nescca Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Matinestka.....Jakie cuda nam pokazałaś.....Dzięki :loveu: Quote
Nadziejka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :ylsuper::iloveyou: Cuuudowny Cyganek !! Dziewczyny Wielkie Jestescie :loveu::modla::modla: Dziekujemy za zycie dla Cyganka!! Zdrowka wielkiego dla Wszystkich! Quote
sonikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Piękny pies! A czy będzie można gdzies w necie obejrzec reportaż z TVP Rzeszów? Quote
MyrkurDagur Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cyganku - prawdziwy przystojniak z Ciebie ;) Przepiękne są te zdjęcia :loveu: Quote
lunarmermaid Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pięknie Cyganek wygląda!!!I oczka już nie takie smutne! Quote
emir Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nie jestem w stanie przebijać się przez cały wątek - prosze o info, czy złożono doniesienie do prokuratury przeciw temu gn...owi bez sumienia?? Kto będzie oskarżycielem posiłkowym? EMIR Quote
emir Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='epe']Po tym co zrobił,to niech się wiesza! Sam sobie wymierzy sprawiedliwość![/quote] niech się wiesza i niech się nie waha !! emir Quote
agata51 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jeszcze się nie uśmiecha, ale jak on na nią patrzy! "Naprawdę mogę ci zaufać?" [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images38.fotosik.pl/71/1bbc50040543a41f.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ajula Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 wygląda o wiele lepiej podziękowania dla opiekunek Cyganka :loveu: Quote
__Lara Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [SIZE=4]Gwoli wyjaśnienia chciałam poinformować, że wczoraj zadzwoniła do mnie Pani Halina D., kierownik RSOZ i zapewniła mnie, że [B]pieniądze za prowizję z allegro [/B]zostaną mi przelane dzięki pomocy wolontariuszy, którzy sami się na to złożą - bardzo dziękuję! Chciałam też podziękować dwóm osobom, które zgłosiły pomoc w opłaceniu prowizji! Serdecznie dziękuję! (te osoby wiedzą o kogo chodzi :cool3:)[/SIZE] Quote
Dark Lord Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ale czy w necie będzie można ten felieton obejrzeć???Np. na stronie rzeszowskiej tv, bo ja tv rzeszów nie mam:-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Tylko że ja nie mam TVP Rzeszów !:roll: Quote
matinestka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [CENTER][B][SIZE=4]Przypominam Kochani że dzisiaj nasz Cygus w tv!! nie zapomnijcie:d [/SIZE][/B] [U][SIZE=4][COLOR=Red][B][COLOR=Green]DZISIAJ [/COLOR] 19.25 tvp Rzeszów!!!! [/B][/COLOR][/SIZE][/U][SIZE=4][COLOR=Red][B]:bluepaw:[/B][/COLOR][/SIZE][U][SIZE=4][COLOR=Red][/COLOR][/SIZE][/U][/CENTER] Quote
GuniaP Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Trzeba napisac do TVP Rzeszów [email][email protected][/email] to zamieszczą na stronie, jak bedzie zainteresowanie ;-) Quote
kahoona Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 wysłałam w imieniu EMIRA: [B]Uprzejmie prosimy o zamieszczenie reportażu o psie Cyganie, emitowanym dziś (5.03) o 19.25 w TVP Rzeszów na Waszej stronie. W jego ratowanie zaangażowanych było wiele organizacji i osób prywatnych z całego kraju - większość z nas nie może obejrzeć reportażu w telewizji. [/B] wyślijcie od siebie Quote
nescca Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No Cygan...... wygladasz super :) Chyba szykujesz się już do nowych Pańciostwa...... życzę Ci ...aby pokochali Ciebie tak mocno ....jak my tu wszyscy :loveu: Quote
Asior Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 majqa, postaram się uporaż z tym allegro... tylko nie obiecuje, ze dzis.. :roll: Quote
kahoona Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [SIZE=4][COLOR=Red]jest reportaż o Cyganie w necie:[/COLOR][/SIZE] ww6.tvp.pl/7668,20090306888781.strona Quote
sonikowa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Świetny materiał! Sąsiadka Cyganka naprawdę nadzwyczajna, że miała taka odwagę, żeby się z odgrażającym jej pijanym facetem szarpać. A właściciel nadal nie rozumie co się stało. On dbał jak o dziecko :crazyeye: Gratulacje dla wszystkich osób, które doprowadziły do powstania reportażu! Quote
nescca Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Świetny reportaż. Powinno piętnować się zwyrodnialców w ten sposób "dbających" o swoje zwierzęta. Mądre słowa Pani kierownik schroniska. A ten "właściciel "pożal się Boże...... morbitalem go. Po co placic na jego utrzymanie w wiezieniu. A sąsiadka.... powinna dostać medal za odwagę i wrażliwość. I jeszcze jedno.....rozmawiałam w v-ce wójtem gminy..... uwaza ,że robimy nogonkę na człowieka i jeśli on się powiesi to będziemy mieć go na sumieniu. Powiedziałam ,że jesli chodzi o tego rodzaju ludzi..... to ja sumienia nie mam!!!!!!!!!!! po czym prędko zakończyłam rozmowe.....chyba nic w tym dziwnego. Skoro taką postawę przyjmują "włodarze" ..... to jak dziwić się tym "ludziom" (czyt.bestiom) [B][COLOR=DarkRed]TEN MATERIAŁ POWINIEN TRAFIĆ NA OGÓLNOPOLSKĄ TV.[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts