Pegaza Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Cze Ania i Ewa:multi: jak narazie jem za dwoch:cool1: jakby zwiekszyl mi sie apetyt:roll: zobaczymy jutro.... Quote
Kasia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 skoro o jedzeniu to powiem Wam co pisznego dzis jadłam - schaboszczaki opruszyłam ziołami i papryką słodką, na każdego kotleciora położyłam podsmażone pieczarki z cebulką, posypałam startym żółtym serem i wszystko zapiekłam w piekarniku przykryte folia aluminiową! mówię Wam, to było ekstra! :loveu: Quote
ewa2909 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kasia napisał(a):skoro o jedzeniu to powiem Wam co pisznego dzis jadłam - schaboszczaki opruszyłam ziołami i papryką słodką, na każdego kotleciora położyłam podsmażone pieczarki z cebulką, posypałam startym żółtym serem i wszystko zapiekłam w piekarniku przykryte folia aluminiową! mówię Wam, to było ekstra! :loveu: AŻ ŚLINKA LECI:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć :multi: Raczej te punkty nie powinny się liczyć do średniej. Dopiero w gimnazjum egzaminy są ważne, bo decydują, do jakiego liceum/technikum się dostaniesz :razz: 1-3 klasy są łatwe, więc Niki na pewno dobrze pójdzie. To są podstawy, których się nie zapomina. Quote
Pegaza Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Cze wszystkim tak wczesnie z rana:cool1: Kasia juz to kiedys robilam tylko w wersji z pomidorem zamiast papryki:p a u mnie dzis przepis na kurczaka z pieczarkami.. Sara dzieki:p Ewa nie podejrzana:evil_lol: tylko kupilam tabletki na wspomaganie odchudzania..i wczoraj zjadlam dwie kolacje zamiat jednej..:-o moze to dziala na mnie jeszcze pobudzajaco:roll::evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Pegaza napisał(a):C Ewa nie podejrzana:evil_lol: tylko kupilam tabletki na wspomaganie odchudzania..i wczoraj zjadlam dwie kolacje zamiat jednej..:-o moze to dziala na mnie jeszcze pobudzajaco:roll::evil_lol: to tak działa jak na mnie wodny aerobik. Kończe i już mi ślinka leci na boczuś z musztardką.:evil_lol: Po intensywnych ćwiczeniach czuje się rozgrzeszona że zjem takie pychotki a potem.... waga chyba żle wytarowana :mad: Quote
Kasia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 cze D-E :loveu: u mnie dzis mieloniaki i pierogi ruskie, które sama kleiłam i które wcale a wcale nie przypominają wyglądem pierogów ino jakieś księżyce - zaobaczymy czy chociaż w smaku są takie jak byc powinny :evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Hej wam:multi: A punkatami to sie narazie nie przejmuj jak jest w 3kl. to nic jej nie grozi i tak jak napisała Sara dopiero w gimnazjum punkty bardzo sie liczą:loveu: A luzy to i ja miałam w jej wieku ;) Quote
Pegaza Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Cze Aga ULa Kasia i Roxi:loveu: dzis mam bardzo porabany dzien oj bardzo:roll: obiad jednak byl inny Kasia... sie gonie od rana z robotą i teraz mam sekund 5 zeby odpoczac a za chwile znow ide.. czekam od 12 na kuriera i cos go nie widac..:mad: wpadne wieczorkiem nara:loveu: Quote
laurin Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć wieczornie:multi: A ja dziś obiadu nie robiłam bo mi się nie chciało:diabloti: w zamian eklerki zrobiłam:loveu: Quote
dysia-u Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cześć :loveu: dziś by pasowało wyłączyć radio i tv bo co chwile jakieś brednie gadają:shake: Quote
eria Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [QUOTE]psy wykapalam i jedno ostrzyglam/QUOTE] a ostrzygłaś pewnie Somę ?? :evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 sama ostrzygłaś ?? czy to znów 1 kwietnia?:eviltong: dajże jakąś fotke bo my też pójdziemy zrobić ciach tylko nie wiemy jak:shake: Quote
Pegaza Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Witam 1 kwietnia:cool1: wczoraj nie dalam rady dluzej posiedziec.. psy wykapalam i jedno ostrzyglam:evil_lol: Ula hehe no fakt dzis nie bedzie wiadomo co prawda a co nie.. Quote
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 cze aprilisowo:loveu: kwietniowo i słonecznie:loveu: Quote
Aga76 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cze D-E :loveu: Jam też zalatana, że w domu nawet neta nie odpalałam, bo nie mam kiedy... Słonecznie pozdrawiam :Rose: Quote
roxi-malina Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Hej :bye: A u mnie spoko dzień :multi: W szkole luzy, w domu żadnych wrzasków o sprzątanie(:-o) a do tego mam przy sobie krówkę, ptysie i paluszki ptysiowe no normalnie czego chcieć więcej :multi::loveu: Wstaw fotki z kąpieli:eviltong: Quote
Pegaza Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Dziewczyny jak dam rade bo czeka mnie nawal pracy tak do wtorku..:roll: za godzine juz mam trase po srodki czystosci do Rosmana a potem psa jednego w koncu zaszczepic.. fotki mam pokapielowe jak co ale baterie sie laduja jeszcze.. a tu cos o mnie taka mala ciekawostka:oops::evil_lol: :multi: bede wydawac kasuczi:multi::evil_lol: buziaczki dla wszystkich:loveu: Quote
ewa2909 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ja za pare ładnych dolarów mogę Ci okna umyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak masz coś fajnego to daj bo nikomu nie zrobiłam jeszcze kawału:evil_lol: Quote
Milka_85 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hej wpadłam się przywitać..,i zapytać jak dzioneczek mija?!:lol: Quote
tigrunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cze D-E :cool3: Nie moge na moją galerie wejść :angryy: Pożalić się przyszłam :cool1: Quote
dysia-u Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cześć Daria :lol: jak tam porządki? ubywa ci roboty? Quote
Pegaza Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Cze :p Be jak to nie mozesz wejsc?:-o Ula niestety ale roboty zamiast ubywac to przybywa...:roll: Quote
Recommended Posts