Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:ylsuper::iloveyou: Cuuudowny Cyganek !! Dziewczyny Wielkie Jestescie :loveu::modla::modla: Dziekujemy za zycie dla Cyganka!! Zdrowka wielkiego dla Wszystkich!

Posted

Nie jestem w stanie przebijać się przez cały wątek - prosze o info, czy złożono doniesienie do prokuratury przeciw temu gn...owi bez sumienia??
Kto będzie oskarżycielem posiłkowym?
EMIR

Posted

[quote name='epe']Po tym co zrobił,to niech się wiesza! Sam sobie wymierzy sprawiedliwość![/quote]
niech się wiesza i niech się nie waha !!
emir

Posted

Jeszcze się nie uśmiecha, ale jak on na nią patrzy! "Naprawdę mogę ci zaufać?"

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images38.fotosik.pl/71/1bbc50040543a41f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[SIZE=4]Gwoli wyjaśnienia chciałam poinformować, że wczoraj zadzwoniła do mnie Pani Halina D., kierownik RSOZ i zapewniła mnie, że [B]pieniądze za prowizję z allegro [/B]zostaną mi przelane dzięki pomocy wolontariuszy, którzy sami się na to złożą - bardzo dziękuję!

Chciałam też podziękować dwóm osobom, które zgłosiły pomoc w opłaceniu prowizji! Serdecznie dziękuję! (te osoby wiedzą o kogo chodzi :cool3:)[/SIZE]

Posted

[CENTER][B][SIZE=4]Przypominam Kochani że dzisiaj nasz Cygus w tv!! nie zapomnijcie:d [/SIZE][/B]

[U][SIZE=4][COLOR=Red][B][COLOR=Green]DZISIAJ [/COLOR] 19.25 tvp Rzeszów!!!!

[/B][/COLOR][/SIZE][/U][SIZE=4][COLOR=Red][B]:bluepaw:[/B][/COLOR][/SIZE][U][SIZE=4][COLOR=Red][/COLOR][/SIZE][/U][/CENTER]

Posted

wysłałam w imieniu EMIRA:

[B]Uprzejmie prosimy o zamieszczenie reportażu o psie Cyganie, emitowanym dziś (5.03) o 19.25 w TVP Rzeszów na Waszej stronie. W jego ratowanie zaangażowanych było wiele organizacji i osób prywatnych z całego kraju - większość z nas nie może obejrzeć reportażu w telewizji. [/B]

wyślijcie od siebie

Posted

No Cygan...... wygladasz super :)
Chyba szykujesz się już do nowych Pańciostwa...... życzę Ci ...aby pokochali Ciebie tak mocno ....jak my tu wszyscy :loveu:

Posted

Świetny materiał! Sąsiadka Cyganka naprawdę nadzwyczajna, że miała taka odwagę, żeby się z odgrażającym jej pijanym facetem szarpać.
A właściciel nadal nie rozumie co się stało. On dbał jak o dziecko :crazyeye:

Gratulacje dla wszystkich osób, które doprowadziły do powstania reportażu!

Posted

Świetny reportaż. Powinno piętnować się zwyrodnialców w ten sposób "dbających" o swoje zwierzęta. Mądre słowa Pani kierownik schroniska. A ten "właściciel "pożal się Boże...... morbitalem go. Po co placic na jego utrzymanie w wiezieniu. A sąsiadka.... powinna dostać medal za odwagę i wrażliwość. I jeszcze jedno.....rozmawiałam w v-ce wójtem gminy..... uwaza ,że robimy nogonkę na człowieka i jeśli on się powiesi to będziemy mieć go na sumieniu. Powiedziałam ,że jesli chodzi o tego rodzaju ludzi..... to ja sumienia nie mam!!!!!!!!!!! po czym prędko zakończyłam rozmowe.....chyba nic w tym dziwnego. Skoro taką postawę przyjmują "włodarze" ..... to jak dziwić się tym "ludziom" (czyt.bestiom)

[B][COLOR=DarkRed]TEN MATERIAŁ POWINIEN TRAFIĆ NA OGÓLNOPOLSKĄ TV.[/COLOR][/B]