Monika z Katowic Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Jedz, jedz na zdrowie, kochany Filipku!!! :loveu: Quote
Ingrid44 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Zycze duzo zdrowka dla Filipka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Bjuta napisał(a):Dzisiaj też (odpukać) dobrze. Wczoraj nawet bawił się orzeszkiem! Dziś więcej śpi, ale jest w formie! I wyjadł pełną michę. uff. z niepokojem tu zaglądałam ale widzę że jest ok. To dobrze. Pozdrawiam. Quote
Bjuta Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Dziękuję Wam za dobrą energię!! Chyba się chłopak wylizał. Co prawda dziś cały dzień osowiały i jeść nie chce, ale wyniki krwi ma o niebo lepsze niż poprzednio. Może go jeszcze coś tam boli, ale chyba mamy z górki!! :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ufff, kamien z serca mi spadl .:loveu: [FONT=comic sans ms]Skacze Aniołek, skacze po chmurkach[/FONT] [FONT=comic sans ms]niesie życzenia w anielskich piórkach[/FONT] [FONT=comic sans ms]niesie w plecaku babki i świeczki[/FONT] [FONT=comic sans ms]a w walizkach złote dzwoneczki.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Wesołych Świąt! [/FONT] [FONT=comic sans ms]Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :tree1:[/FONT] Quote
Bjuta Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Filip dziękuje za wspieranie i w chorobie i radości Świątecznej!!! Quote
Monika z Katowic Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Dziękujemy za życzenia Filipku, mordeczko kochana! Tobie zdrówka, zdrówka, zdrówka! Quote
halbina Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Filipku, bądź zdrów i grzeczniutki! Pamiętaj, że Pańcia bardzo Cię kocha!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Dziękuję Filipie. Wszystkiego dobrego (nie tylko do jedzenia). Nie jedz wszystkiego co znajdziesz! Quote
jotpeg Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 śliczne życzenia Filipka, i jakie mądre!!! spokojnych Świąt, zdrówka!!! Quote
Beatkaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ale kochana mordeczka :loveu: A my Ci życzymy zdrówka,zdrówka i jeszcze raz tulenia od Pańci :) Quote
Bjuta Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Naprawdę mam nie jeść wszystkiego co znajdę??? A jak to ładnie pachnie, to też nie? Jakąś fajną babeczkę widać! Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 No i co z ta babeczka, byl jakis podryw ? Troche starszawa ta babeczka ale bardzo slodka :) :) :) Quote
Bjuta Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Musiała mieć w sobie to coś, bo to pierwszy pies w mieście, do którego Filip podszedł z własnej inicjatywy! :) Quote
Bjuta Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Jak nie urok to... http://www.dogomania.pl/threads/199024-BINGO-3-kilogramy-l%C4%99ku-i-g%C5%82odu.-Katowice?p=16001059#post16001059 Ma ktoś może pomysł?? Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 UWAGA! Jutro, w srode, wystawianie aukcji na allegro jest o polowe tansze!! 6 zl zamiast 12 zl. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 jaką damę Filip poderwał :razz: Wraca do formy :) Jaki on jest futrzano-kulisty..i takie ma nienaganne maniery.. Co za pies.. Quote
Bjuta Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Przeczytałam mu co napisałaś i się zrobił cały różowy! Oj fajny jest fajny, muszę to przyznać. A jutro jadę do Bielska połazić po górkach. Filipa nie biorę - jeszcze nie ma na to sił. Pewnie za każdym drzewem będę widziała cień Heksy. Może zresztą będzie ze mną szła? Kochana moja :) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Różooowy?:megagrin: niech już nie udaje takiego nieśmiałego. Pewnie tam na wsi sporo sfilcowanych Filipów biega. Lubię Bjuto Twoją pogodę ducha i podziwiam siłę - także do chodzenia po górach w śnieg i mróz. Ja chcę lato! Quote
Ingrid44 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Bjuta napisał(a):Przeczytałam mu co napisałaś i się zrobił cały różowy! Oj fajny jest fajny, muszę to przyznać. A jutro jadę do Bielska połazić po górkach. Filipa nie biorę - jeszcze nie ma na to sił. Pewnie za każdym drzewem będę widziała cień Heksy. Może zresztą będzie ze mną szła? Kochana moja :) Szkoda ze Filipek jeszcze troszke slabowity na takie wycieczki, bo pewnie bardzo by chcial sobie pobiegac po gorach. Wcale bym sie nie zdziwila gdybys poczula ocecnosc Heksuni okok siebie. Ona zna te miejsca no i bedziesz sama wiec pewnie przyjdzie zeby byc z Toba na spacerku. Jest przepiekna i wruszajaca ksiazka autorstwa slynnej jasnowidzacej w USA- Sylwii Brown pt. " All pets go to Heaven". Czyli w przetlumaczeniu "Wszystkie zwierzeta domowe ida do nieba" W Wiekszosci sklada sie z listow ktorzy napisali zwylki ludzie po odejsciu pieskow i kotkow. Wszyscy w jakis sposob odczuwali ich obecnosc . Jesli byly np 2 pieski bardzo ze soba zwiazane ludzie widzieli jak ten ktory zyl bawil sie z niewidomym przyjacielem. Niewidomym tylko dla ludzi bo podobno zwierzeta widza tzw. duchy. Byc moze jest juz przetlumaczona na jezyk polski bo byla to u nas bardzo popularna ksiazka. Sylwia Brown pisze ze po kazdego pieska i kotka przychodzi specjalny Aniol i zabiera ich do specjalnego miejsca w niebie .Czasami biora pieski na rece a czasami pieski ida z nimi i wygladaja na bardzo szczesliwe. Jest tez w ksiazce piekny dlugi wiersz pt. "The Legend of Rainbow Bridge" ( Legenda o Teczowym Moscie) autorstwa :William N. Britton. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No i chodzą sobie po górach w tym śniegu. Jeszcze zamarzną! Cześć Filip, czy Ty wiesz dlaczego na Dogomanii obowiązuje inna strefa czasowa? Zuza Quote
Bjuta Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Było pięknie, widzieliśmy wiele saren (w sumie 3 ale kilkakrotnie). Heksa szła z nami na pewno, ale trzymała się cienia, bo słońce było b. mocne. :) Zuzka, o co chodzi z tą strefą czasową? Ja się znam na zegarku, bo obsikałem taki duży w salonie i wszyscy się bardzo cieszyli! Trzymaj się! Filip. Quote
Recommended Posts