam..hmm Kup palmowy.. często są w spożywczych albo w Piotrze i Pawle jest kokosowy fajny .. ładnie pachnie :loveu: Mozesz też na jedwab papilotować :cool3: A papier ? Śniadaniowy może być :cool3: Mi się wąsów do ziemi zachciało więc zapapilotowałam :razz: Teraz czekam aż .. urosną :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 tigrunia napisał(a):Kup palmowy.. często są w spożywczych albo w Piotrze i Pawle jest kokosowy fajny .. ładnie pachnie :loveu: Mozesz też na jedwab papilotować :cool3: A papier ? Śniadaniowy może być :cool3: Mi się wąsów do ziemi zachciało więc zapapilotowałam :razz: Teraz czekam aż .. urosną :evil_lol: W spozywczym?nie wiedzialam.. a sklepu Piotr i Pawel u nas takich nie ma..:shake: ze papier sniadaniowy to wiem..a jesli chodzi o jedwab kuna to ten z bio silk nie jest wydajny..:roll: Quote
Recommended Posts