Aga76 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jakby co to T wałkiem potraktuj :-x Ja to bym chciała kawałek ciasta :evil_lol: Niki zadowolona z imprezy? Pozdrowienia od ciotki dla Szanownej Jubilatki :Rose: Quote
Kasia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 czołem Kobieto pracy :loveu: udanej imprezy urodzinowej :BIG: Quote
ewa2909 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 My też przyszliśmy z życzeniami urodzinowymi dla corci:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Witajcie:loveu: dziekuje w imieniu corki..impreza hmm chyba sie Niki nie udala cos tam miala maly zatarg z kolezankami:roll: przyszlam po 8 godzinach stojacych i nastepny etat w domu :roll: gotowanie obiadu na jutro i umycie klatki schodowej..a reszta pozniej tera patrze jednym okiem na Drzyzge i ciacho mam ze soba:pi herbate Aga to po jednym :beerchug: Quote
Aga76 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Pegaza napisał(a): Aga to po jednym :beerchug: Twoje zdrowie :laola: Quote
dysia-u Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 zajrzyj do nas :crazyeye: czekają życzenia świąteczne:loveu: Quote
Pegaza Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Juz pedze...:scared: jutro mnie raczej nie bedzie... popoludniu zakupy jeszcze... postaram sie wpasc w sobote popoludniu... trzymta sie papa:loveu: Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 PRZYSZLIŚMY SIĘ PRZYWITAĆ I PĘDZIMY DALEJ:calus: Quote
laurin Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Z okazji Świąt życzę: Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! [SIZE=3]Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Quote
Aga76 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Piękne kuciaki :loveu: Aaa bardzo dziękuję życzenia przyjmuję z wielką przyjemnością :loveu: Quote
Pegaza Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Dzieki dziewczyny za zyczenia:loveu: jako ze nie wiem czy jutro wejde wiec zycze Wam wszystkim Zdrowych Wesolych Swiąt Wielkanocnych:loveu: Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 __**_** _**___** _**___**________*** * _**___**_______**__ **** _**__**_______*___** ___** __**__*______*__**__ ***__** ___**__*____*__**___ __**__* ____**_**__**_**____ ____** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____*#o ___oo_______o#$#o __o##o______o####o _o#$###o__o#$#$#$#o o#####$o@@o########o o#$#$#o@@o##o#####o _o##__o##o_o##o ____o#$#o___o#$#o __o#$$#o_____o####o __o#$#o_____o######o _o###o_______o#o#o#o _o#o#o________o###o __o###o________o#o ___o#o#__________o ____o#o# ____o### _____o#o _______o Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, MOKREJ głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Cześć D-E :multi: Ja też nie widzę Twojego avatara i banerka :shake: Podoba mi się kolor tej torebki, świetna jest :loveu: Wesołych Świąt :p Quote
Aga76 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Cześć :loveu: Mam w domu farbowane jaja :evil_lol: i TK rano bukiet żonkili przyniósł :loveu: a owies to nam urósł, że hoho prawie jak dla konia hihihi Quote
Skibka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego. Życzy Skibka z Viki! :krolik: Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 W koszyczku jaja teczą malowane, na łące z rzeżuszki biały baranek, bazie w wazoniku, baby lukrowane! Na stole Świąteczne śniadanie czas życzeń składanie. Wesołych Świąt Dario! Quote
Pegaza Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Cze Swiatecznie:loveu: dziekuje za zyczenia wszystkim:loveu: wpadlam pomiedzy gotowaniem obiadu.. i jak Wam mijają swieta? Quote
roxi-malina Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Hej :bye: No u mnie to całkiem śmiechowo było:evil_lol: ale jutro to dopiero będzie (już wszyscy planują mnie oblać nawet pies jest przeciw mnie:evil_lol:) Quote
Pegaza Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Witam przychodze z smutną wiadomoscia wczoraj umarl nam chomik [*]:-( Niki jeszcze nic nie wie...m-a rano mial go pochowac... umarl w snie:-( mial 2 lata skonczone.. pogoda do bani wiec chyba popoludniu zalicze lozko przynajmniej odespie ranne wstawanie:cool1: a od jutra znow na 6 tyle ze do 12 ale ze mam kilka spraw do zalatwienia to wpadne pozniej...papa:loveu: aa a teraz dobra wiadomosc zapomnialam bym sie pochwalic dzis zapielam pasek w spodniach o jedna dziurke mniej:cool1: tabletki i praca dziala poprawnie jak widac hihi:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dla chomika ['] :candle: 2 lata to dużo dla chomika... mojej siostry żyły tylko kilka miesięcy. ............................................................................ GRATULACJE :sweetCyb: D-E, teraz będziesz miała większą motywację, żeby dalej ćwiczyć :cool3: Quote
Recommended Posts