Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam za dobrą energię!! Chyba się chłopak wylizał. Co prawda dziś cały dzień osowiały i jeść nie chce, ale wyniki krwi ma o niebo lepsze niż poprzednio. Może go jeszcze coś tam boli, ale chyba mamy z górki!! :) :) :)

Posted

Ufff, kamien z serca mi spadl .:loveu:

[FONT=comic sans ms]Skacze Aniołek, skacze po chmurkach[/FONT]
[FONT=comic sans ms]niesie życzenia w anielskich piórkach[/FONT]
[FONT=comic sans ms]niesie w plecaku babki i świeczki[/FONT]
[FONT=comic sans ms]a w walizkach złote dzwoneczki.[/FONT]
[FONT=comic sans ms]Wesołych Świąt! [/FONT]

[FONT=comic sans ms]Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :tree1:[/FONT]

Posted

Przeczytałam mu co napisałaś i się zrobił cały różowy! Oj fajny jest fajny, muszę to przyznać. A jutro jadę do Bielska połazić po górkach. Filipa nie biorę - jeszcze nie ma na to sił. Pewnie za każdym drzewem będę widziała cień Heksy. Może zresztą będzie ze mną szła? Kochana moja :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Przeczytałam mu co napisałaś i się zrobił cały różowy! Oj fajny jest fajny, muszę to przyznać. A jutro jadę do Bielska połazić po górkach. Filipa nie biorę - jeszcze nie ma na to sił. Pewnie za każdym drzewem będę widziała cień Heksy. Może zresztą będzie ze mną szła? Kochana moja :)

Szkoda ze Filipek jeszcze troszke slabowity na takie wycieczki, bo pewnie bardzo by chcial sobie pobiegac po gorach. Wcale bym sie nie zdziwila gdybys poczula ocecnosc Heksuni okok siebie. Ona zna te miejsca no i bedziesz sama wiec pewnie przyjdzie zeby byc z Toba na spacerku.
Jest przepiekna i wruszajaca ksiazka autorstwa slynnej jasnowidzacej w USA- Sylwii Brown pt. " All pets go to Heaven". Czyli w przetlumaczeniu "Wszystkie zwierzeta domowe ida do nieba" W Wiekszosci sklada sie z listow ktorzy napisali zwylki ludzie po odejsciu pieskow i kotkow. Wszyscy w jakis sposob odczuwali ich obecnosc . Jesli byly np 2 pieski bardzo ze soba zwiazane ludzie widzieli jak ten ktory zyl bawil sie z niewidomym przyjacielem. Niewidomym tylko dla ludzi bo podobno zwierzeta widza tzw. duchy.
Byc moze jest juz przetlumaczona na jezyk polski bo byla to u nas bardzo popularna ksiazka.
Sylwia Brown pisze ze po kazdego pieska i kotka przychodzi specjalny Aniol i zabiera ich do specjalnego miejsca w niebie .Czasami biora pieski na rece a czasami pieski ida z nimi i wygladaja na bardzo szczesliwe. Jest tez w ksiazce piekny dlugi wiersz pt. "The Legend of Rainbow Bridge" ( Legenda o Teczowym Moscie) autorstwa :William N. Britton.

Posted

Było pięknie, widzieliśmy wiele saren (w sumie 3 ale kilkakrotnie). Heksa szła z nami na pewno, ale trzymała się cienia, bo słońce było b. mocne. :)

Zuzka, o co chodzi z tą strefą czasową? Ja się znam na zegarku, bo obsikałem taki duży w salonie i wszyscy się bardzo cieszyli! Trzymaj się! Filip.