Jump to content
Dogomania

York 9m. Amelka szuka najlepszego na świecie domku. Amelka ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amelka jest śliczna. Moja Jasmina jest bardzo podobna tylko ma dłuższe włosy, ale dlatego, że ma 16 miesięcy. Życzę jej najlepszego domku-może 400 km od Warszawy?
Pozdrawiam

Posted

moja znajoma za Amelkę zacałowałaby na śmierć. Sunia chodziłaby w kokardkach - ale , niestety, mieszkamy koło Poznania :placz:
Jak byście się "złamały"- służę wszelkimi informacjami .

Posted

Nasza rodzina jest zainteresowana Amelką - wysłałam wprywatną wiadomość. Gwarantujemy miłość, towarzystwo naszej Yorczki Lenki i Orsi i oczywiście to, że szukamy psa nie do rozrodu. i z forum;]

Posted

Strasznie duzo bym dała, móc opiekować sie takim stworzeniem :oops: O mojej córce nawet nie wspomnę ..

Ale jest 5 psów w domu, wystarczy.

Ale serce sie kraje :placz:

Posted

Ja też wątek podpatruję i nawet myślałam o Amelce :cool3:, ale mąż się nie zgadza i chyba ma rację, trochę tych futrzaków u nas jest. I pozostaje mi życzyć suni domku choć w połowie tak fajnego jak nasz.

Posted

Witam .
mieć taką kruszynkę to prawdziwa przyjemność ,ma wspaniały charakter ,wesoła ,żywa ,mądra...a przy tym można wziąść pod pachę i wszędziej zabrać...
niestety trzeba uważać bo krucha jest i przez to delikatna .
Można z nią wszystko zrobić , czesać ,kąpać ,bawić ,chodzić na długie spacery ,kiedy trzeba (i kiedy nie trzeba też) niezle szczeka:evil_lol:

Posted

[quote name='dorcia44']Witam .
mieć taką kruszynkę to prawdziwa przyjemność ,ma wspaniały charakter ,wesoła ,żywa ,mądra...a przy tym można wziąść pod pachę i wszędziej zabrać...
niestety trzeba uważać bo krucha jest i przez to delikatna .
Można z nią wszystko zrobić , czesać ,kąpać ,bawić ,chodzić na długie spacery ,kiedy trzeba (i kiedy nie trzeba też) niezle szczeka:evil_lol:

No bo jak nie widac malizny,to musi być chociaz słychać:razz::loveu:

Posted

Amelka jest prześliczna zawsze marzyłam o Yorku .....wzięła bym ją ale mam za małe mieszkanie ,poza tym u mnie przewija się dużo kotów bo należę do Stowarzyszenia Pomorskiego Kociego Domu Tymczasowego ....poza tym mam już kochaną sunię z Sochaczewa bo tam są najkochańsze .... ;) żeby amelka tylko trafiła do dobrego domu .

Posted

[quote name='kinga-kinia']Amelka jest prześliczna zawsze marzyłam o Yorku .....wzięła bym ją ale mam za małe mieszkanie ,poza tym u mnie przewija się dużo kotów bo należę do Stowarzyszenia Pomorskiego Kociego Domu Tymczasowego ....poza tym mam już kochaną sunię z Sochaczewa bo tam są najkochańsze .... ;) żeby amelka tylko trafiła do dobrego domu .

Kinguś masz całkowitą rację:thumbs:
A Amelka będzie miała cudny domek...juz dziewczyny o to zadbają:loveu: