Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

Posted

Oj przeżył, dzięki Bogu... A Rita jednak nie trafi do nas... Jej trener mówi, że jest genialna i super i że chętnie by ją zatrzymał... Ale weźmie ją moja koleżanka. Będzie miała stały kontakt z ludźmi a za tym najbardziej tęskni. Jak się ją zamknie samą, to wpada w panikę.
Moja mama w poniedziałek miała znowu zabieg (coś jej tam na głowie cholerka rośnie). Znowu czekamy na wyniki, oby były takie jak poprzednio...
Drugiego psa zaadoptujemy jak już będzie wszystko OK.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powklejam troszkę fotek z rodzinnego zjazdu psów (z okazji 80-tki Cioci). Niewiele zresztą się załapało z tych 4 psów i 6 kotów... Koty się schowały i wyszły po dwóch dniach... Troszkę było głośno na imprezie... :evil_lol:

Impreza była w Bielsku, spacerki wliczone.

Posted

To jest Sabcia - sunia brata mojej mamy i jego żony. Saba jest z katowickiego schorniska (ciocia zastanawiała się kiedyś nad Rodkiem i Majkiem, ale w końcu wzięła Sabę - mieli wcześniej goldena)

Sabę mamy teraz w domu, bo wujostwo wyjechało.

Posted

jej, widać że psiska przeszczęśliwe :) lubię zdjęcia takich różnorodnych gromad (chodzi mi o różne rasy) :)
u nas niefajnie, dzisiaj miałam z Diuną wybrać się na pola ale wczoraj kulała trochę więc sama nie wiem...
my również życzymy zdrowia!!

Posted

Powiem wujostwu, pewnie się ucieszą! Dzięki!!!
Popatrzcie jaki sobie zamówiłam portrecik na psim bazarku. Jakoś nie mam odwagi powiesić na ścianie. Może kiedyś.

Posted

Ale nie jest super podobna, prawda? Jakiś ten pysk krótki wyszedł.
A Aspen to wielka krowa jest... Filip świetnie się dogadał z Sabą. To znaczy on po niej chodzi, gwałci ją a ona nic... Za to na spacerach nie pozwala innym psom do niej podchodzić. Za to Saba jest tak uprzejma, że wyczyszcza po Filipku miskę. Grzecznie czeka, aż on zje mięso i potem wsuwa ryżyk do czysta. :) Filip lepiej się czuje z drugim psem. Rodzina też już się przyzwyczaiła, więc mam nadzieję, że niedługo pojadę sobie do psitula coś psitulić (co prawda jakieś bezdomne suczysko krąży też w mojej okolicy - Tata ją kilka razy widział i dokarmił - ale ja jeszcze nigdy.) Nie wiem czy jest do złapania, bo bardzo się czai.

Posted

Mamie łepetyna się dobrze goi, psy grzeczne i zdrowe. Słońce - tylko tej roboty za dużo, ale tak generalnie, to jest super!!!

A Filip to tylko wygląda przyzwoicie jak siedzi, bo jak lata to już nie...