Bjuta Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Aniu, bardzo Ci dziękuję za takie piękne fotki!!! :loveu::loveu::loveu: Wrzucę jeszcze kilka swoich, tylko obrobię. Na razie wszystkie psy padły jak placki! :) Quote
Havanka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ależ miałyście fajną wycieczke !!! Jestem zaskoczona, że u Was jeszcze śnieg leży !!! U nas typowe przedwiośnie z krokusami, przebiśniegami i pierwszymi iryskami. Ani odrobiny śniegu. Widać, że psiaki szczęśliwe na maksa, szaleją i robią fikołki - to ostatnie zdjęcie, to pewnie jeden z tych przewrotów. Ujęcie fantastyczne! Sienka poznała nowych psich przyjaciół, jest cudowna i w niczym już nie przypomina tej Szili zza krat. Quote
Bjuta Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Fantastycznie się Ani te foty udały, a jeszcze było tak ciemno... Najchętniej to wszystkie bym wkleiła... Śnieg mamy od 2 dni. Ale ponoć od jutra ma już być wiosna pełną gębą! Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zdjęcia cud- miód! :):):) Sienka KWITNIE, a ten biały psiaczek przeuroczy!:loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 No niesamowite zdjęcia,napatrzeć się nie mogę :loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Widać - jak się zmieniła przez ten tydzień, prawda? :) :) :) Uwierzyła w siebie! Z Sabą są świetnymi kompankami. A i Filip chyba się już pogodził, że będzie z nami taka babka mieszkać. :) bardzo urocze są te fotki Ani :loveu: Quote
Beatkaa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 No wspaniałe wręcz są :loveu: Ania cudeńka robi :loveu:No ale wiadomo,że Sienka + reszta gromadki mają urok wrodzony :razz: Quote
Mysia_ Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 śliczne zdjęcia :loveu: super :multi: Sienka taka szczęśliwa :cool3: Quote
beataczl Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 cudne fotki, cudne psiaki!!! :loveu: obejrzalam z przyjemnoscia :) tylko snieg mnie zmrozil ja mam wiosne juz dawno!!!!:evil_lol:;) Quote
Bjuta Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Wrzucę też troszeczkę swoich z lotniska. Quote
Bjuta Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 A dzisiaj wyrwałam się z pracy na godzinkę i poszliśmy do lasu na Załęską Hałdę. Na króciutko, ale zawsze. :) I było słońce! Quote
Bjuta Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 zgłaszam reklamację do PSitula. Chciałam psa a nie zająca!!! Quote
Bjuta Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Filip w lesie biega za dzikami, więc jakoś na foty się nie łapie. To w końcu góral z lasu... Mam nadzieję, że następne foty będą już bez śniegu!!! Quote
halbina Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 hi hi! a... przyszłam poachać: ach! ach! acha! Quote
Ingrid44 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tyle pieknych zdjec . Sienka to jednak kawal baby , ja myslalam ze to taki mikrus a to taki mniejszy Onek :) :) :) Bjutko, nikt Cie nie zaczepi z taka ochrona :) Quote
Beatkaa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Fajnie,że Sienka ma się gdzie wybiegać,wszystkie psiaki wesoło biegają.Ile radości na tym wątku :):) Quote
Bjuta Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Dzisiaj od rana się mocowały z Sabą. Gryzły się i turlały jak szczeniaki! Nie mogłyśmy z mamą oczu oderwać! Jak wuj wrócił po swoją sunię, to się wszystkimi łapami zapierała jak ją brał... Ale im było przykro... A ona ma tam same luksusy i miłości ile chcieć, tylko Sienki tam nie ma.... Quote
Beatkaa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Na pewno kochany widok.Sienka jest tylko do kochania !!!! :) Quote
Havanka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Bjuta napisał(a):Dzisiaj od rana się mocowały z Sabą. Gryzły się i turlały jak szczeniaki! Nie mogłyśmy z mamą oczu oderwać! Jak wuj wrócił po swoją sunię, to się wszystkimi łapami zapierała jak ją brał... Ale im było przykro... A ona ma tam same luksusy i miłości ile chcieć, tylko Sienki tam nie ma.... Bjutko, może wuj zechciałby wziąć inną Sienkę ze schroniska:razz:, żeby Saba nie czuła sie samotna ? Quote
Ingrid44 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Havanka napisał(a):Bjutko, może wuj zechciałby wziąć inną Sienkę ze schroniska:razz:, żeby Saba nie czuła sie samotna ? Swietny pomysl :) :) :) Quote
Bjuta Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Taaa. Wuj do dziś narzeka, że musi z Sabą na spacery chodzić, zamiast leżeć przed telewizorem... :evil_lol: Quote
Recommended Posts