Jump to content
Dogomania

BALBINKA - czarna pudelka - smutna, BEZ SZANS? JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

Posted

Dziś zakupiłam dla suczydła czerwoną obróżkę i takąż smycz :p Wygląda rewelacyjnie, co mam nadzieję w łikend zobaczycie na własne oczy :evil_lol:
Ponadto kupiłam jeszcze saszetki i jeszcze RC (bo promocja - nie to, że zjadła)
Łącznie w zoologu zostawiłam 36,27zł

Trzeba będzie zakupić jeszcze obróżkę przeciwkleszczową, bo robi się coraz cieplej a ja przy lesie mieszkam, więc jest niezbędna :roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Pozdrowionka !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

A piękna...wystrojona...pudliczka ma gumtree? :cool3: Zrobić pannicy?

aaaaaaa dziękuję :loveu:, ale Charly zrobiła :loveu:

Posted

brazowa1 napisał(a):
szuakmy domu,gdzie sa zakochani w pudelach i sa gotowi pokochac Daszenke (i beda ja dobrze karmic-tak jak gameta)

Ja bym chciała, żeby była jedynaczką :roll: Należy się jej po tym wszystkim... Przy czym zaznaczam, że dobre karmienie nie oznacza drogiego karmienia - ot, żeby było z sercem...

Posted

brazowa1 napisał(a):
w Sopocie jest pub Błękitny Pudel...może tam z Daszka uderzyc?:cool3:

Ja z Sopotu to tylko "niebieskiego kota" kojarzę :evil_lol: :eviltong:

Posted

No to zaczynamy zdjęciowanie. Na początek wspólne. Chciałabym bodać, że zrobiłam 111 zdjęć, niestety znakomita większość przedstawia czarną smugę lub fragmet psa. Byłam bliska zastosować się do rady wiązania do drzewa, jednak coś chyba udało mi się wybrać. Wiem, nie jest to wybitna twórczość artystyczna...

Posted

Bo w razie spotkania z innym psem lubię krzyczeć: ten duży ma kaganiec a ta mała nie ma zębów :diabloti:
Spinki niet bo nie zakupiona. Poza tym spinki noszą tylko grzeczne pieski, a nie takie:

A tu dzisiejsza zabawa Daszy pt "wrzuć piłeczkę do miski i suwaj miską"

A także kolejny pudel o poranku:

A tu defekujemy (świetne nie poruszone zdjęcie):

I niuchamy:

Posted

Dziękuję za komplementa w imieniu Daszy :loveu:
Oczywiście zdjęciami można się częstować do woli :p

Jest jeden widok na domek, ale nie jestem przekonana czy to TEN - boję się, że ze względu na to, że zdarza jej się załatwić w domu, mogłaby na stałe wylądować w tym ogrodzie przy domu :cool1: Poza tym, obawiam się, że nikt tam nie panuje nad tym, żeby ogród był zamknięty, a z Daszy trochę włuczykij... Poza tym bez sterylki i bez pilnowania może byc z tego bieda... No i nie byłaby jedynaczką :shake:

Posted

Super foty!!!!! :multi: :multi: :multi:
Rewelacyjna jest! Z Koksa kawał chłopa!! :evil_lol:
Gameto kradnę fotki do ogłoszeń. Ona ma 2 gapów na allegro, trzeba podrzucuć plenerowe zdjęcia, może szybciej się odważą zadzwonić.
To z piłeczka, na pościeli wymiata!!!!

Posted

:grins::grins::sweetCyb::sweetCyb:pieknooosci piesyyy:loveu::loveu: Gameciu no juz mi sie gebucha smieje od ucha do ucha jak ogladam te foteczki pieknosci czarnuszek Koksiu i jego zonka:evil_lol::loveu::loveu: Daszenka lalunia:loveu: Naprawde az czlekowi lepiej odrazu jak jestem tu u Ciebie!

Posted

grzeczne panienki nosza spinki-tak wlasnie ma byc.Ale gameto-Ty jej nie pozyczaj swoich :p
cudowna jest-nie moge sie napatrzec na ten szlachetny smukły pyszczek :loveu::loveu::loveu:AAAAAAAAAAA jaka ona super!!!!!!!!!

Posted

to za kare :p

Ładna jak kazdy piesek- OK,ale procz tego jest po prostu bardzo ladnym pudlem.Ma piekne długie uszyska,te nózie smukłe,gatunek sierśći,oczka pieknie osadzone.
gameta,ona nadal mlaszcze,czy to faktycznie te kłaczki w mordce były?