Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skoro o jedzeniu to powiem Wam co pisznego dzis jadłam - schaboszczaki opruszyłam ziołami i papryką słodką, na każdego kotleciora położyłam podsmażone pieczarki z cebulką, posypałam startym żółtym serem i wszystko zapiekłam w piekarniku przykryte folia aluminiową!
mówię Wam, to było ekstra! :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
skoro o jedzeniu to powiem Wam co pisznego dzis jadłam - schaboszczaki opruszyłam ziołami i papryką słodką, na każdego kotleciora położyłam podsmażone pieczarki z cebulką, posypałam startym żółtym serem i wszystko zapiekłam w piekarniku przykryte folia aluminiową!
mówię Wam, to było ekstra! :loveu:

AŻ ŚLINKA LECI:multi:

Posted

Cześć :multi:

Raczej te punkty nie powinny się liczyć do średniej. Dopiero w gimnazjum egzaminy są ważne, bo decydują, do jakiego liceum/technikum się dostaniesz :razz: 1-3 klasy są łatwe, więc Niki na pewno dobrze pójdzie. To są podstawy, których się nie zapomina.

Posted

Cze wszystkim tak wczesnie z rana:cool1:

Kasia juz to kiedys robilam tylko w wersji z pomidorem zamiast papryki:p

a u mnie dzis przepis na kurczaka z pieczarkami..

Sara dzieki:p

Ewa nie podejrzana:evil_lol: tylko kupilam tabletki na wspomaganie odchudzania..i wczoraj zjadlam dwie kolacje zamiat jednej..:-o moze to dziala na mnie jeszcze pobudzajaco:roll::evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
C

Ewa nie podejrzana:evil_lol: tylko kupilam tabletki na wspomaganie odchudzania..i wczoraj zjadlam dwie kolacje zamiat jednej..:-o moze to dziala na mnie jeszcze pobudzajaco:roll::evil_lol:

to tak działa jak na mnie wodny aerobik. Kończe i już mi ślinka leci na boczuś z musztardką.:evil_lol: Po intensywnych ćwiczeniach czuje się rozgrzeszona że zjem takie pychotki a potem.... waga chyba żle wytarowana :mad:

Posted

cze D-E :loveu:

u mnie dzis mieloniaki i pierogi ruskie, które sama kleiłam i które wcale a wcale nie przypominają wyglądem pierogów ino jakieś księżyce - zaobaczymy czy chociaż w smaku są takie jak byc powinny :evil_lol:

Posted

Hej wam:multi:
A punkatami to sie narazie nie przejmuj jak jest w 3kl. to nic jej nie grozi i tak jak napisała Sara dopiero w gimnazjum punkty bardzo sie liczą:loveu:
A luzy to i ja miałam w jej wieku ;)

Posted

Cze Aga ULa Kasia i Roxi:loveu:
dzis mam bardzo porabany dzien oj bardzo:roll:
obiad jednak byl inny Kasia...
sie gonie od rana z robotą i teraz mam sekund 5 zeby odpoczac a za chwile znow ide..
czekam od 12 na kuriera i cos go nie widac..:mad:

wpadne wieczorkiem nara:loveu:

Posted

Witam 1 kwietnia:cool1:

wczoraj nie dalam rady dluzej posiedziec..
psy wykapalam i jedno ostrzyglam:evil_lol:

Ula hehe no fakt dzis nie bedzie wiadomo co prawda a co nie..

Posted

Hej :bye:
A u mnie spoko dzień :multi:
W szkole luzy, w domu żadnych wrzasków o sprzątanie(:-o) a do tego mam przy sobie krówkę, ptysie i paluszki ptysiowe no normalnie czego chcieć więcej :multi::loveu:
Wstaw fotki z kąpieli:eviltong:

Posted

Dziewczyny jak dam rade bo czeka mnie nawal pracy tak do wtorku..:roll:

za godzine juz mam trase po srodki czystosci do Rosmana a potem psa jednego w koncu zaszczepic..

fotki mam pokapielowe jak co ale baterie sie laduja jeszcze..

a tu cos o mnie taka mala ciekawostka:oops::evil_lol:

:multi: bede wydawac kasuczi:multi::evil_lol:

buziaczki dla wszystkich:loveu: