Kasia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 cze D-E :loveu: ja przez te Święta to wcale guzików nie zapinam bo nie dam rady...nawet zamki mi się same rozjeżdżają :shake: najlepiej teraz w dresie sie czuje :evil_lol: dla chomika [*] Quote
Mała Rita Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Cze Daria :loveu: Przykro mi z powodu chomiczka :-( Widzialas jakie fajne posciele ma ten sprzedawca z allegro co kupowalas od niej? :cool3: Quote
tigrunia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ojć .. biedny chomiczek :-( Daria gadajże co to za tabletki, że tak ekspresowo działają :diabloti: Quote
Pegaza Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Cze dziewczyny:loveu: Asia wlasnie mialam zamiar zajrzec bo w tej bawelnianej fajnie sie spi:loveu: no moje dziecko juz wie i ani lezki nie uronilo:crazyeye: mam dziecko bez sercowe:shake: mi go bardziej bylo zal... tablety aplefit sie nazywaja i powaznie skutkuja bo sie mniej je zamiast 4 kromek tylko 2 itd.... Quote
eria Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 szkoda chomika... Ja miałam zawsze szczęście na długowieczne stworzonka, moje dwie myszki żyły po 3 lata, szczurzyca 4, a papużka falista 11 :loveu: miłego po świętach :evil_lol: Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Witamy wtrokowo i miłego dzioneckza życzymy.....:lol: Dziękujemy za odwiedzinki:loveu: Quote
tigrunia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Dostałam się na dgm :crazyeye: Ale numer :crazyeye: Jestem w pracy i mam dogo :loveu: :evil_lol: Ino do siebie wejść nie mogę znów :cool1: Cze zalatana D-E :multi: Quote
dzasta Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Szkoda chominia ['] A może jakieś nowe foteczki dziewczynek :) Quote
Aga76 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 tigrunia napisał(a): Jestem w pracy i mam dogo :loveu: :evil_lol: Ino do siebie wejść nie mogę znów :cool1: Tia, tłumacz się tłumacz :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Cze Daria:loveu::loveu::loveu: Chyba Ty :confused::thinkerg::PROXY5::hmmmm:pisałaś o jakimś syropku na kaszel dla pieskow.Poprosze o nazwe bo Tosiosław zaczyna pokasływać Quote
dysia-u Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ojj a cóż to Tosikowi???? pewnie zgrzany po spacerku pochłeptał wody? Quote
Pegaza Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Cze dziewczyny:loveu: to i tak mysle ze na chomika duzo pozyl moje za panny zyly niecaly rok:roll: oj Be masz racje zalatana jestem bardzo:roll: ale dzis sie do Silejzi na zakupy wybralismy, moje dziecko skorzystalo na tym bardzo:cool1: dobra wiadomosc to taka ze od jutra na 11 do 15 pracuje:cool1: Ewa ja zawsze mam w domu syrop z babki lancetowej wiec na ogol ten podaje..jest jeszcze pyrosol czy cos takiego..to sa leki z tej tanszej polki..wiec w zaleznosci co mam w domu to podaje..ale mi sie wydaje ze z babki najlepszy bynajmniej moim nie zaszkodzilo..a pomoglo zawsze :p Quote
dysia-u Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Cześć Daria :multi: jak tam po świętach? przybyło co nie co?? :razz: teraz by dobrze było robić porządki i spalać te kalorie. Quote
Pegaza Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Daria :multi: jak tam po świętach? przybyło co nie co?? :razz: teraz by dobrze było robić porządki i spalać te kalorie. Ula oj widze ze bardzo bys chciala zeby przybylo a tu nic z tego ubylo 4 cm w pasie:eviltong: nie obzeram sie bo nie chce mi sie jesc:shake: aa Dzasta fotki hmm kiedys zrobie ino kiedy jak ostatnio czasu na nic nie mam :roll: mam spodnie do skrocenia i tak sobie leza juz jakis czas nawet wczoraj je wyciaglam zeby je miec na widoku:evil_lol: i nici pod kolor wyszukalam no i nic dalej leza...:roll: Quote
Pegaza Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 No sama sie zdziwilam:crazyeye: hehe mam nadzieje ze dalej tak bedzie ubywac..:roll: Quote
dysia-u Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pegaza napisał(a):No sama sie zdziwilam:crazyeye: hehe mam nadzieje ze dalej tak bedzie ubywac..:roll: nadzieja to za mało :eviltong: powiedz co tak skutkuje - ja też chce :lol: Quote
tigrunia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Aga76 napisał(a):Tia, tłumacz się tłumacz :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 dysia-u napisał(a):nadzieja to za mało :eviltong: powiedz co tak skutkuje - ja też chce :lol: juz pisalam ze biore tabletki zamiast cwiczen..:cool1: Quote
dysia-u Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pegaza napisał(a):juz pisalam ze biore tabletki zamiast cwiczen..:cool1: o kurcze :placz: chyba coś przegapiłam:shake: Quote
Sara_i_Aris Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja też chyba przegapiłam :oops: Myślałam, że ćwiczysz i tu już takie efekty, a to tylko tabletki :cool3: Quote
eria Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 dziołcha przeleciałabyś się ze dwa kółka po polu z psami i chudłabyś jeszcze szybciej :evil_lol: Quote
Recommended Posts