Jump to content
Dogomania

BALBINKA - czarna pudelka - smutna, BEZ SZANS? JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

Posted

[quote name='gameta']Dasza kategorycznie odmawia wyglądać tak jak na obrazku :eviltong: Fryz na chińskiego grzywacza bardzo jej leży ;)

Daszeńko -tak trzymaj ..w pewnym wieku nie nalezy tak bezkrytycznie podazac za modą:diabloti:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
krotko mowiac,moj tekst jest do bani,tak?no nie!:mad:

oj tam, nie to miałam na myśli. Ale sądzę, że jest za długi i ludzie nie rozumieją do końca o co chodzi :) A ja chcę napisać tak wprost, w stylu: chcesz starego sikającego pudla wyranego z ramion smierci, to dzwoń :eviltong:

Posted

:ylsuper::bigcool:Gameciu pozdrawiam Was wieczorkiem i ..nadchodzi wiosna ..pomalenku ale jest w poludniowym sloncu , w spiewie ptakow , w powietrzu :multi::multi: Daszenka i Koksiu :buzi:miziaczki dla was ..dla ciebie Gameciu tez miziaczki :lol::evil_lol: w ogonek :loveu::multi:

Posted

gameta napisał(a):
jest kolejna szansa na domek, są też "ale" dla mnie bardzo duże "ALE" Brązowa uważa, że przesadzam :roll: myślę...

hihi...rozumiem Cię!
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:buzi::sweetCyb:Buziaki przesylam w te zimneee brrr dni ...Gameciuuu dzis wyslallam Tobie 20 zl za bazarus Zeberkowyi za tego zurawia co go kiedys licytowalam u ciebie ...to byl chiba czyzyk?/:evil_lol::evil_lol: nie ..to byl sokol miniaturka tak? ..albooo moze ten ptaszek to byl lesnik podjadek?:evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

zopoznac pania z ALE warto.Kazdy trop,ktory ewentualnie prowadzi do domu dla Daszy,trzeba sprawdzac.A pani jest blisko,z Oliwy.Problemem jest to,ze ta pani ma męża.:p przed ktorym jakos sie czai z pomyslem adopcji pieska i tego sie obawiamy.Sprawdzic mimo wszystko nie zawadzi,skoor udalo sie pani przemycic 6 kotow,to znaczy ze maż nie taki zły.

Posted

Napisałam do pani od "ale" sms, że możemy się spotkać tylko po 16 i że chciałabym, żeby mąż uczestniczył w adopcji Daszy. Nie odpisała :shake:

Nie zaryzykuję, że doprowadzony do ostateczności TZ kopnie Daszę lub wyrzuci ją oknem :shake: Brązowa, zdaje się że znów odjęłaś tej pani - ma 8 kotów i sucz... Zastanawiam się jak przy takiej ilości zwierząt wygląda cokolwiek i kiedy Dasza przestanie cieszyć jako nowy nabytek i będzie czas rozejrzeć się za nową niespodzianką dla TZ :roll: Pomijając, że przy takiej ilosci sierści do głaskania Dasza stalaby w długiej kolejce...