Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='dorota07'] Wojenka dowal ile się tylko da tam są ponoć dwie suczki Tak Wojenka dowal mu:mad: :mad: :mad: :olympic: :olympic: Tacy nie powinni mieć szkota ,żadnego psa:angryy: :angryy: :angryy:
bombel Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jakiś chory popapraniec:angryy: Wymieniać to się można znaczkami a nie psami poprostu brak słów:shake:
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zarażona Nitencja w Zarazkowie z "zarazkami" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nitencja i Bos tak zostali przywitani przez Maćka i Agatkę:loveu: :loveu: :loveu: Kubuś i Robert wcale nie chcieli być gorsi od młodzieży i też "czule" przywitali gości, bo przecież "gość w domu ,bóg w domu " Zadziorny szykuje sie do ataku z aparatem na rewanżowy fotoreportaż z Zarazkowa:mad::evil_lol: A tu........... coś Bosowi się dziwnie zmienił ten szkot :???: :???: :grin: :grin: co ta ratafia potrafi z człowiekiem ,no może z psem zrobić:crazyeye: :roflt:
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 bombel napisał(a):Jakiś chory popapraniec:angryy: Wymieniać to się można znaczkami a nie psami poprostu brak słów:shake: Dorotko zgadzam sie z Tobą ,dlatego tak bardzo mi zależy aby szkoty (wszystkie inne psy tez na to zasługują) trafiały w wspaniałe , godne ręce :loveu: Dlatego dalej będę wspaniałych ludzi kochających psy ( tych których znam) namawiać na szkty , bo to są wspaniałe psy TYLKO dla wspaniałych ludzi:lol: :p Dla szkotów mogę być szkotonaciągaczką czy szkotowciskaczką :multi: :multi: :loveu: :loveu: !!!!
dorota07 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to przecież MIOD MALINKA Kasi policzki wylizuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak jej zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A tu jeszcze atak "zarazków " na Nitencję i Bosa:loveu: :evil_lol:
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A tu atak Bosa na "zarazki":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu zobaczcie co taki szkot jak Maciek potrafi robić z facetami :crazyeye: :evil_lol: na kolana ich .......... :modla: :modla: :evilgrin: A tu Nitencja złapana na gorącym uczynku:mad: :mad: :mad: chciała przemycić do domu "zarazki":placz:
Wojenka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magicnesca napisał(a):Tak Wojenka dowal mu:mad: :mad: :mad: :olympic: :olympic: Tacy nie powinni mieć szkota ,żadnego psa:angryy: :angryy: :angryy: :evil_lol: Ale mnie podpuszcacie :eviltong: Napisałam mu bez obrażliwych słów... i dostałam "miły" telefon...:diabloti: Pełna "kulturka"....:cool1: :shake: :mad:
carolinascotties Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magicnesca - zdjęcia boskie!!! dojrzałam na stole...piernik- mam rację? mniam :):):) Wojenko - zdradź nam proszę szczegóły :cool3:
bajadera Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czy ja tam dobrze widziałam u Bosa petit basset griffon venden (o ile dobrze napisałam) ? Mam słabośc do tych psiaków. Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na więcej psów w domu, bo jeszcze dandie mi się marzy......
dorota07 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wojenka napisał(a)::evil_lol: Ale mnie podpuszcacie :eviltong: Napisałam mu bez obrażliwych słów... i dostałam "miły" telefon...:diabloti: Pełna "kulturka"....:cool1: :shake: :mad: pewnie skubaniec nie wytrzymał ciśnienia i niestety padło na Ciebie! bo do mnie narazie się nie odezwał sukinkot jeden bo by dopiro zebrał:mad: :mad: :mad:
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='sirion']Czy ja tam dobrze widziałam u Bosa petit basset griffon venden (o ile dobrze napisałam) ? Mam słabośc do tych psiaków. Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na więcej psów w domu, bo jeszcze dandie mi się marzy...... Tak dobrze zobaczyłaś to pupilka mojego TZ tak zwana HULAJ DUSZA Śląska Gwara,czyli Meggi, czasami przeze mnie wołana szkociara :cool3: Bo zachowuje sie monemtami jak szkot jakby nie było wychowywała się razem z miotem Tyśka :evil_lol: A oto ona jak miała 5 tygodni -słodka no nie:cool3: :loveu: Tak Carolinoscottie dobrze dojrzałaś ,był piernik, sernik, makowiec i miodownik. ZAPRASZAM na piernik do Zarazkowa :lol: Ty już nie musisz się obawiać zarazy , bo juz jesteś z Tych zarażonych:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wojenka napisał(a)::evil_lol: Ale mnie podpuszcacie :eviltong: Napisałam mu bez obrażliwych słów... i dostałam "miły" telefon...:diabloti: Pełna "kulturka"....:cool1: :shake: :mad: :modla: :modla: :modla: Dziękuję Ci Wojenko za to !!!!:loveu: :loveu: :loveu: Za wszystkie szkoty:multi: :iloveyou:
SzOlka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A tu Nitencja złapana na gorącym uczynku:mad: :mad: :mad: chciała przemycić do domu "zarazki":placz: wcale sie nie dziwie Nitencjii, tez bym tak zrobila hehhehe:eviltong: :bigcry: :bigcry: :bigcry: moja wredna Pritula, oszukala mnie, nie ma zarazek:bigcry: :bigcry: :bigcry: ja chce malutkie zarazki od zaraz
Wojenka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dorota07 napisał(a):pewnie skubaniec nie wytrzymał ciśnienia i niestety padło na Ciebie! bo do mnie narazie się nie odezwał sukinkot jeden bo by dopiro zebrał:mad: :mad: :mad: Tiaa,pożegnał mnie szczególnie ładnymi słowami :cool3: . Mówił,że chce psa sprzedać,żeby miał lepiej :-o i że jak chcę da mi go za darmo :-o .
