gameta Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dziś zakupiłam dla suczydła czerwoną obróżkę i takąż smycz :p Wygląda rewelacyjnie, co mam nadzieję w łikend zobaczycie na własne oczy :evil_lol: Ponadto kupiłam jeszcze saszetki i jeszcze RC (bo promocja - nie to, że zjadła) Łącznie w zoologu zostawiłam 36,27zł Trzeba będzie zakupić jeszcze obróżkę przeciwkleszczową, bo robi się coraz cieplej a ja przy lesie mieszkam, więc jest niezbędna :roll: Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pozdrowionka !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: A piękna...wystrojona...pudliczka ma gumtree? :cool3: Zrobić pannicy? Quote
gameta Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 zuzlikowa napisał(a):Pozdrowionka !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: A piękna...wystrojona...pudliczka ma gumtree? :cool3: Zrobić pannicy? aaaaaaa dziękuję :loveu:, ale Charly zrobiła :loveu: Quote
brazowa1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 szuakmy domu,gdzie sa zakochani w pudelach i sa gotowi pokochac Daszenke (i beda ja dobrze karmic-tak jak gameta) Quote
gameta Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 brazowa1 napisał(a):szuakmy domu,gdzie sa zakochani w pudelach i sa gotowi pokochac Daszenke (i beda ja dobrze karmic-tak jak gameta) Ja bym chciała, żeby była jedynaczką :roll: Należy się jej po tym wszystkim... Przy czym zaznaczam, że dobre karmienie nie oznacza drogiego karmienia - ot, żeby było z sercem... Quote
brazowa1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 w Sopocie jest pub Błękitny Pudel...może tam z Daszka uderzyc?:cool3: Quote
gameta Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 brazowa1 napisał(a):w Sopocie jest pub Błękitny Pudel...może tam z Daszka uderzyc?:cool3: Ja z Sopotu to tylko "niebieskiego kota" kojarzę :evil_lol: :eviltong: Quote
wanda szostek Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A kiedy mała piękność pokaże się nam w tych czerwonych zakupach? Quote
gameta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No to zaczynamy zdjęciowanie. Na początek wspólne. Chciałabym bodać, że zrobiłam 111 zdjęć, niestety znakomita większość przedstawia czarną smugę lub fragmet psa. Byłam bliska zastosować się do rady wiązania do drzewa, jednak coś chyba udało mi się wybrać. Wiem, nie jest to wybitna twórczość artystyczna... Quote
brazowa1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 odrasta :)!:multi: ma pytanie-dlaczego ten drugi pies nie ma kaganca?:razz: pytanie drugie- gdzie ona ma spinke?:mad: Quote
gameta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bo w razie spotkania z innym psem lubię krzyczeć: ten duży ma kaganiec a ta mała nie ma zębów :diabloti: Spinki niet bo nie zakupiona. Poza tym spinki noszą tylko grzeczne pieski, a nie takie: A tu dzisiejsza zabawa Daszy pt "wrzuć piłeczkę do miski i suwaj miską" A także kolejny pudel o poranku: A tu defekujemy (świetne nie poruszone zdjęcie): I niuchamy: Quote
gameta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No i reszta leśnych: I zaraz będzie jeszcze kilka lesnych - jak się załadują na fotosik :diabloti: Quote
gameta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ufffffffff i to by było na tyle ze zdjęć :p Teraz można podziwiać i zachwyt wyrażać :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jaka piękna czupurkowa pięknota!!!! Super...trochę radości na dogo...duże trochę!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gameta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dziękuję za komplementa w imieniu Daszy :loveu: Oczywiście zdjęciami można się częstować do woli :p Jest jeden widok na domek, ale nie jestem przekonana czy to TEN - boję się, że ze względu na to, że zdarza jej się załatwić w domu, mogłaby na stałe wylądować w tym ogrodzie przy domu :cool1: Poza tym, obawiam się, że nikt tam nie panuje nad tym, żeby ogród był zamknięty, a z Daszy trochę włuczykij... Poza tym bez sterylki i bez pilnowania może byc z tego bieda... No i nie byłaby jedynaczką :shake: Quote
akucha Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Super foty!!!!! :multi: :multi: :multi: Rewelacyjna jest! Z Koksa kawał chłopa!! :evil_lol: Gameto kradnę fotki do ogłoszeń. Ona ma 2 gapów na allegro, trzeba podrzucuć plenerowe zdjęcia, może szybciej się odważą zadzwonić. To z piłeczka, na pościeli wymiata!!!! Quote
gameta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A wieczorem będzie zdjęcie specjalnie dla Brązowej :p Quote
Nadziejka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :grins::grins::sweetCyb::sweetCyb:pieknooosci piesyyy:loveu::loveu: Gameciu no juz mi sie gebucha smieje od ucha do ucha jak ogladam te foteczki pieknosci czarnuszek Koksiu i jego zonka:evil_lol::loveu::loveu: Daszenka lalunia:loveu: Naprawde az czlekowi lepiej odrazu jak jestem tu u Ciebie! Quote
gameta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dzięki Ewuś :loveu: A oto fota, a nawet dwie, na specjalne życzenie Brązowej :diabloti: Quote
Nadziejka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :grins::calus:piekna modelka juhuuu:multi::loveu: Quote
brazowa1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 grzeczne panienki nosza spinki-tak wlasnie ma byc.Ale gameto-Ty jej nie pozyczaj swoich :p cudowna jest-nie moge sie napatrzec na ten szlachetny smukły pyszczek :loveu::loveu::loveu:AAAAAAAAAAA jaka ona super!!!!!!!!! Quote
kordonia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No wyrażam zachwyt :love: Ale powiem Wam,ze Daszeńka to zupełnie inny pies,nigdy nie poznałabym jej na ulicy :lol: Quote
brazowa1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 to za kare :p Ładna jak kazdy piesek- OK,ale procz tego jest po prostu bardzo ladnym pudlem.Ma piekne długie uszyska,te nózie smukłe,gatunek sierśći,oczka pieknie osadzone. gameta,ona nadal mlaszcze,czy to faktycznie te kłaczki w mordce były? Quote
Recommended Posts