Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czolem wieczorne Sara Eria Madzia Kasia Laurin....:loveu:

Eria z jakimi psami eheh Soma po jednym kolku zawal murowany:evil_lol:
Pipi podejrzewam ze po dwoch:evil_lol: jedynie Liv moze bylaby zadowolona :evil_lol: tylko jak tu latac i rzucac patyki w miedzyczasie:roll::evil_lol:

Madzia po co cwiczyc i sie wysilkowac jak tu mozna polknac i samo spada eheh:evil_lol:

Laurin zbliza sie data pozbycia cm:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześż Daria:loveu:
Pusto tu bez Ciebie:mad:

A kuku :cool1:
cze Ewa:loveu:
wierz mi ze jakos czasu brakuje... a i przyplatalo sie przeziebienie znow katar i gardlo szwankuje:mad:

Posted

Pegaza napisał(a):
A kuku :cool1:
cze Ewa:loveu:
wierz mi ze jakos czasu brakuje... a i przyplatalo sie przeziebienie znow katar i gardlo szwankuje:mad:

Oj Ty bido,zacznij cos brac na wzmocnienie bo coś cięsto ostatnio chorujesz:calus:

Posted

tigrunia napisał(a):
Czeeee Daria :multi:

I jak .. odszedł jakiś następny cm ? :loveu: :evil_lol:

Dobry wieczor Beata:cool1:

Ty wierzysz w cuda bo ja nie heh poczekaj ze tydzien to pewnie odejdzie:evil_lol:

Posted

Dzien dobry Aga:loveu:

dobry pomysl ale za pozno..juz przeszyte:p

mam problem nie wiem czy brac mam te tabletki..bo dzis w nocy myslalam ze zejde na drugi swiat taki keciok mialach w glowie ze sciany byly moje...
podobno tak sie dzieje jak chudniesz a organizm domaga sie jedzenia..:roll:
sasiadka tez tak miala przez pare dni..i minelo..ale ja sie na to pozwolic nie moge bo do pracy w tym stanie nie dam rady isc..dzis z trudem o 10 rano wyszlam po chleb..a na 11 do pracy:cool1: wiec chyba sobie dzis odpuszcze a wezne w sobote popoludniu bede widziec czy w niedziele bedzie powtorka:roll:
aa Be cm w pasie znow spadly...:roll:to sa jednak cuda :crazyeye:

Posted

Hej :bye:
To tak ja o tym myśle że nie powinnaś rezygnować z jedzenia tylko po to by schudnąć ale i nie przesadzaj z jedzeniem po prostu jedz 3 posiłki dziennie plus jakieś owoce i będzie cacy;)
Miłego dzionka:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Dzien dobry Aga:loveu:

dobry pomysl ale za pozno..juz przeszyte:p

mam problem nie wiem czy brac mam te tabletki..bo dzis w nocy myslalam ze zejde na drugi swiat taki keciok mialach w glowie ze sciany byly moje...
podobno tak sie dzieje jak chudniesz a organizm domaga sie jedzenia..:roll:
sasiadka tez tak miala przez pare dni..i minelo..ale ja sie na to pozwolic nie moge bo do pracy w tym stanie nie dam rady isc..dzis z trudem o 10 rano wyszlam po chleb..a na 11 do pracy:cool1: wiec chyba sobie dzis odpuszcze a wezne w sobote popoludniu bede widziec czy w niedziele bedzie powtorka:roll:
aa Be cm w pasie znow spadly...:roll:to sa jednak cuda :crazyeye:

Daria, co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem :evil_lol: i to od serca:
NŻD i ćwiczenia systematyczne, a nie żadne tabletki :diabloti:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Daria, co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem :evil_lol: i to od serca:
NŻD i ćwiczenia systematyczne, a nie żadne tabletki :diabloti:

moja kuzynka po jakis tam tabletkach jak je odstawiła to przytyła jeszcze raz tyle co miała schudnąć :cool1:

a jedna koleżanka schudła poprzez systematyczne ćwiczenia i o połowę jedzenia mniej - zmieniła duże talerze na małe :evil_lol:

Posted

Cze Roxi:cool1: ja jadlam 3 posilki:cool1: i tylam.. bo zbyt duzo sobie nakladalam

Cze Madzia NZD a co to?:roll:

Cze Kasia nawet nie mow... ja mysle ze bedzie dobrze bo zoladek juz mniej chce jedzenia...nie mam zamiaru ponownie go rozpychac..a pozatym ja chce tylko 5-6 kg schudnac wiec to nie wiele...:roll:

Posted

Cześć Dario:)
Wow chudniesz w oszałamijącym tepie...ale nie przesadzaj wystopuj troszke bo Twoje zdrowko ucierpi na tym...i tak już dużo zżuciłaś
Pozdrawiamy cieplusio:loveu:

Posted

Cześć Daria:p

Tak o jest z odchudzaniem... najlepiej przyzwyczaić organizm do mniejszych i bardziej dietetycznych porcji...
Jak się przesadzi to efekt może i jest ale jeśli przestanie się już panować nad sobą, to jest dwa razy gorzej...

Posted

Cześć D-E :multi:

Nie 3 posiłki, tylko 5, ale rozłożone na małe porcje :p i regularne ćwiczenia, a po jakimś czasie efekty będą.
Nie bierz już tych tabletek, nie wiadomo, co może Ci się stać, zdrowie jest najważniejsze, a są przecież inne metody zrzucenia zbędnych kilogramów :shake:

Posted

Cze Kasia Ania Sara i Kasia:loveu:

oo zaraz bedzie w TVN prawda o tabletkach odchudzajacych wiec sobie poslucham...

narazie sie wstrzymie bo te zawroty glowy sa uciazliwe..gdybym jeszcze w domu siedziala to co innego...

aa no wlasnie nie zryj duzo ale bez tabletek bym tego nie osiagnela bo zoladek byl rozcisniety...co z tego ze zjadlam jedna mala kromke kiedy ja dalej chodzilam glodna a jak polak glodny to polak zly:evil_lol:

lece ogarnac mieszkanie i wstawic pranie,pogoda sie wali....chyba koniec bedzie slonka...

Posted

Witamy!!
Hej ja ci podam sprawdzony sposób na odchudzanie...(sprawdzony przez mojego brata:razz:)
A mianowicie jadł normalnie 2-3 posiłki dziennie(ograniczył słodkości,ale sobie nie odmawiał),ale tylko do godz.18 po tylko pił czystą wodę mineralną.....
A do tego codziennie po dwa grejpfruty....
I z pączusia stał się chudy jak patyczek....:lol:
Pozdrawiam