Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cze D-E :loveu:

ja przez te Święta to wcale guzików nie zapinam bo nie dam rady...nawet zamki mi się same rozjeżdżają :shake:
najlepiej teraz w dresie sie czuje :evil_lol:

dla chomika [*]

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze dziewczyny:loveu:
Asia wlasnie mialam zamiar zajrzec bo w tej bawelnianej fajnie sie spi:loveu:

no moje dziecko juz wie i ani lezki nie uronilo:crazyeye: mam dziecko bez sercowe:shake: mi go bardziej bylo zal...

tablety aplefit sie nazywaja i powaznie skutkuja bo sie mniej je zamiast 4 kromek tylko 2 itd....

Posted

szkoda chomika... Ja miałam zawsze szczęście na długowieczne stworzonka, moje dwie myszki żyły po 3 lata, szczurzyca 4, a papużka falista 11 :loveu:

miłego po świętach :evil_lol:

Posted

Cze Daria:loveu::loveu::loveu:
Chyba Ty :confused::thinkerg::PROXY5::hmmmm:pisałaś o jakimś syropku na kaszel dla pieskow.Poprosze o nazwe bo Tosiosław zaczyna pokasływać

Posted

Cze dziewczyny:loveu:
to i tak mysle ze na chomika duzo pozyl moje za panny zyly niecaly rok:roll:

oj Be masz racje zalatana jestem bardzo:roll: ale dzis sie do Silejzi na zakupy wybralismy, moje dziecko skorzystalo na tym bardzo:cool1:

dobra wiadomosc to taka ze od jutra na 11 do 15 pracuje:cool1:

Ewa ja zawsze mam w domu syrop z babki lancetowej wiec na ogol ten podaje..jest jeszcze pyrosol czy cos takiego..to sa leki z tej tanszej polki..wiec w zaleznosci co mam w domu to podaje..ale mi sie wydaje ze z babki najlepszy bynajmniej moim nie zaszkodzilo..a pomoglo zawsze :p

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Daria :multi: jak tam po świętach? przybyło co nie co?? :razz: teraz by dobrze było robić porządki i spalać te kalorie.

Ula oj widze ze bardzo bys chciala zeby przybylo a tu nic z tego ubylo 4 cm w pasie:eviltong: nie obzeram sie bo nie chce mi sie jesc:shake:

aa Dzasta fotki hmm kiedys zrobie ino kiedy jak ostatnio czasu na nic nie mam :roll: mam spodnie do skrocenia i tak sobie leza juz jakis czas nawet wczoraj je wyciaglam zeby je miec na widoku:evil_lol: i nici pod kolor wyszukalam no i nic dalej leza...:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
No sama sie zdziwilam:crazyeye: hehe
mam nadzieje ze dalej tak bedzie ubywac..:roll:

nadzieja to za mało :eviltong: powiedz co tak skutkuje - ja też chce :lol: