Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

Posted

Wróciliście-to dobrze. Wszystkiego Dobrego w tym Nowym Roku. Wszelkiego powodzenia, zdrowia i samego szczęścia.

Filip, z tą strefą czasową chodzi mi o to że posty są niby pisane o innych godzinach niż jest naprawdę. Bądź zdrów i uważąj na tę babeczkę żółtą..
Zuza

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):
z tą strefą czasową chodzi mi o to że posty są niby pisane o innych godzinach niż jest naprawdę

tez nie wiem, czemu tak jest; na bazarkach (terminach) nawet niektorzy zaznaczaja 'czasu dogo' :evil_lol: , zeby kontrowersji nie bylo...

Posted

jotpeg napisał(a):
tez nie wiem, czemu tak jest; na bazarkach (terminach) nawet niektorzy zaznaczaja 'czasu dogo' :evil_lol: , zeby kontrowersji nie bylo...

Ciagle cos mieszaja na Dogo a odpowiedniego czasu ustawic nie umieja:shake::roll::shake:

Posted

jotpeg napisał(a):

no zauważyłam na bazarku, dlatego pytam, bo to mnie śmieszy :lol!: Dogo jest jak ten peron 13 w Harrym Poterze

Posted

rotek_ napisał(a):
zainteresowała mnie ta książka o której pisze ingrid....szukałam po googlach ale nie znalazłam...chyba jeszcze nie przetłumaczyli

Wielka szkoda bo to bardzo piekna i wzruszajaca ksiazka .

Posted

Wiesz mamy klasyczną wańkę-wstańkę. Wczoraj Filip wymiotował i był wyraźnie słabszy. Odpchliłam go i to go osłabiło. W sumie polubił naszego tymczasa. Może trochę za nim tęskni? (Tymczas pozwalał się dominować...)

Posted

Bjuta napisał(a):

Odpchliłam go i to go osłabiło. W sumie polubił naszego tymczasa. Może trochę za nim tęskni? (Tymczas pozwalał się dominować...)

Bjutko kochana? Może rozważysz adopcję na stałe jakiegoś drugiego psiaka?:evil_lol:
Skoro Filip tak potrzebuje towarzystwa?:lol:

Posted

W tej chwili nie ma mowy. Dostaliśmy wyniki badania mamy. Ma raka (nie tego najgorszego - no ale wiesz...). Będzie dobrze, tylko trzeba czasu. No a nasz tymczas jednak rozstroił Filipa zdrowotnie. Musiał dostać odpchlacza (a zatrucie trutką jest poważnym przeciwwskazaniem) i wczoraj znowu wymiotował, nastąpił wyraźny regres choroby. Tak więc, teraz nawet zziębniętego szczeniaczka z ulicy nie wezmę (mam nadzieję, że mi się nie tafi... - niech innym wchodzi w oczy.)
Bardzo tęsknię za Heksą - no i bardzo by mi się przydał pies na wycieczki a nie reprezentacyjny (jak Filip), no ale nie mogę. Po prostu się nie da. Za miesiąc mama ma wizytę - będą dobre wieści, to może wtedy? :)

Posted

Moniko - ogłaszaj go! Im więcej szans tym lepiej!! Ja jakoś wypadłam z obiegu. 14 mam premierę opery a mam katar i to jest zdumiewająca katastrofa - musiałam z powodu katarku, odwołać próbę, żeby nie zarazić śpiewaków... W normalnym teatrze, 2 tygodnie do premiery to się chodzi do pracy z połamanymi nogami, zapaleniem płuc i wypadającym okiem. A w operze - katarek i do domku... Fajnie! Zawszę chcę już robić w operze!

Moja Matula to rocznik 35. To są naprawdę bardzo twarde egzemplarze. Da radę! I drugiego psa też będziemy mieli! Mam nadzieję, że za miesiąc, półtora...

• 3 weeks later...
Posted

Mama w formie, Tata też, Filip ma ciut gorzej, bo dziś mamy tymczasa, ale za bardzo nie narzeka. Kiedyś tam byliśmy na ładnym zimowym spacerku - Filip sobie pogonił stado dzików (a my się najedliśmy strachu). Fotki są tylko z tej bezstresowej części spacerku