Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogromnie się cieszę że wszystko dobrze wyszło! zasługuje na najlepszy domek! Lena mówiła że jak się go zobaczy i spojrzy w te oczy na żywo to jedna myśl krąży po głowie - jak go przemycić do domu i jak pogodzić ze swoim zwierzyńcem:evil_lol:
Wiec kto odważny zmierzyć się ze szczeniorkiem i powiedzieć mu nie, do mnie nie pójdziesz:cool3:
Ja postaram się sprawdzić jego czar jutro na sobie.
Problem taki że wyjezdzam (jeszcze nie wiem kiedy i czy na tydzien czy na 2(last minute) ) i malucha zabrać nie moge....ale mysle intensywnie gdzie by go miło ulokować...

Posted

To robić jeszcze jakiś tekst? bo Klementynkaa widzę , że już się zabrała :p

Skonstruowałam taki tekst, jakby się komuś przydał:

URATOWANY PIESEK PROSI O DOM!!!

Pies został znaleziony w okropnym stanie – wychudzony, z wodobrzuszem. Leżał na korytarzu w jednym z bloków, pod rurami. To jeszcze szczenię – ma 4 miesiące – a ktoś zgotował mu już piekło na ziemi! Trafił do kliniki, gdzie stwierdzono skrajną anemię, wyniszczenie spowodowane głodem, spuchliznę głodową. Podleczony czeka na nowego, odpowiedzialnego właściciela.
Zostanie oddany tylko w dobre ręce!!!!

Posted

[quote name='Isadora7']Aaa to widze, że robi Klementynka tak? Bo tez byłam poproszona (plakatowy dzień mam dzisiaj) ja najwcześniej będę mogła zrobic dzisiaj wieczorem, jeśli zdążysz wcześniej to prosze zrób :)

Posted

pewnie coś w rodzaju ogłoszenia. Znaleziono pieska szukam właściciela moze zeby się dziad odezwał to napisać ze ktoś go zaszczepił zaczipował...bo nie sądzę aby za nim tęsknił i chciał go spowrotem..bardzo wątpię. albo apel do ludzi czy ktoś się orientuje czyj to moze być piesek prosimy o info..
tak bym to widziała

a jak juz adres ustalimy to osobiscie pojadę dupsko mu skopac

Posted

Dziewczyny proszę - kto może dać mu tymczas..... to pilne! Ja nie chcę go brać na 5 psa do domu bo ktoś oszaleje! Albo ja albo ten biedny psiak albo mój chłop!