bos Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 .....cd.....:evil_lol: no i Perhaps SPIT AND POLISH w rękach swej panci...... ..............:loveu: :loveu: to sie nazywa mistrzostwo w pokazywaniu ........pełne poświęcenie :lol: :lol:
Wojenka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Uratowany przez mnie Mazurek(ta dziurka to ich dziupla w naszej chałupie) Scracia oglądała zachody słońca... Makła vel.Kukła (mama twierdzi,że robię z niej głupka :evil_lol: ) I znów Babutka :) Hmm...,dlaczego nie zrobiłam żadnego zdjęcia Wojence?!:-o
bos Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Wojenka .........ekstra foty......:loveu: :loveu: :lol: .......a co do nr. 430 ......to muszę powiedzieć ...........że to mój ulubiony nr. a ja jeszcze parę z Chorzowa.......:roll: :lol: .....a tu warto zwrócić uwage na sposób pokazywanie psa, ułożenie rąk i poszczególnych palców, podtrzymanie ogona .....drugą prawidłowa prezentacja głowy.....i zwróćcie uwagę że odległość od siebie kciuków obu rąk nie może być większa niż 3cm........:lol: :lol: :loveu: :loveu: ;) ;) :lol:...........i jeszcze z innej strony...... :lol:.....radość po zwycięstwie........i myslał by kto że scottie siądzie na laurach........ :lol:....nic bardziej mylnego .........już bierze się za następnego piesa :lol:.......wie że konkurencja nie zasypuje gruszek w popiele
Wojenka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A ja już tydzień nie widziałam Wojenki... :( Siedzę sama w Warszawie,podczas gdy rodzice i szkoty są na wsi. Pojadę do nich albo dzisiaj wieczorem albo jutro rano... A w niedzielę odwiedzę niesamowitego konia... :multi:
bos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Wojenka']A ja już tydzień nie widziałam Wojenki... :( Siedzę sama w Warszawie,podczas gdy rodzice i szkoty są na wsi. Pojadę do nich albo dzisiaj wieczorem albo jutro rano... A w niedzielę odwiedzę niesamowitego konia... :multi: No....Wojenkę mus odwiedzić i wymiziać.......:loveu: :loveu: ;) ......i ...;)..pozdrów..:lol:.. również niesamowitego.........kunia :evil_lol: :loveu: ;) :evil_lol: :lol:
Wojenka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Obudziłam się dziś z bólem gardła...Mam nadzieję,że nic sie z tego nie rozwinie... A oto niezwykły koń...,prawdziwy syn pustyni...: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
bos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Tys pikny kuń......:eviltong: :lol: :eviltong: ;) ;) :loveu:
scottieserwis Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :loveu: bos !!! :loveu: :loveu: pięęęęęęęęęknie!!! :D ależ ten mój pszenica ślicznie wyszedl :D a ten numer nawet nie tak obwisly :lol: :lol: :lol:
Wojenka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='bos']Tys pikny kuń......:eviltong: :lol: bos, i co z tego?:eviltong: :eviltong: Wiadomo wszak,że najpiękniejsze to co swoje!A zdradzę,że Syn Pustyni został dziś przez nas zaklepany...:loveu: :multi: :loveu:
bos Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='scottieserwis']:loveu: bos !!! :loveu: :loveu: pięęęęęęęęęknie!!! :D ależ ten mój pszenica ślicznie wyszedl :D a ten numer nawet nie tak obwisly :lol: :lol: :lol: scottie.......ten numer.:eviltong:.........to jest NUMER..........:loveu: :loveu: :loveu:;) ;) ;):lol: :lol: :lol: ....Ekstraklasa :loveu: :loveu: .....a przenicznego to masz faktycznie bombowego :loveu: :loveu: :loveu: ;)
bos Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Wojenka']bos, i co z tego?:eviltong: :eviltong: Wiadomo wszak,że najpiękniejsze to co swoje!A zdradzę,że Syn Pustyni został dziś przez nas zaklepany...:loveu: :multi: :loveu: .......bosze , co żeśta temu kuniowi zrobili........albo co on Wam zrobił ....żeśta go zaklepali:cool3: :evil_lol: ;) .......w co go zaklepaliście.......:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :lol:;)
Wojenka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='bos']co on Wam zrobił ....żeśta go zaklepali:cool3: :evil_lol: ;) bos,on nas zaczarował!Mówiłam,że to niezwykły koń! Buu,dzisiaj maja maty i piesy jada na wieś,a ja znowu budu sama...
Wojenka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Czy ktoś cos wie na temat wyjazdu Zuluguli na Crufta? A ja miałam dziś miły szkocki telefon z Litwy :) .
SzOlka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ja tam wiem tylko ze stron internetowych 12, 13 SIERPNIA 2006 - WYSTAWA MIĘDZYNARODOWA W OSLO - NORWEGIA, sędzia-Maija Makinen (Fin) ZULUGULA ZYG ZYG ZYG Koncept - lokata 1. w klasie otwartej, CAC, Championat Norwegii, CACIB, BOB, KWALIFIKACJA NA CRUFT 2007 !!! ZALOTKA ŚMIECHOTKA Koncept - lokata 1, CAC, Championat Norwegii, res-CACIBOznacza to, że moje szkociki wróciły z Norwegii jako 2 MULTICHAMPIONY - Polski, Finlandii i Norwegii. ZULUGULA, jako pierwszy szkot w historii Polski został zakwalifikowany i pojedzie na wystawę CRUFT 2007. i jeszcze jeden nasz polski szkocik ma nominacje 09.09.2006 Kecskemet - Węgry/Hungary Wystawa Międzynarodowa / International Dog Show Crufts Qualification 20072006-09-09 sędzia / judge Terry Thorn - Wielka Brytania/Great Britain Pitu - dosk.1/exc.1 ,CAC , CACIB , BOB , BOG - kwalfikacja na Crufts 2007/Crufts Qualification 2007 To już trzecia kwalfikacja na wystawę Cruft dla naszego psa.Pierwszą w 2002 roku w Amsterdamie otrzymała Gia,następną czerwcu tego roku w Helsinkach Regina i teraz Pitu! Wyglada na to, ze Zulugula, nie jest jednak naszym pierwszym szkocikiem nominowanym na Crufta;)
SzOlka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Wojenka napisał(a):Czy ktoś cos wie na temat wyjazdu Zuluguli na Crufta? A ja miałam dziś miły szkocki telefon z Litwy :) . :multi: i co z tym telefonem:lol:
Wojenka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Czyli wygląda na to,że tamte szkociaki były wypożyczone komuś ze Skandynawii. A co z telefonem to się okaże w Poznaniu...;) Chcielibyśmy może Wojenkę....:cool3:
Fritz Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Wojenka napisał(a):Czyli wygląda na to,że tamte szkociaki były wypożyczone komuś ze Skandynawii. A co z telefonem to się okaże w Poznaniu...;) Chcielibyśmy może Wojenkę....:cool3: jak to wypozyczone???? Ciesze sie ze polskie szkoty sa doceniane maja takie sukcesy :)A ze z jednej hodowli az 3 szkoty na Crufta nominacje dostaly to niesamowite! Trzymamy kciuki za wszystkich nominowanych!
Wojenka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :cool1: Normalnie,"miłość jak towar"... Hodowle z prawdziwego zdarzenia :lol: wymieniają się psami,daja w dzierżawy itp.,itd... Na temat nominowanych sie nie wypowiadam :cool1: .
Fritz Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jesienne impresje ,a trawa ciagle zielona mimo ze koniec wrzesnia: ps :Wojenko to sie w takim razie ciesze ze nie mam hodowli z "prawdziwego zdarzenia " ;)
zadziorny Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Fritz'] Super fota :cool2:, grzybek też jest ekstra :cool3: :multi:
Wojenka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Fritz,widzę,że jesteście aktywnymi spacerowiczami :) ;) A my się zgłosiłyśmy na kolejne zawody agility :) .
bo Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Fritz bardzo sympatyczne fotki Mishki. Widzę, że ona jest jest też tak pogodnym i kochanym szkocikiem jak braciszek Matysek:) Wszędzie jej pełno i ciągle radosna:loveu:, chociaż Matysek to ostatnio jest wieeeelki szkodniczek, co w zasiegu jego łapek to zaraz mieędzy ząbki do przerobu idzie: poczytał całą Briget Jones, wczoraj obsługiwał telewizor z pilota (pilot dogorywa), bardzo lubi dekorować podłogi papierem toaletowym, papierowymi ręcznikami, a ostanio i butom nie daruje, nie mówię już o plewieniu (bardzo dokładnym) roślin na parapetach okiennych, aaaa , jako że nie lubi za bardzo zabiegów pielęgnacyjnych na stole trymerskim, to co znajdzie z narzędzi - likwiduje:):diabloti: Kasia trymery ma zaznaczone:)
niedzwiedzica Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Alez piękne foty mozna sobie u was pooglądac :loveu: i to nie tylko psie ale i moje ulubione koniki :multi: Wojenko. Syn Pustyni suchy jak pieprz i szlachetny :loveu:prawdziwy arab....a twoje dziewczynki na letnich fotach rewelacyjne . Bos , twój reportaz z wystawy pokazuje wszystko, co warto było obejrzec ;),zwłaszcza męskim okiem :eviltong: żrebię fajniaste Fritz-tez lubię zbierać grzyby i fotki przy tym robić . twoja Misha słodka i śliczna . A grzyby jeszcze uwas sa-bo u nas nie padało od ponad 2 tygodni i zrobiło się za sucho na grzyby :mad: Bo- Matisek nieoczytany był, teraz po lekturze pewnie zmądrzeje i broic przestanie :evil_lol:;)
Nitencja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Niedzwiedzica z tym rozumkiem u Matyska to roznie - przeczytal dokladnie Bridget Jones W pogoni za rozumem ...........:cool3:
Recommended Posts