Pegaza Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Cze Be i Aska:loveu: oj tam;) szczeze po 10 godzinach az taka wykamana nie bylam:roll: dodam ze ani na chwile nie usiadlam bo nie bylo czasu..ciagle na nogach... brakuje mi Was:loveu::roll: tak na dluzej...by tu posiedziec... Quote
Pegaza Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 PositiveThought napisał(a):jaaaa jak ja mogłam tu nie trafić :oops: :calus: Cze Atka noo masz szczescie bylaby zolta kartka:evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Kasia napisał(a):a pazury i klaputki pokazywała już czy przeoczyłam? :cool1: Ni pokazała :shake: :mad: Quote
Kasia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 tigrunia napisał(a): Daria poka no te swe salony :loveu: a pazury i klaputki pokazywała już czy przeoczyłam? :cool1: czołem Kobieto czynu :loveu: Quote
Aga76 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Cześć DE :multi: No gdzie te klapki? :evil_lol: Pewnie na nogach, hihihi Quote
dzasta Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 No my tu czekamy :mad: Ale wybaczamy bo Ty kobieta pracująca :evil_lol: jesteś Quote
Aga76 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 No tak, piwo pić inna sprawa, a przyjmować dostawę chmielu :shake: ciężka rzecz Tylko się już dziś nie przemęczaj :calus: Quote
Pegaza Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Aga76 napisał(a):Dzień dobry :grins: Będziesz dziś? Cze Aga Kasia Be Dzasta Ula i Milka:loveu: jestem padnieta plecory mnie bola dzis mialam dostawe piwa:roll: posiedziala se w pracy 11 godzin...:siara: wsio fotki jeszcze w aparacie..mam nadzieje ze jutro je zgram, w koncu bede miec chwile czasu i Was poodwiedzam..:loveu: tylko rano musze jeszcze wyskoczyc na targ dokupic dziecku pare ubran bo ona w poniedzialek jedzie, pozniej wyskoczyc na zakupy(miesny itp) do fryzjera z nia..na odnowienie komunii do kosciola...ale skonczyl sie na szczescie maraton..juz przejde na 4 godzinki wiec bede tu czesciej zagladac..:p Aga chyba raczej mnie dzis juz nie bedzie musze ogarnac ten syf w domu.. wpadne jak co jutro:loveu: Quote
Kasia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 D-E przyjmowała dziś bronki a ja se zapodałam jednego jako odstresacza go pierwszej godzinie jazdy :diabloti: oszczędzaj się Kobieto póki możesz :loveu: Quote
Pegaza Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Cze Paula Kasia:loveu: wpadlam zapodac fotki tadam:cool1: pazury klapiczek Pipi:p Liv:p a reszta pozniej...pa:loveu: Quote
tigrunia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 http://i43.tinypic.com/16bn6kp.jpg Livka jak zwykle skłony trenuje :loveu: Pazury fajne też miałam kiedyś podobne ale już długo, długo nie robię takich "w uśmiech" :roll: Klapiczki też fajne :loveu: I Pipi jaka dama dostojna :loveu: Quote
dysia-u Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 http://i43.tinypic.com/2yufwgl.jpg Daria z takimi szponami to wypada tylko trzymać kieliszek z szampanem a nie... piwsko rozpakowywać :evil_lol: Psiaki masz fajne. Jedna ciemna , drga jasna -chyba że to gra świateł? Quote
eria Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ojezuuuu jak można funkcjonować z czymś takim na palcach :evil_lol: Livka :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jakiż piękny kolor tu widzę :multi: Cudnie muszą wyglądać na stópce :razz: Quote
tigrunia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Aga76 napisał(a):Jakiż piękny kolor tu widzę :multi: Cudnie muszą wyglądać na stópce :razz: Daria - ona się wyraźnie domaga zdjęć Twej stópki :evil_lol: Quote
laurin Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Przyszłam się przywitać:loveu: Klapeczki cudne róziowiutkie:loveu: dziewczynki prześliczne :loveu::loveu::loveu: a za pazurkami to ja tęsknię:placz: Quote
Aga76 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 tigrunia napisał(a):Daria - ona się wyraźnie domaga zdjęć Twej stópki :evil_lol: :evil_lol: A na stópkach też są tipsy? :roll: Quote
tigrunia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: A na stópkach też są tipsy? :roll: Nie chwaliła się :cool1: Może dlatego stópki nie pokazała :roll: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 tigrunia napisał(a):Nie chwaliła się :cool1: Może dlatego stópki nie pokazała :roll: :evil_lol: Ciekawe z jakim wzorkiem :hmmmm: :evil_lol: Quote
Recommended Posts