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='SzOlka']A tu Nitencja złapana na gorącym uczynku:mad: :mad: :mad: chciała przemycić do domu "zarazki":placz: wcale sie nie dziwie Nitencjii, tez bym tak zrobila hehhehe:eviltong: :bigcry: :bigcry: :bigcry: moja wredna Pritula, oszukala mnie, nie ma zarazek:bigcry: :bigcry: :bigcry: ja chce malutkie zarazki od zaraz To przyjeżdzaj do Zarazkowa :loveu: :cool3: , a potem przyjadę do Twoich zarazków , bo ja nie będe miała ich do późnej jesieni 2007 . Na sama myśl juz mi jest smutno:placz: :placz: :placz: :placz:
SzOlka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sama doskonale wiesz, ze takie "obce" to nie to samo, ja chce swoje,swoje wlasne, takie na codzien, co sraja, leja,szczekaja,niszcza, rozrabiaja i nie daja spac:mad: zarazy jedne:loveu:
SzOlka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A do siebie zapraszam jak najbardziej:multi: , bez okazji
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wiem,ale chciałam Cie jakoś pocieszyć:loveu: idzie Nowy Rok i nowe "zarazki":multi: :multi: :multi:
carolinascotties Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 SzOlka napisał(a):Sama doskonale wiesz, ze takie "obce" to nie to samo, ja chce swoje,swoje wlasne, takie na codzien, co sraja, leja,szczekaja,niszcza, rozrabiaja i nie daja spac:mad: zarazy jedne:loveu: SzOlka jesteś najlepsza!!!!! turlam się po podłodze ze śmiechu - to o czym piszesz-o to właśnie chodzi w Szkotnikach :):):)
carolinascotties Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Magicnesca'] Tak Carolinoscottie dobrze dojrzałaś ,był piernik, sernik, makowiec i miodownik. ZAPRASZAM na piernik do Zarazkowa :lol: Ty już nie musisz się obawiać zarazy , bo juz jesteś z Tych zarażonych:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Bardzo dziękuję - na pewno skorzystamy z Uszkiem i wpadniemy do Was kiedyś :cool3:
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 SzOlka napisał(a):A do siebie zapraszam jak najbardziej:multi: , bez okazji :modla: :modla: Dziekuję za zaproszenie ,może kiedys skorzystam jak będę w Twoich stronach:lol: Również zapraszam do odwiedziń w Zarazkowie nawet bez okazji, ale wiesz ,że nawet brak okazji to też okazja:p :bigcool: :beerchug:
SzOlka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magicnesca napisał(a):Wiem,ale chciałam Cie jakoś pocieszyć:loveu: idzie Nowy Rok i nowe "zarazki":multi: :multi: :multi: Dziekuje, jestes kochana, wiem:buzi:
SzOlka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magicnesca napisał(a)::modla: :modla: Dziekuję za zaproszenie ,może kiedys skorzystam jak będę w Twoich stronach:lol: Również zapraszam do odwiedziń w Zarazkowie nawet bez okazji, ale wiesz ,że nawet brak okazji to też okazja:p :bigcool: :beerchug: i to jest najlepszy pretekst do odwiedzin
Magicnesca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='carolinascotties']Bardzo dziękuję - na pewno skorzystamy z Uszkiem i wpadniemy do Was kiedyś :cool3: Carolinascotties już się cieszę:multi: :multi: :multi: na spotkanie A może tak w lipcu na planowane Urwiskowo (teraz chyba Zarazkowo) II. Ostatnio tylko Nitencja broniła honoru szkotów ,więc może w tym roku zjawi się więcej zarażonych ciemna strona mocy:lol: ;) :loveu: Olu na Ciebie też liczę.:loveu:
Recommended Posts