Pegaza Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 tigrunia napisał(a):Ale to spaghetti pewnie ty mu zrobiłaś dzień wcześniej, co ? :evil_lol: Ach te chłopy .. :shake: no ba heheh Cze Aga :cool3: Quote
Aga76 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Pegaza napisał(a): Cze Aga :cool3: :grins: U mnie dziś deszczowo Quote
tigrunia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Cze dziołchy :multi: U mnie słonko daje czadu :loveu: Łuki trawe skosił :crazyeye: Ide zdjecia robić i chyba posadzimy drzewka :cool1: Quote
roxi-malina Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 No u nas to pogoda troche taka bylejaka:-( rano lało a potem strasznie zimno:placz: A u mnie jest ryba po grecku:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Cześć Daria :lol: ty mi nawet nie mów o tych ogórkach bo dostaje ślinotoku:shake: Quote
Pegaza Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 A u nas slonko bylo z wiatrem ale pod wieczor wiatr ucichl... cze Ewa Roxi Be i Gosia:loveu: czy ja Wam mowilam ze ogorki malosolne stanialy..ja juz dwie salatki zaliczylam..:cool1: na poniedzialek zostaly zrobione golabki:grins: mam teraz chwile odpoczynku..po pracowitym dniu w domu:cool1: Quote
Pegaza Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Daria :lol: ty mi nawet nie mów o tych ogórkach bo dostaje ślinotoku:shake: Roxi rybke po grecku mniam mniam tez bym zjadla:p Ula jeszcze troche i sama bede je sobie kisic:cool1: Quote
Pegaza Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Dzien dobry :loveu: fotki by sie jakies przydaly:roll: oj tak tu smutno... Quote
ewa2909 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Pegaza napisał(a):Dzien dobry :loveu: fotki by sie jakies przydaly:roll: oj tak tu smutno... Cosik się pancia ostatnio obijasz:mad::mad::mad: Cze Daria:loveu: Quote
roxi-malina Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hej :bye: No to wstawiaj wstawiaj:loveu: miłej niedzielki:loveu: Quote
dzasta Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 No właśnie właśnie obejrzało by się foteczki!!! Ja przyszłam się przywitać po długiej nie obecności na Waszym FB i w ogóle na DGM :evil_lol: Mizianko dla wszystkich trzech Panienek :) Quote
Pegaza Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Hej Dzasta:multi:Roxi,:multi: Ewa:multi: poklocilam sie z aparatosem:evil_lol: nie chce robic ladnych fotek:evil_lol: Quote
dzasta Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 To się proszę przeprosić i zasypać nas fotami ;) Quote
Pegaza Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Witam poniedzialkowo sloneczne i cieplusie:loveu: Dzasta zobacze co da sie zrobic:evil_lol: hej Gosia:p zamowilam sobie lustro,bylam na solarce...:cool1: Quote
Pegaza Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Hej Daria:bye: Cze Paula:p Quote
Mała Rita Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cze Daria :loveu: Jakie lustro? Poka lustro :loveu: Quote
ewa2909 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pegaza napisał(a):Hej Dzasta:multi:Roxi,:multi: Ewa:multi: poklocilam sie z aparatosem:evil_lol: nie chce robic ladnych fotek:evil_lol: Cze Daria:multi: To Ty masz ten sam problem co i ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Cze Asia i Ewa:multi: Asia lustro dopiero bedzie gdzies za ok 2-3 tygodnie:roll: w tej samej oprawie co meble mam.. Ewa bo ja ostatnio sil juz nie mam na aparat..:roll: moje dziecko ma w czwartek test:cool1: madra mama znalazla corce zeszloroczny test:cool1: dziecku wydrukowala, dziecko napisalo iii dzis ich pani czytala im mniej wiecej co beda mieli i sie okazalo ze to jest tekst podobny:cool1: moje dziecko i jeszcze jedna kolezanka mialo raczki w gorze non stop:cool1: jak pani ich cos z tego testu zapytala:evil_lol: znajomej tez powiedzialam ona tez to odszukala na necie wiec jak widac dwie uczennice sa bardzo pojetne w klasie:evil_lol: wiec nie mam sie co martwic hehe leb mnie boli :roll: zara ida spac.. Quote
madziasto4 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Roxi:cool1: ja jadlam 3 posilki:cool1: i tylam.. bo zbyt duzo sobie nakladalam Cze Madzia NZD a co to?:roll: NŻD to tak jak Fidlasta napisała- Nie Żryj Dużo :p I tak jak napisała Sara- powinno się jeść często i po małych porcjach :) Quote
tigrunia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cze mądra mamo :cool3: Ja jutro Ł wysyłam po szafe bo nie wytrzymam w tym domu :cool1: Nie mam miejsca normalnie :crazyeye: I się zaczęłam dziś martwić rachunkiem za prąd :cool1: Już powinien być facet odczytać ale coś go nie widać a ja 1000 kw mam nabite :shake: Quote
Recommended Posts