Iza i Avanti Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dbsst! Ja cię pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease, błagam, królowo Ty moja! Nie śmiałam się zapytowywać, ale skoro Pysia zaczęła... O Pani! Czy będziesz taka hojna i zrobisz mi bannerek??? Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):kurde fakt, tak tanio to tylko podróbka , jeszcze by mi palce zzieleniały :evil_lol: :eviltong: :eviltong: hahahaha powiem dowcip dzieci zatykają uszy i oczy ;) przychodzi baba do ginekologa i mów: - "panie doktorze mam sine uda......" doktor kazał pacjentce usiąść na fotelu i oglada uda sapie przy tym i duma po chwili zadaje pytanie: - "czy panie facet jest cyganem" pacjentka ze zdziwieniem odpowiada: - "tak, a czemu" na to lekarz : "to prosze mu powiedzieć, że jego kolczyki nie są ze złota" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a)::evil_lol: a ni emozesz tego przyspieszyc i sie sama oswiadczyc??:evil_lol: sama SOBIE :roll: :crazyeye: :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Dbsst! Ja cię pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease, błagam, królowo Ty moja! Nie śmiałam się zapytowywać, ale skoro Pysia zaczęła... O Pani! Czy będziesz taka hojna i zrobisz mi bannerek??? :question: zwariowała :scared: Quote
Iza i Avanti Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nie zwariowała, nie zwariowała... Się nie boi i nie ucieka! :scared: Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a):Dziewczyny zobaczcie jaki straszak znalazłam dla Tztów :diabloti: takie małe cudenko za taka małą kwote a to na wisiorek do kompletu jak znalazł takie taniusie w promocji Dominika pokaż mu to i powiedz, ze dog bedzie tańszy :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a):hahahaha powiem dowcip dzieci zatykają uszy i oczy ;) przychodzi baba do ginekologa i mów: - "panie doktorze mam sine uda......" doktor kazał pacjentce usiąść na fotelu i oglada uda sapie przy tym i duma po chwili zadaje pytanie: - "czy panie facet jest cyganem" pacjentka ze zdziwieniem odpowiada: - "tak, a czemu" na to lekarz : "to prosze mu powiedzieć, że jego kolczyki nie są ze złota" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buahahahahahhahahah no nie sama sobie:evil_lol: wez TZta karte płatnicza wybierz sobie jakas błyskotke zapros na kolacje powiedz ze chcesz za niego wyjsc i wrecz sama sobie pierscionek:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ...a kolczyki sa ze złota... Hahaha:evil_lol: Pzdr. Quote
malawaszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 PIKA napisał(a):Dominika pokaż mu to i powiedz, ze dog bedzie tańszy :diabloti: hihihi dobreeee :klacz: Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 evaxon napisał(a):buahahahahahhahahah no nie sama sobie:evil_lol: wez TZta karte płatnicza wybierz sobie jakas błyskotke zapros na kolacje powiedz ze chcesz za niego wyjsc i wrecz sama sobie pierscionek:evil_lol: ale po co za Niego wychodzić hahhahaha juz mówiłam ale mnie nie słucha :shake: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a):ale po co za Niego wychodzić hahhahaha juz mówiłam ale mnie nie słucha :shake: :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
lothia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 buhahahahahaha ja nie mogę, moja Majka podobne rzeczy z językiem wyprawia tylko fafli takich nie ma Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 evaxon napisał(a): no nie sama sobie:evil_lol: wez TZta karte płatnicza wybierz sobie jakas błyskotke zapros na kolacje powiedz ze chcesz za niego wyjsc i wrecz sama sobie pierscionek:evil_lol: hahahah Ewka, aleś to wykombinowała :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 to zależy kiedy sie oświadczysz wiesz ja dałam delikatną aluzje czego oczekuje hahhahahahhaaha oj znamt to znam :D:D:D:D debe jak wpadniej na pomysl jak sie oswiadczyc to napisz chcetnie skozystam bo sie chyba nie doczekam :D:D:D:D Quote
Paula Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :loveu: Moja cudna :loveu: dbsst napisał(a):wakacje ............... :mad: Jak bedziesz na silach to zadzwon w sobote, to wpadne z Maksiem na godzinke na spacerek. Quote
anetta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 nie ja widze skrzydełko :evil_lol: Taaaak? a gdzie? :diabloti::diabloti::diabloti: Phi, TANIE te blyskotki :boom: Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kate I Luka napisał(a):hahahah Ewka, aleś to wykombinowała :evil_lol: :cool1: :evil_lol: czesc Babusiu:multi: Quote
Kate I Luka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Ciociulko Debe :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 czesc nedawno wróciłam z kursu padam żegnam jest genialnie :loveu: Iza pamiętam w tygodniu sie postaram ;) :cool1: jestem tak zmęczona ze nawet nie chce mi sie pw odpalac. wybaczysz Quote
Maga100 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='dbsst']że nie ma konkurencji :roll: :cool1: bo ta latająca postać to spanielka dziewczyneczka :roll: :evil_lol: jak zwykle nie zrozumiałaś dowcipu :roll: nie pracuj tyle :cool1: :eviltong: Quote
Recommended Posts