Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej :loveu:
We wtorek w rozmowach w toku będą mówić o odchudzaniu więc obejrzyj ;)
A tabletek nie bież!!!!!
Ja w zeszłym roku byłam dość puszysta i schudłam nad morzem w wakacje i jakoś dotąd udało mi sie utrzymać figurę :multi: więc polecam więcej ruch a nie mniej jedzenia;):loveu:
A odnośnie grejpfrutów to czerwone faktycznie śą niedobre ale te zielone są pyszne i słodziutkie :loveu:
Co tam u was ciekawego?:loveu:

Posted

Cze Roxi:multi:
wrocilam z roboty zjadlam zupe poszlam z psami wstawilam pranie bo rano juz nie zdazylam i tera siedze i patrze na Drzyzge a za chwile ide herbate zrobic i kawalek serniczka mam do tego a co nie odmowie sobie:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
A nie mam pomysla i czasu mrozonke podam bankowo:evil_lol: jutro od 6 rabotaju do 14... w niedziele zjedza cos normalnego:evil_lol:

U mnie mrożonka nie przejdzie:eviltong:
Ta co dawała najlepsze pomysła sie nam zaczeła sypać i d..a z podpowiedzi:mad:

Posted

a u mnie jutro miały być placki ziemniaczane z gulaszem ale... ich nie będzie:eviltong:
Mężulo zaproponował wyjazd do Zakopca na dzionek co prawda ale bez juniorów :multi: Oni mają zapiekanki i zupke/ale już widze jak ją jedzą hahah/

Posted

dysia-u napisał(a):
a u mnie jutro miały być placki ziemniaczane z gulaszem ale... ich nie będzie:eviltong:
Mężulo zaproponował wyjazd do Zakopca na dzionek co prawda ale bez juniorów :multi: Oni mają zapiekanki i zupke/ale już widze jak ją jedzą hahah/

Znaczy się placek po węgiersku? :loveu:
Daleko masz do Zakopca? Ja cie..ale zazdroszcze - dla mnie to wyprawa na caly dzien normalnie :cool1: 8 godzin jazdy jak dobrze pójdzie :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze D-E :multi:
Kiedy pierwsza wypłata ? :cool3: :evil_lol:

Be ja mam co chwile wyplaty hehe tu mam tygodniowki dopoki nie bede na pelnym etacie :pi jeszcze dorabiam gdzie indziej..wiec placa od reki:cool1:

Posted

ewa2909 napisał(a):
U mnie mrożonka nie przejdzie:eviltong:
Ta co dawała najlepsze pomysła sie nam zaczeła sypać i d..a z podpowiedzi:mad:

Oo Ewa ja czesto w sobote lub poniedzialki serwowala mrozonki:evil_lol:
a teraz cos czuje ze czesciej beda je widziec heheh no sie posypalo kuna gdybym wczesniej mieso mielone odmrozila bylyby golabki a tak d..a:evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Znaczy się placek po węgiersku? :loveu:
Daleko masz do Zakopca? Ja cie..ale zazdroszcze - dla mnie to wyprawa na caly dzien normalnie :cool1: 8 godzin jazdy jak dobrze pójdzie :cool1:

pewnie że muszą być super ostre/dzieciom troche łagodniejsze/:lol:
My do Zakopca jedziemy 1,5 godz no chyba że weekendowe korki to ciut dłużej. Mamy tam znajomych którzy wynajmują domki góralskie. Istne perełki, on jest stolarzem i sam wszystko robi.:crazyeye:Wieczorem pokaże wam fotki

Posted

O tej godzinie ziemniaki? Ł też ma popołudniówkę ale za nic mu żarcia nie zrobie ! :mad: Na mnie obiad nie czeka jak przychodzę z pracy a on sobie na 13:30 chodzi więc ma pół dnia, zeby coś zrobić ale woli iść sobie na siłownię, rower więc niech się buja :angryy:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Cze Daria :loveu: Kobieto pracująca :lol: ale mnie dawno nie bylo :oops:

Jeee Asia wrocila witaj w domu:loveu:

Be bys wiedziala najpier siedziala i nic nie robila a teraz roboty pelno :roll:

Ula sie fajnie masz zeby tak moj chcial mnie gdzies zabrac :roll: a on jutro wymknie do pracy potem na ryby a potem na strzelanke:roll:

musze isc nastrugac kartofli bo m-a wraca z poludniowej zmiany...

Posted

Mała Rita napisał(a):
ja dzisiaj chcialam placki ziemniaczane robic ale nie chciqalo mi sie wlasnie ziemniaków strugac :evil_lol:

tez mi sie nie chce tego nigdy robic zwlaszcza ze do siebie mi sie nie oplaca...moi za plackami nie przepadaja a ja lubie a najlepsze sa mamine:loveu:
dobra znikam na chwilke...

Posted

tigrunia napisał(a):
O tej godzinie ziemniaki? Ł też ma popołudniówkę ale za nic mu żarcia nie zrobie ! :mad: Na mnie obiad nie czeka jak przychodzę z pracy a on sobie na 13:30 chodzi więc ma pół dnia, zeby coś zrobić ale woli iść sobie na siłownię, rower więc niech się buja :angryy:

M-a jest chudy wiec jakbym mu zarcia nie zrobila to pewnie niedlugo bym go w lozku szukala:evil_lol: no wiesz moj jak narazie nie ma czasu mi obiadow robic ale wczoraj np zostawil mi trochu spagetti ktore zostalo z dnia poprzedniego..wiec jak wrocilam to zjadlam makaron a potem se spokojnie zupe dogotowalam ogorkowa..

Posted

[quote name='tigrunia']O tej godzinie ziemniaki? Ł też ma popołudniówkę ale za nic mu żarcia nie zrobie ! :mad: Na mnie obiad nie czeka jak przychodzę z pracy a on sobie na 13:30 chodzi więc ma pół dnia, zeby coś zrobić ale woli iść sobie na siłownię, rower więc niech się buja :angryy:

buju buju... hihihi

Cześć Dario :calus: