madziasto4 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 A ja sobie kupiłam orbitreka i ćwiczę codziennie :diabloti: Quote
laurin Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cześć :loveu: A Wy nic tylko odchudzanie:evil_lol: Ale Daria gratuluje tych 4 cm:multi: Mi to chyba niedługo ze 40 ubędzie:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cześż Daria:loveu: Pusto tu bez Ciebie:mad: Quote
Pegaza Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Czolem wieczorne Sara Eria Madzia Kasia Laurin....:loveu: Eria z jakimi psami eheh Soma po jednym kolku zawal murowany:evil_lol: Pipi podejrzewam ze po dwoch:evil_lol: jedynie Liv moze bylaby zadowolona :evil_lol: tylko jak tu latac i rzucac patyki w miedzyczasie:roll::evil_lol: Madzia po co cwiczyc i sie wysilkowac jak tu mozna polknac i samo spada eheh:evil_lol: Laurin zbliza sie data pozbycia cm:evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześż Daria:loveu: Pusto tu bez Ciebie:mad: A kuku :cool1: cze Ewa:loveu: wierz mi ze jakos czasu brakuje... a i przyplatalo sie przeziebienie znow katar i gardlo szwankuje:mad: Quote
tigrunia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Czeeee Daria :multi: I jak .. odszedł jakiś następny cm ? :loveu: :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Pegaza napisał(a):A kuku :cool1: cze Ewa:loveu: wierz mi ze jakos czasu brakuje... a i przyplatalo sie przeziebienie znow katar i gardlo szwankuje:mad: Oj Ty bido,zacznij cos brac na wzmocnienie bo coś cięsto ostatnio chorujesz:calus: Quote
tigrunia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Pegaza napisał(a):Dobry wieczor Beata:cool1: Ty wierzysz w cuda bo ja nie heh poczekaj ze tydzien to pewnie odejdzie:evil_lol: Dla mnie te 4 to już cuda :crazyeye: Quote
Pegaza Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 tigrunia napisał(a):Czeeee Daria :multi: I jak .. odszedł jakiś następny cm ? :loveu: :evil_lol: Dobry wieczor Beata:cool1: Ty wierzysz w cuda bo ja nie heh poczekaj ze tydzien to pewnie odejdzie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dzień dobry :Cool!: Wrzuć spodnie na gotowanie, same się skrócą, hihihi Quote
Pegaza Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Dzien dobry Aga:loveu: dobry pomysl ale za pozno..juz przeszyte:p mam problem nie wiem czy brac mam te tabletki..bo dzis w nocy myslalam ze zejde na drugi swiat taki keciok mialach w glowie ze sciany byly moje... podobno tak sie dzieje jak chudniesz a organizm domaga sie jedzenia..:roll: sasiadka tez tak miala przez pare dni..i minelo..ale ja sie na to pozwolic nie moge bo do pracy w tym stanie nie dam rady isc..dzis z trudem o 10 rano wyszlam po chleb..a na 11 do pracy:cool1: wiec chyba sobie dzis odpuszcze a wezne w sobote popoludniu bede widziec czy w niedziele bedzie powtorka:roll: aa Be cm w pasie znow spadly...:roll:to sa jednak cuda :crazyeye: Quote
roxi-malina Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Hej :bye: To tak ja o tym myśle że nie powinnaś rezygnować z jedzenia tylko po to by schudnąć ale i nie przesadzaj z jedzeniem po prostu jedz 3 posiłki dziennie plus jakieś owoce i będzie cacy;) Miłego dzionka:loveu: Quote
madziasto4 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Pegaza napisał(a):Dzien dobry Aga:loveu: dobry pomysl ale za pozno..juz przeszyte:p mam problem nie wiem czy brac mam te tabletki..bo dzis w nocy myslalam ze zejde na drugi swiat taki keciok mialach w glowie ze sciany byly moje... podobno tak sie dzieje jak chudniesz a organizm domaga sie jedzenia..:roll: sasiadka tez tak miala przez pare dni..i minelo..ale ja sie na to pozwolic nie moge bo do pracy w tym stanie nie dam rady isc..dzis z trudem o 10 rano wyszlam po chleb..a na 11 do pracy:cool1: wiec chyba sobie dzis odpuszcze a wezne w sobote popoludniu bede widziec czy w niedziele bedzie powtorka:roll: aa Be cm w pasie znow spadly...:roll:to sa jednak cuda :crazyeye: Daria, co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem :evil_lol: i to od serca: NŻD i ćwiczenia systematyczne, a nie żadne tabletki :diabloti: Quote
Kasia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 madziasto4 napisał(a): Daria, co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem :evil_lol: i to od serca: NŻD i ćwiczenia systematyczne, a nie żadne tabletki :diabloti: moja kuzynka po jakis tam tabletkach jak je odstawiła to przytyła jeszcze raz tyle co miała schudnąć :cool1: a jedna koleżanka schudła poprzez systematyczne ćwiczenia i o połowę jedzenia mniej - zmieniła duże talerze na małe :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Cze Roxi:cool1: ja jadlam 3 posilki:cool1: i tylam.. bo zbyt duzo sobie nakladalam Cze Madzia NZD a co to?:roll: Cze Kasia nawet nie mow... ja mysle ze bedzie dobrze bo zoladek juz mniej chce jedzenia...nie mam zamiaru ponownie go rozpychac..a pozatym ja chce tylko 5-6 kg schudnac wiec to nie wiele...:roll: Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cześć Dario:) Wow chudniesz w oszałamijącym tepie...ale nie przesadzaj wystopuj troszke bo Twoje zdrowko ucierpi na tym...i tak już dużo zżuciłaś Pozdrawiamy cieplusio:loveu: Quote
laurin Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cześć Daria:p Tak o jest z odchudzaniem... najlepiej przyzwyczaić organizm do mniejszych i bardziej dietetycznych porcji... Jak się przesadzi to efekt może i jest ale jeśli przestanie się już panować nad sobą, to jest dwa razy gorzej... Quote
Sara_i_Aris Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cześć D-E :multi: Nie 3 posiłki, tylko 5, ale rozłożone na małe porcje :p i regularne ćwiczenia, a po jakimś czasie efekty będą. Nie bierz już tych tabletek, nie wiadomo, co może Ci się stać, zdrowie jest najważniejsze, a są przecież inne metody zrzucenia zbędnych kilogramów :shake: Quote
Kasia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pegaza napisał(a): Cze Madzia NZD a co to?:roll: pewnie Nie Żryj Dużo :diabloti: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Cze Kasia Ania Sara i Kasia:loveu: oo zaraz bedzie w TVN prawda o tabletkach odchudzajacych wiec sobie poslucham... narazie sie wstrzymie bo te zawroty glowy sa uciazliwe..gdybym jeszcze w domu siedziala to co innego... aa no wlasnie nie zryj duzo ale bez tabletek bym tego nie osiagnela bo zoladek byl rozcisniety...co z tego ze zjadlam jedna mala kromke kiedy ja dalej chodzilam glodna a jak polak glodny to polak zly:evil_lol: lece ogarnac mieszkanie i wstawic pranie,pogoda sie wali....chyba koniec bedzie slonka... Quote
Milka_85 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witamy!! Hej ja ci podam sprawdzony sposób na odchudzanie...(sprawdzony przez mojego brata:razz:) A mianowicie jadł normalnie 2-3 posiłki dziennie(ograniczył słodkości,ale sobie nie odmawiał),ale tylko do godz.18 po tylko pił czystą wodę mineralną..... A do tego codziennie po dwa grejpfruty.... I z pączusia stał się chudy jak patyczek....:lol: Pozdrawiam Quote
Recommended Posts