Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wróciliście-to dobrze. Wszystkiego Dobrego w tym Nowym Roku. Wszelkiego powodzenia, zdrowia i samego szczęścia. Filip, z tą strefą czasową chodzi mi o to że posty są niby pisane o innych godzinach niż jest naprawdę. Bądź zdrów i uważąj na tę babeczkę żółtą.. Zuza Quote
jotpeg Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a): z tą strefą czasową chodzi mi o to że posty są niby pisane o innych godzinach niż jest naprawdę tez nie wiem, czemu tak jest; na bazarkach (terminach) nawet niektorzy zaznaczaja 'czasu dogo' :evil_lol: , zeby kontrowersji nie bylo... Quote
Ingrid44 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 jotpeg napisał(a):tez nie wiem, czemu tak jest; na bazarkach (terminach) nawet niektorzy zaznaczaja 'czasu dogo' :evil_lol: , zeby kontrowersji nie bylo... Ciagle cos mieszaja na Dogo a odpowiedniego czasu ustawic nie umieja:shake::roll::shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 jotpeg napisał(a):tez nie wiem, czemu tak jest; na bazarkach (terminach) nawet niektorzy zaznaczaja 'czasu dogo' :evil_lol: , zeby kontrowersji nie bylo... no zauważyłam na bazarku, dlatego pytam, bo to mnie śmieszy :lol!: Dogo jest jak ten peron 13 w Harrym Poterze Quote
Bjuta Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Dogo czarodziejskie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beatkaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Bjuta napisał(a):Dogo czarodziejskie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak tak :evil_lol: Quote
Bjuta Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Dziś szczęśliwy dzień i dla Filipa (jest znowu niekwestionowanym Panem na włościach) i dla Bingo - zwanego odtąd Kubusiem Quote
rotek_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 zainteresowała mnie ta książka o której pisze ingrid....szukałam po googlach ale nie znalazłam...chyba jeszcze nie przetłumaczyli Quote
Ingrid44 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 rotek_ napisał(a):zainteresowała mnie ta książka o której pisze ingrid....szukałam po googlach ale nie znalazłam...chyba jeszcze nie przetłumaczyli Wielka szkoda bo to bardzo piekna i wzruszajaca ksiazka . Quote
Bjuta Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Wiesz mamy klasyczną wańkę-wstańkę. Wczoraj Filip wymiotował i był wyraźnie słabszy. Odpchliłam go i to go osłabiło. W sumie polubił naszego tymczasa. Może trochę za nim tęskni? (Tymczas pozwalał się dominować...) Quote
Monika z Katowic Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Bjuta napisał(a): Odpchliłam go i to go osłabiło. W sumie polubił naszego tymczasa. Może trochę za nim tęskni? (Tymczas pozwalał się dominować...) Bjutko kochana? Może rozważysz adopcję na stałe jakiegoś drugiego psiaka?:evil_lol: Skoro Filip tak potrzebuje towarzystwa?:lol: Quote
Bjuta Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 W tej chwili nie ma mowy. Dostaliśmy wyniki badania mamy. Ma raka (nie tego najgorszego - no ale wiesz...). Będzie dobrze, tylko trzeba czasu. No a nasz tymczas jednak rozstroił Filipa zdrowotnie. Musiał dostać odpchlacza (a zatrucie trutką jest poważnym przeciwwskazaniem) i wczoraj znowu wymiotował, nastąpił wyraźny regres choroby. Tak więc, teraz nawet zziębniętego szczeniaczka z ulicy nie wezmę (mam nadzieję, że mi się nie tafi... - niech innym wchodzi w oczy.) Bardzo tęsknię za Heksą - no i bardzo by mi się przydał pies na wycieczki a nie reprezentacyjny (jak Filip), no ale nie mogę. Po prostu się nie da. Za miesiąc mama ma wizytę - będą dobre wieści, to może wtedy? :) Quote
Monika z Katowic Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ojej! Przepraszam, Bjutko... nie wiedziałam. :oops: Ja to tylko ...tak sobie napisałam. Trzymam kciuki, najmocniej w świecie, za zdrowie Twojej kochanej Mamy.:loveu::loveu: A jak ma się sprawa grubego kotka? Quote
Bjuta Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Moniko - ogłaszaj go! Im więcej szans tym lepiej!! Ja jakoś wypadłam z obiegu. 14 mam premierę opery a mam katar i to jest zdumiewająca katastrofa - musiałam z powodu katarku, odwołać próbę, żeby nie zarazić śpiewaków... W normalnym teatrze, 2 tygodnie do premiery to się chodzi do pracy z połamanymi nogami, zapaleniem płuc i wypadającym okiem. A w operze - katarek i do domku... Fajnie! Zawszę chcę już robić w operze! Moja Matula to rocznik 35. To są naprawdę bardzo twarde egzemplarze. Da radę! I drugiego psa też będziemy mieli! Mam nadzieję, że za miesiąc, półtora... Quote
Monika z Katowic Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Na kogo dawać namiary dla Arnolda? Quote
Bjuta Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Na Mysię :) e-mail: [email protected] tel.: 692-581-343 Quote
halbina Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Za Mamę niezmiennie trzymam kciuki i modlę się najszczerzej! Quote
Bjuta Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Halbinko, z całego serca DZIĘKUJĘ!!!! Quote
Ingrid44 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Przesylam duzo pozytywnej energii dla mamy i zycze zdrowka . Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Zdrowia życzę dla Mamy i żeby już wszystko było dobrze.. Quote
Ingrid44 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na stronie http://www.tesco.pl/schroniska/index.php jest głosowanie - schronisko z największą ilością głosów dostanie karmę. Quote
Bjuta Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Mama w formie, Tata też, Filip ma ciut gorzej, bo dziś mamy tymczasa, ale za bardzo nie narzeka. Kiedyś tam byliśmy na ładnym zimowym spacerku - Filip sobie pogonił stado dzików (a my się najedliśmy strachu). Fotki są tylko z tej bezstresowej części spacerku Quote
Recommended Posts