jola_li Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A czy Sienka trafi kiedyś do tytułu wątku ;-)? Quote
Bjuta Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Już próbowałam - ale jakoś nie wskoczył. Chyba będę musiała moda prosić... Sienka na razie wskakuje na łóżko i w objęcia. Na stół wskoczyła tylko raz i w nagrodę znalazła tam całą miseczkę orzeszków. A my potem (zapewne też w nagrodę) znajdowaliśmy luźne kupki tu i tam... Quote
Ingrid44 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Wszyscy czekaja na nowy tytul bo jak wiadomo Bjutka wymysli cos bardzo ciekawego :) :) :) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dawno tu nie byłam, a tu tyle zmian. Gratuluję ślicznej suni. Wygląda jak mini ONka. Bardzo budująca historia i zdjęcia piękne. Dobrze wiedzieć że są tacy wspaniali ludzie. I przyniosłaś szczęście kolejnej znajdzie z miasta . Takie szczęśliwe te pieski.. Pozdrawiam. Quote
Bjuta Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Dziękujemy za odwiedzinki! :) Próbowałam dopisać Sienkę do tytułu, ale jakoś nie wchodzi. Nie wiem czemu, bo czuje się u nas już jak u siebie! Moi dwaj Faceci: to jakieś stare - bo z Sabą. (Saba niedługo znowu do nas trafi! SIena się będzie cieszyć!!) Pozujemy Quote
Bjuta Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Siena w porównaniu z Filipem to olbrzym, ale koło profesjonalnego ONka - robi się z niej dorbinka. i znowu moi Panowie Quote
Bjuta Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 "dopiszesz mnie wreszcie do wątku, czy już zawsze będę na przyczepkę?" Quote
Havanka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Bjutko, z przyjemnością oglądam te cudowne zdjęcia i śmieję sie sama do siebie, widząc szeroki uśmiech Filipka, uroczą mordeczkę Sienki, która wypisz, wymaluj może z powodzeniem udawać liska. Mam wrażenie, że razem z psiakami, żyjecie w innym świecie. Widzę, ze bazie u Was już kończą kwitnienie - bardzo ładne ujęcie. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Faktycznie Siena drobinka przy ONku, a sama na zdjęciu wygląda jak duży pies :) Filip to jednak wielka kula sierści, taki mapet. Albo mop. Super fotki. Quote
jola_li Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 A gdzie się podziała ta zalękniona schroniskowa bida ;-)? Quote
halbina Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Oj, musimy wreszcie wypić kawkę, Bjutko... kocham ten Twój ciepły uśmiech, zaraża dobrą energią! Rodzina i stadko wspaniałe! Quote
Beatkaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jakie wspaniałe foteczki Bjutko :loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Piekne fotki, piekne psiaczki i wszyscy ludzie na zdjeciach.:loveu::lol::loveu: Sienka to miniaturka onka .Filip jest strasznie pocieszny. Ale u was juz zielono i cos tam nawet kwitnie. U mnie jeszcze snieg lezy .:shake: Quote
Bjuta Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Oj śniegu to już bym nie chciała... Havanko, jak przychodzę do domu rodziców to sama mam wrażenie, że to jakiś inny świat :lol: Halbinko! Marzę o tej kawie!!! :p Umówimy się na maj co? Po maturach?? Ja teraz znikam na 3 tygodnie (do Kataru jadę filmy oglądać...) A czy wiecie, że Sienka jest już z nami prawie miesiąc? Mnie się wydaje nawet, że dłużej. Znowu gościliśmy Sabę - więc cała 3 muszkieterów na filmiku. [video=youtube;fYUiJqEhSJ0]http://www.youtube.com/watch?v=fYUiJqEhSJ0[/video] Quote
Mojita Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 No wiecie dziewczyny i chłopaku - i nie przyszliście z Sabą na wodne spacery????? :) Ale się pięknie bawią, Sienka chyba nadrabia zabawy, ktorych przez tyle lat pewnie nie miała.. Zero agresji, super! A jak w domu? jak kanapa? dzielą juz ją razem z Filipkiem?? Pozdrawiamy i mam nadzieję, że do zobaczenia po Twoim powrocie Bjutka!! A& Abra Quote
Bjuta Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 No wlaśnie, nie przyszliśmy... A taką mieliśmy ochotę!!! Co do kanapy - to już raz się zdarzylo!! Quote
Havanka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ależ cudowni muszkieterowie, choć już ruchy trochę spowolnione - pewnie wykończeni ciągłymi zapasami. Filip, raczej bawi się po swojemu. Nie włącza się do wspólnej zabawy. Pewnie już nieco za stary a i w tym futrze jest mu wystarczająco gorąco... Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i do "zobaczenia" po powrocie. Quote
Ingrid44 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Zycze fajnego wyjazdu i ciekawych filmow Bjutko :) :) :) Trzej muszkieterowie sa rozbrajajacy . Sienka tak ladnie i delikatnie umie sie bawic. Az milo patrzec :) Quote
Bjuta Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Mama mi donosi, że Sienka była uprzejma wytarzać się w g.... tak dokładnie, że dwukrotna kąpiel nie pomogła... I tak Sienka staje się wierną kopią mojej kochanej Heksuni... :loveu: Quote
Ingrid44 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Widze ze Bjutka nie moze zyc bez Dogo. Na wszystkie simerdzace rezczy ,ktore uwielbiaja pieski i trudno to umyc normalnym szamponem, polecam PASTE do Zebow. Pewnie bedzie trzeba cala tubke albo dwie ale to najlepszy srodek jak szampon nie pomaga. Najlepsza pasta wybielajaca bo ma w skladzie wode utleniona i to zabija ten koszmarny smrod. Jak moj piesio wytarzal sie w zdechlej rybie to nic nie pomoglo tylko dwie tuby mietowej pasty do zebow. Pozniej pachnial swierzo i metowo :evil_lol::lol::evil_lol: Trzeba nalozyc na pieska i poczekac minute, masowac zeby wszedzie doszlo i zmyc. Quote
Bjuta Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Wow! Co za oryginalny pomysł! Dzięki!!! Na pewno się przyda!!!! Quote
limonka97 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ingrid, ja też jestem wdzięczna, pewnie kiedyś wykorzystam :evil_lol: pomysł oryginalny, ale takie są najlepsze :p trochę nas nie było, a tu już nowa sunia :loveu: super, świetnie że się innymi psiakami dogaduje :) fajnie, że się zaopiekowałaś kolejną bidulą :loveu: Quote
Ingrid44 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 O tej pascie do zebow to przeczytalam w jakim poradniku i wyprobowalam kilka razy bo moj piesio jest mistrzem w znajdywaniu rozkladajacuch sie zwlok zwierzat w lesie i z wielka przyjemnoscia tarza sie w nich. Smrod jest tak ogromny ze czasami myje go ta pasta do zebow ze 3 razy. Zawsze mam w pogotwiu w domu zapas pasty do zebow :) :) :) Quote
halbina Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 ja tam słyszałam, że żeby świnię na dzika przerobić, to dobra jest pasta do butów, ale do zębów... :P Quote
Recommended Posts