roxi-malina Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Pegaza napisał(a):Cze :p Be jak to nie mozesz wejsc?:-o Ula niestety ale roboty zamiast ubywac to przybywa...:roll: Hej :bye: No przybywa i to niepotrzebnie:angryy: Quote
dysia-u Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 nie jeżdzij już na tej miotle :shake: tylko chodż na dg na ploty Żołądek mnie boli , potrzebuje pociechy :mad: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Witam:cool1: Kasia bys wiedziala za zarobiona:roll: Ula chyba Cie wyczulam cos zjadlas niestrawnego?:roll: Quote
dysia-u Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Pegaza napisał(a):Witam:cool1: Kasia bys wiedziala za zarobiona:roll: Ula chyba Cie wyczulam cos zjadlas niestrawnego?:roll: no wiem ci to?? bolała mnie okropnie głowa a dziś żołądek. A od tego słabosilna jestem Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tadam :grins: Tu tyż trza kartę podbijać ? :diabloti: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 tigrunia napisał(a):Tadam :grins: Tu tyż trza kartę podbijać ? :diabloti: Ula moze to jakis wirus jest:calus: Be a jak:cool1: jedne spoznienie i zolta kartka bedzie :evil_lol: dobry wieczor Gosia:p Quote
dysia-u Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 wieczorem coś tam zjadłam :lol: to może idzie mi na życie:lol: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 jakie karty? pewnie dla Vipów jakieś, co nie? :cool1: alem nie w temacie... :shake: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 :roflt: Kasia ale zadnego tematu nie ma.. Ula cos? czy co:evil_lol: bede sie zbierac..bo m-a czeka na:cool1: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Pegaza'] Be a jak:cool1: jedne spoznienie i zolta kartka bedzie :evil_lol: Kurna to gorzej jak w pracy :evil_lol: [quote name='Kasia']jakie karty? pewnie dla Vipów jakieś, co nie? :cool1: alem nie w temacie... :shake: Eeee tam :eviltong: Ja mówie o takich kartach co się w pracy odbija wiesz.. przyjscie, wyjście :cool3: Ja kiedyś podbijałam, potem długo nie a teraz znowu przez Dariusza całe biuro musi podbijać :cool1: A on i tak nie podbija :roflt: Bez komentarza ... No i wszystkie poszły :-( Quote
ewa2909 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Cze Daria:loveu: Wcale Cię nie poznalam przez tego banera:evil_lol::evil_lol::mad: Quote
Pegaza Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Cze dziewczyny ja rowniez wpadlam na sekund 5 z braku czasu niestety bede miec chwile to wpadne do Was..:loveu: zarobiona jestem bardzo... Ewa wiosna wiec czas na nowy banerek:cool1: Roxi dzieki ze sie podoba..:loveu: jak wyzej pisalam ciezko pracuje...:roll: i koncze pozdrawiam Was wszystkich... Be nono :evil_lol: oo Atka nas odwiedzila nawet dwie sekundy poswiecila :evil_lol: nawet Ewa od trojcy wpadla :p Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='tigrunia']Cze :multi: Be nie skacz tak, bo guzik zgubisz :evil_lol: Dzień doberek w piękny poniedziałkowy poranek Quote
Pegaza Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Cze Aga:loveu: lece zara na te 8 pietro widoki podziwiac:roll::cool1: Quote
dysia-u Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cześć Daria :lol: jak tam samopoczucie w piękny dzień? Doły za tobą? Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Aga:loveu: lece zara na te 8 pietro widoki podziwiac:roll::cool1: :loveu: Przed tobą niebiańskie horyzonty... tylko wróć TU :cool3: Quote
Recommended Posts