Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już próbowałam - ale jakoś nie wskoczył. Chyba będę musiała moda prosić... Sienka na razie wskakuje na łóżko i w objęcia. Na stół wskoczyła tylko raz i w nagrodę znalazła tam całą miseczkę orzeszków. A my potem (zapewne też w nagrodę) znajdowaliśmy luźne kupki tu i tam...

Posted

Dawno tu nie byłam, a tu tyle zmian. Gratuluję ślicznej suni. Wygląda jak mini ONka. Bardzo budująca historia i zdjęcia piękne. Dobrze wiedzieć że są tacy wspaniali ludzie. I przyniosłaś szczęście kolejnej znajdzie z miasta . Takie szczęśliwe te pieski..
Pozdrawiam.

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki! :)

Próbowałam dopisać Sienkę do tytułu, ale jakoś nie wchodzi. Nie wiem czemu, bo czuje się u nas już jak u siebie!

Moi dwaj Faceci:

to jakieś stare - bo z Sabą. (Saba niedługo znowu do nas trafi! SIena się będzie cieszyć!!)

Pozujemy

Posted

Bjutko, z przyjemnością oglądam te cudowne zdjęcia i śmieję sie sama do siebie, widząc szeroki uśmiech Filipka, uroczą mordeczkę Sienki, która wypisz, wymaluj może z powodzeniem udawać liska. Mam wrażenie, że razem z psiakami, żyjecie w innym świecie. Widzę, ze bazie u Was już kończą kwitnienie - bardzo ładne ujęcie.

Posted

Piekne fotki, piekne psiaczki i wszyscy ludzie na zdjeciach.:loveu::lol::loveu:
Sienka to miniaturka onka .Filip jest strasznie pocieszny.
Ale u was juz zielono i cos tam nawet kwitnie. U mnie jeszcze snieg lezy .:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Oj śniegu to już bym nie chciała... Havanko, jak przychodzę do domu rodziców to sama mam wrażenie, że to jakiś inny świat :lol: Halbinko! Marzę o tej kawie!!! :p Umówimy się na maj co? Po maturach?? Ja teraz znikam na 3 tygodnie (do Kataru jadę filmy oglądać...) A czy wiecie, że Sienka jest już z nami prawie miesiąc? Mnie się wydaje nawet, że dłużej. Znowu gościliśmy Sabę - więc cała 3 muszkieterów na filmiku.

[video=youtube;fYUiJqEhSJ0]http://www.youtube.com/watch?v=fYUiJqEhSJ0[/video]

Posted

No wiecie dziewczyny i chłopaku - i nie przyszliście z Sabą na wodne spacery????? :)
Ale się pięknie bawią, Sienka chyba nadrabia zabawy, ktorych przez tyle lat pewnie nie miała.. Zero agresji, super! A jak w domu? jak kanapa? dzielą juz ją razem z Filipkiem??
Pozdrawiamy i mam nadzieję, że do zobaczenia po Twoim powrocie Bjutka!! A& Abra

Posted

Ależ cudowni muszkieterowie, choć już ruchy trochę spowolnione - pewnie wykończeni ciągłymi zapasami. Filip, raczej bawi się po swojemu. Nie włącza się do wspólnej zabawy. Pewnie już nieco za stary a i w tym futrze jest mu wystarczająco gorąco...
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i do "zobaczenia" po powrocie.

Posted

Mama mi donosi, że Sienka była uprzejma wytarzać się w g.... tak dokładnie, że dwukrotna kąpiel nie pomogła...
I tak Sienka staje się wierną kopią mojej kochanej Heksuni... :loveu:

Posted

Widze ze Bjutka nie moze zyc bez Dogo.

Na wszystkie simerdzace rezczy ,ktore uwielbiaja pieski i trudno to umyc normalnym szamponem, polecam PASTE do Zebow. Pewnie bedzie trzeba cala tubke albo dwie ale to najlepszy srodek jak szampon nie pomaga. Najlepsza pasta wybielajaca bo ma w skladzie wode utleniona i to zabija ten koszmarny smrod.
Jak moj piesio wytarzal sie w zdechlej rybie to nic nie pomoglo tylko dwie tuby mietowej pasty do zebow. Pozniej pachnial swierzo i metowo :evil_lol::lol::evil_lol:
Trzeba nalozyc na pieska i poczekac minute, masowac zeby wszedzie doszlo i zmyc.

Posted

Ingrid, ja też jestem wdzięczna, pewnie kiedyś wykorzystam :evil_lol: pomysł oryginalny, ale takie są najlepsze :p

trochę nas nie było, a tu już nowa sunia :loveu: super, świetnie że się innymi psiakami dogaduje :) fajnie, że się zaopiekowałaś kolejną bidulą :loveu:

Posted

O tej pascie do zebow to przeczytalam w jakim poradniku i wyprobowalam kilka razy bo moj piesio jest mistrzem w znajdywaniu rozkladajacuch sie zwlok zwierzat w lesie i z wielka przyjemnoscia tarza sie w nich. Smrod jest tak ogromny ze czasami myje go ta pasta do zebow ze 3 razy. Zawsze mam w pogotwiu w domu zapas pasty do zebow :) :) :)