Aga76 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze Odchudzacz :evil_lol: Niebawem będzie wszystko zwężać... Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Witam Goske obecną:p Cze Milka nie lubie grejfrutow:shake: Witaj Alkil-Ewa:p Cze Aga :cool1: a co ale bede szczuplutka:eviltong: Quote
roxi-malina Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Hej :loveu: We wtorek w rozmowach w toku będą mówić o odchudzaniu więc obejrzyj ;) A tabletek nie bież!!!!! Ja w zeszłym roku byłam dość puszysta i schudłam nad morzem w wakacje i jakoś dotąd udało mi sie utrzymać figurę :multi: więc polecam więcej ruch a nie mniej jedzenia;):loveu: A odnośnie grejpfrutów to czerwone faktycznie śą niedobre ale te zielone są pyszne i słodziutkie :loveu: Co tam u was ciekawego?:loveu: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Cze Roxi:multi: wrocilam z roboty zjadlam zupe poszlam z psami wstawilam pranie bo rano juz nie zdazylam i tera siedze i patrze na Drzyzge a za chwile ide herbate zrobic i kawalek serniczka mam do tego a co nie odmowie sobie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pegaza napisał(a):oj ta do jutra rana mam luz;) Cóż za rozpusta :roll: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Aga76 napisał(a):Normalnie jakbyś luzzz miała ;) oj ta do jutra rana mam luz;) Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze kobieto odchudzająca się:evil_lol: Co jutro dobrego na objadek prychcicie bom ja pomysła nie ma Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pegaza napisał(a):A nie mam pomysla i czasu mrozonke podam bankowo:evil_lol: jutro od 6 rabotaju do 14... w niedziele zjedza cos normalnego:evil_lol: U mnie mrożonka nie przejdzie:eviltong: Ta co dawała najlepsze pomysła sie nam zaczeła sypać i d..a z podpowiedzi:mad: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 A nie mam pomysla i czasu mrozonke podam bankowo:evil_lol: jutro od 6 rabotaju do 14... w niedziele zjedza cos normalnego:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze D-E :multi: Kiedy pierwsza wypłata ? :cool3: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze Daria :loveu: Kobieto pracująca :lol: ale mnie dawno nie bylo :oops: Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale numer..zapracujesz się kobieto :eviltong: Quote
dysia-u Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 a u mnie jutro miały być placki ziemniaczane z gulaszem ale... ich nie będzie:eviltong: Mężulo zaproponował wyjazd do Zakopca na dzionek co prawda ale bez juniorów :multi: Oni mają zapiekanki i zupke/ale już widze jak ją jedzą hahah/ Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 dysia-u napisał(a):a u mnie jutro miały być placki ziemniaczane z gulaszem ale... ich nie będzie:eviltong: Mężulo zaproponował wyjazd do Zakopca na dzionek co prawda ale bez juniorów :multi: Oni mają zapiekanki i zupke/ale już widze jak ją jedzą hahah/ Znaczy się placek po węgiersku? :loveu: Daleko masz do Zakopca? Ja cie..ale zazdroszcze - dla mnie to wyprawa na caly dzien normalnie :cool1: 8 godzin jazdy jak dobrze pójdzie :cool1: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 tigrunia napisał(a):Cze D-E :multi: Kiedy pierwsza wypłata ? :cool3: :evil_lol: Be ja mam co chwile wyplaty hehe tu mam tygodniowki dopoki nie bede na pelnym etacie :pi jeszcze dorabiam gdzie indziej..wiec placa od reki:cool1: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 ewa2909 napisał(a):U mnie mrożonka nie przejdzie:eviltong: Ta co dawała najlepsze pomysła sie nam zaczeła sypać i d..a z podpowiedzi:mad: Oo Ewa ja czesto w sobote lub poniedzialki serwowala mrozonki:evil_lol: a teraz cos czuje ze czesciej beda je widziec heheh no sie posypalo kuna gdybym wczesniej mieso mielone odmrozila bylyby golabki a tak d..a:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ja dzisiaj chcialam placki ziemniaczane robic ale nie chciqalo mi sie wlasnie ziemniaków strugac :evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 tigrunia napisał(a):Znaczy się placek po węgiersku? :loveu: Daleko masz do Zakopca? Ja cie..ale zazdroszcze - dla mnie to wyprawa na caly dzien normalnie :cool1: 8 godzin jazdy jak dobrze pójdzie :cool1: pewnie że muszą być super ostre/dzieciom troche łagodniejsze/:lol: My do Zakopca jedziemy 1,5 godz no chyba że weekendowe korki to ciut dłużej. Mamy tam znajomych którzy wynajmują domki góralskie. Istne perełki, on jest stolarzem i sam wszystko robi.:crazyeye:Wieczorem pokaże wam fotki Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 O tej godzinie ziemniaki? Ł też ma popołudniówkę ale za nic mu żarcia nie zrobie ! :mad: Na mnie obiad nie czeka jak przychodzę z pracy a on sobie na 13:30 chodzi więc ma pół dnia, zeby coś zrobić ale woli iść sobie na siłownię, rower więc niech się buja :angryy: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Daria :loveu: Kobieto pracująca :lol: ale mnie dawno nie bylo :oops: Jeee Asia wrocila witaj w domu:loveu: Be bys wiedziala najpier siedziala i nic nie robila a teraz roboty pelno :roll: Ula sie fajnie masz zeby tak moj chcial mnie gdzies zabrac :roll: a on jutro wymknie do pracy potem na ryby a potem na strzelanke:roll: musze isc nastrugac kartofli bo m-a wraca z poludniowej zmiany... Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Mała Rita napisał(a):ja dzisiaj chcialam placki ziemniaczane robic ale nie chciqalo mi sie wlasnie ziemniaków strugac :evil_lol: tez mi sie nie chce tego nigdy robic zwlaszcza ze do siebie mi sie nie oplaca...moi za plackami nie przepadaja a ja lubie a najlepsze sa mamine:loveu: dobra znikam na chwilke... Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 tigrunia napisał(a):O tej godzinie ziemniaki? Ł też ma popołudniówkę ale za nic mu żarcia nie zrobie ! :mad: Na mnie obiad nie czeka jak przychodzę z pracy a on sobie na 13:30 chodzi więc ma pół dnia, zeby coś zrobić ale woli iść sobie na siłownię, rower więc niech się buja :angryy: M-a jest chudy wiec jakbym mu zarcia nie zrobila to pewnie niedlugo bym go w lozku szukala:evil_lol: no wiesz moj jak narazie nie ma czasu mi obiadow robic ale wczoraj np zostawil mi trochu spagetti ktore zostalo z dnia poprzedniego..wiec jak wrocilam to zjadlam makaron a potem se spokojnie zupe dogotowalam ogorkowa.. Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale to spaghetti pewnie ty mu zrobiłaś dzień wcześniej, co ? :evil_lol: Ach te chłopy .. :shake: Quote
Aga76 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='tigrunia']O tej godzinie ziemniaki? Ł też ma popołudniówkę ale za nic mu żarcia nie zrobie ! :mad: Na mnie obiad nie czeka jak przychodzę z pracy a on sobie na 13:30 chodzi więc ma pół dnia, zeby coś zrobić ale woli iść sobie na siłownię, rower więc niech się buja :angryy: buju buju... hihihi Cześć Dario :calus: Quote
Recommended Posts