Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam cieplutko wszystkie cioteczki i miziam naszego Cyganka :)

Matineska dziękujemy za "świeże" foteczki naszego dzielnego chłopca :D od razu na sercu robi się weselej jak człowiek czyta o dobrych wiadomościach o Cyganie i widzi jego "zadowoloną" mordeczkę :)

trzymaj się robaczku i wracaj szybciutko do zdrowia !!!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']
Ja przyznaję, że wykorzystałam kontakt do tego prawnika.
( przecież wiesz, że uwielbiam wykorzystywać facetów):evil_lol:[/QUOTE]
i tak publicznie się Pani przyznaje :evil_lol:

Posted

[quote name='nescca']... Natomiast nie chciały byście chyba poznać opinii Pana Wójta. Powiem tylko tyle ,że usłyszałam ,iż powinniśmy zostawić tego człowieka w spokoju ,ponieważ on czuje się zaszczuty i jeśli się powiesi to będziemy mieć go na sumieniu. ...[/quote]
Jednego zwyrodnialca byłoby na świecie mniej, to i świat stałby się lepszy.

Posted

[quote name='kahoona']Kamila nie powinna być rozżalona bo nie chodzi o prywatne ambicje tylko o psa, było za wcześnie żeby mówić o adopcji, gdy nie wiadomo było czy pies będzie żył i w jakiej będzie kondycji. Opiekunki Cygana miały zapewne trochę zajęć - niekoniecznie związanych z uprawianiem savoir-vivre na dogo.

Kamila ogarnij się trochę, zostaw żale na boku, bo dogomania nie jest dla ludzi tylko dla zwierząt.[/quote]

Jakim prawem w ten sposób odnosisz się do Kamili ?
Ona pierwsza napisałam, że ma domek dla Cygana. Wielokrotnie o tym przypominałam. Jednak część osób jak w święty obraz wpatrzyła się w p, Agnieszkę i nic do nich nie docierało.
No, cóż nie ma się co dziwić ostrej wypowiedzi, emirem tu zawiało.
Kamila, nie przejmuj się i rób swoje.

Posted

jasne matineska...dokladnie tak jak napisalas...pisalam do Ciebie dwa razy..podajac namiary na prawnika i na potencjalny domek...
sama rowniez podkreslalam,ze jasne,iz nie czas na adopcje...
nie przypuszczam,ze musze do Ciebie wielokrotnie pisac i podawac wiele razy te same namiary;);)
nie wiem jak Wy,ale jak ja bym dostala namiar do osoby,ktora jest zainteresowana adopcja pieska... ja sama pierwsza bym zadzwonila....

kazdy jednak decyduje wedlug siebie;)
ja dane matinesce przekazalam...o nic sie nie kloce i nie mam zamiaru;)
trzymam kciuki za Cyganka i za najwspanialszy domek dla niego!!!

Posted

dostalam od Ciebie Kamilo pw tylko jedno z numer tylko do prawnika a nie do potencjalnego domu .. zawsze mod moze to sprawdzić.... nie trzeba do mnie 100 razy "mowić"...poza tym nie jest to miejsce i czas na takiego typu wymiane zdań ... chat to się zrobił ... niestety ...
a Cyganek dzisiaj pokorzystal troszku dłuzej ze słoneczka i łapał w kołnierz promyki :)

:bluepaw:

Posted

kochana mordeczka :) niech szybko wraca do zdrówka :multi:

Matineska informuj nas na bieżąco co z Cygankiem :lol: i jak możesz to wrzucaj nowe zdjęcia z góry dziękujemy

pozdrawiam wszystkich cieplutko

Posted

[quote name='matinestka']dostalam od Ciebie Kamilo pw tylko jedno z numer tylko do prawnika a nie do potencjalnego domu .. zawsze mod moze to sprawdzić.... nie trzeba do mnie 100 razy "mowić"...poza tym nie jest to miejsce i czas na takiego typu wymiane zdań ... chat to się zrobił ... niestety ...
a Cyganek dzisiaj pokorzystal troszku dłuzej ze słoneczka i łapał w kołnierz promyki :)

:bluepaw:[/quote]

Kochana Matinestko, b.Ci dziekujemy za wszystko co dotad zrobilas, rowniez za to, ze znajdujesz chociaz sekunde na krotka riposte

Masz na tyle klasy, ze nawet tak subtelnie bylas w stanie napisac o tym co dzieje sie teraz na watku Cygana - zenujaca wymiana zdan, nie na miejscu, ten watek nie byl zalozony w tym celu:shake:

Posted

Zgłosiła się Pani....polka......ale mieszkająca na stałę w Anglii. Nie dałam jej jednoznacznej odpowiedzi ,ale nadziei tez nie robiłam zbyt wielkiej. Myślę ,że ciągle optujemy za domkiem w Polsce....proszę o wypowiedź osoby opiekujące się Cygankiem. Dzięki za fotki Cygana. Wygląda coraz piękniej.

Posted

[quote name='EVA2406']Jakim prawem w ten sposób odnosisz się do Kamili ?
Ona pierwsza napisałam, że ma domek dla Cygana. Wielokrotnie o tym przypominałam. Jednak część osób jak w święty obraz wpatrzyła się w p, Agnieszkę i nic do nich nie docierało.
No, cóż nie ma się co dziwić ostrej wypowiedzi, emirem tu zawiało.
Kamila, nie przejmuj się i rób swoje.[/quote]

akurat mnie o bycie fanem niemieckich adopcji nie można podejrzewać

nie prowokuj awantur

sens mojej wypowiedzi jest jasny - pies jest ważniejszych od nadwrażliwości niektórych

i tyle

matineska, nie czytaj tego, szkoda czasu

Posted

ohhh matineska matineska....ja z dobra wola pisalam,ale ok...nic wiecej juz nie napisze...tak jak pisalam juz z dzieciec razy wczesniej...domek potencjalny znalazlam..nikt nie chce go to trudno...
ja za Cyganka trzymam z calych sil kciuki i ciesze sie,ze czuje sie lepiej!!;);)

Posted

[quote name='GuniaP']Kamila, przekaż chętnemu domkowi kontakt do szefowej schroniska telefon adres e-mail.[/quote]
Gunia,prosze przeslij mi telefon i email..zaraz potem przesle do tej Pani;)

Posted

[COLOR=red][B]Pytania ponad podziałami, a przynajmniej taką mam nadzieję (wybaczcie, że na czerwono ale nie chciałabym, by umknęły ). ;)[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]Czy ktoś z wątkowiczów, a tu odwołuję się głównie do tych, którzy optują za pozostaniem Cyganka w kraju, ogłaszał psiaka? [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]Jeśli tak, z jakim tekstem i na jakich stronach? [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]Pytam, bo fakt, że brak takowej informacji, dla mnie samej, nie przesądza o niczym (nie musiała się pojawić). [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]Jeśli jednak są osoby uznające, że dobrze by było, żeby Cyganek został w Polsce, warto ustalić z nimi tę kwestię, bo na dopytywaniu o zdrowie naszego pupilka, samym hopaniu wątku, daleko nie zajedziemy.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]Idźmy dalej...Czy jest na wątku ktoś, kto jest skłonny zrobić Cygankowi odjazdowe graficznie, wyróżnione allegro?[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]Zobowiązuję się do zrobienia niuńkowi tekstu ogłoszeniowego (apeluję również do innych osób, by zrobiły to samo, bo nikt nie ma monopolu na dobry tekstc=cco odbiorca to preferencje), oczywiście na tym nie poprzestanę, bo i poogłaszam. [/B][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Kto dołączy do mnie???[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR]