laurin Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cześć Daria:loveu: Ty jak zwykle zabiegana:p tyle pracy przed tymi Świętami i jak zwykle zlecą nie wiadomo kiedy:shake: prześliczny banerek już taki trochę letni :cool3: Quote
tigrunia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Aga76']Be nie skacz tak, bo guzik zgubisz :evil_lol: Upsss :evil_lol: Cze D-E :multi: Co za 8 piętro znowu ? :cool1: Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tigrunia napisał(a):Upsss :evil_lol: I co? :cool3: Quote
ewa2909 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cze Daria:loveu::loveu::loveu: wcieło Cię n tym 8 piętrze???????????:mad::mad::mad: Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ewa2909 napisał(a): wcieło Cię n tym 8 piętrze???????????:mad::mad::mad: Może kosmici ją porwali? :eek2: Quote
ewa2909 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Aga76 napisał(a):Może kosmici ją porwali? :eek2: Pewnie ta.Tam już blisko do kosmosa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ewa2909 napisał(a):Pewnie ta.Tam już blisko do kosmosa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tak narodziło się życie na Marsie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Cze dziewczyny:loveu: niestety kosmici mnie nie chcieli:roll: wiec wrocilam na ziemie:evil_lol: widoki byly super :loveu:wieczorem musi byc pieknie bo widac pozapalane swiatla:loveu: Be no normalne najzwyczajne 8 pietro w wiezowcu:p a teraz nie uwierzycie co ja dzis jadlam:cool1::eviltong: ogorek malosalny:eviltong: i jeszcze na jutro na sniadanko tez mam:eviltong: miodzio... fotki by sie przydaly moze jutro kuna cos wstawie...:roll: Quote
Aga76 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Pegaza']a teraz nie uwierzycie co ja dzis jadlam:cool1::eviltong: ogorek malosalny:eviltong: i jeszcze na jutro na sniadanko tez mam:eviltong: miodzio... Aaaa !!! Weź nooo zrób fotkę i pokaż ogóraska :evil_lol: Zostało coś po nocy? Dzień dobry :ylsuper: Quote
laurin Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cze Daria No to pierwszy ogórasek zaliczony:evil_lol: drogie były??? czy już nie??? I fotki by się przydały... oj przydały:razz: Quote
Kasia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 cze! D-E fajny komplecik :loveu:, ino czemu nie ma w nim odnośnika do galerii...? Quote
Mała Rita Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cze Daria :loveu: ale piekna szata graficzna :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Dzien dobry bardzo sloneczne:loveu: zostala poloweczka bo oszczednie go kroje:evil_lol: Ania po 22 ups Kasia czy ktos mi go moze podlinkowac?Aga chyba zapomniala:roll: jezu fotki wiem zara wrzuce na neta a potem bede je fotosikowac.... na zakupach dzis bylam:cool1: taske sobie turkusowa fundlam:cool1:i duzo bluzek tez miedzy innymi turkusowych:loveu: Quote
Kasia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Pegaza napisał(a): na zakupach dzis bylam:cool1: taske sobie turkusowa fundlam:cool1:i duzo bluzek tez miedzy innymi turkusowych:loveu: gdzie kupiłaś taskę? widziałaś jakieś fajne?też szukam ale nic mi sie w oczy nie rzuciło... Quote
Pegaza Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 (edited) Usuniecie fotek Edited March 28, 2013 by Pegaza Quote
roxi-malina Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Hej :bye: Dziewczyny śliczna:loveu::loveu::loveu: Torba też piękna:loveu: Quote
Aga76 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 http://i39.tinypic.com/evdegn.jpg Dwa dupciaki :evil_lol: w tym jeden golaskowaty :loveu: Nie widzę banerka :roll: wyślij mi go na pw. Quote
ewa2909 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cze Daria:loveu:,zaroślaki i łysolce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ta golsakowata jest super :loveu: moja na dżwięk maszynki ucieka gdzie pieprz rośnie Quote
madziasto4 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No, jestem i u Was, GADUŁY :mad: Ikeowską maskotkę psią widzę :eviltong: Quote
laurin Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cześć Daria :loveu: Fajowe fotki:cool3: obiecałaś i wstawiłaś:p Ty też niuńkę jedną obciachałaś na łysolka:evil_lol: Aż się sama zaczęłam zastanawiać nad obcięciem Fibi ale Łukasz mnie zbił z tropu:evil_lol::roll: Torebeczka też faniusia:loveu: taka wiosenna... nie chcę się wygłupić, ale chyba dobrze zapamiętałam... dla CÓRCI Quote
Pegaza Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Witam wpadlam doslownie na sekunde:loveu: Madzia niemozliwe to Ty :crazyeye: witaj w moich skromnych progach:cool3: Ania dziekuje masz racje to dzis :loveu: juz padam z nog... jutro wpadne popoludniu bo rano do pracy na 6 :cool3: papa:loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hejka:bye: Od nas też wszystkiego naj naj!!! :new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday: Quote
Recommended Posts